| |
Rosberg Ibizán vigasztalódott barátnőjével
2012.05.16, szerda 19:00

Miután Rosberg csalódottan távozott a hetedik hellyel a Spanyol Nagydíjról, Ibizán engedte ki a gőzt barátnőjével, Vivian Sibolddal.

A Mercedes 26 éves versenyzője látszólag jól érezte magát, a Földközi-tengerben lubickolt bikinis kedvesével. A 27 éves szőke belsőépítész szakos hallgató színes kétrészes Missoni fürdőruhája jól ment Rosberg lila úszónadrágjához.

A pár kétség kívül élvezte az együtt töltött időt, miután elég stresszes volt az utóbbi időszak a Forma-1-es sztár számára. Áprilisban megnyerte Sanghajban a Kínai Nagydíjat, de a vasárnapi futamon a Circuit de Catalunyán a hetedik helyig esett vissza.

Pastor Maldonado, a venezuelai versenyző nyerte végül a futamot. Bár még az idei F1-es szezon elején tartunk, Rosberg optimistán áll ahhoz, hogy meg tudja még fordítani a dolgokat.
A futam során video blogjában tette közre: "A bajnokságban csak két pontot veszítettem az elsőhöz képest és még mindig csak 20 pontra vagyok lemaradva, ami jó, amíg fejlődni tudunk. Remélhetőleg Monacóban és Montrealban is kedvezőek lesznek számunkra a feltételek. Lehetséges. De nehéz megmondani, hogy milyen lesz a következő verseny, váruk ki és meglátjuk."

Kimi Raikkönen szintén Ibizán pihen, aki vasárnap harmadikként ért célba.

Malik Erika


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek