| |
Massa: A fejlesztés az F2012 utolsó esélye
2012.05.12, szombat 10:20

Felipe Massa utalt arra, hogy a Ferrarinak meg kellene fontolnia, hogyan folytatja tovább, ha az F2012 fejlesztései nem váltják be a hozzá fűzött reményeket ezen a hétvégén.

A maranellói bázisú csapat alábecsülte a pénteken Barcelonában látott fejlesztések mértékét, de a média feltételezi "szinte minden más" a három héttel ezelőtt Bahreinben látott autóhoz képest. Talán ezért kell úgy tekinteni rá, mint egy utolsó dobra a Ferrari számára, akik azt a tanácsot kapták, hogy ha a nem az elvárt módon működik, fordítsa figyelmét a 2013-as projektjére.

De amikor ezt a kérdést Fernando Alonsonak szegezték Barcelonában, a spanyol versenyző azt válaszolta: "Nem hiszem, nem így gondolom."

Massa nem ért egyet vele. "Ha van egy autód, amin jelentős fejlesztéseket eszközölsz és nem azt kapod, amit elvársz, az azt jelenti, hogy a projekt nem jó" idézte a versenyzőt a brazil O Estado de S.Paolo lap. "Hátra kellett volna hagyni annak érdekében, hogy új alapot hozzunk létre" tette hozzá Massa.

De Alonso végső soron nem értett egyet csapattársával. Amikor arról kérdezték, hogy a csalódást okozó F2012-t lehetne-e használni a Ferrari 2013-as projektjének alapjául, azt válaszolta: "Szerintem igen. Igen."

 

Malik Erika - Formula.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek