Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Hazai hírek

Hibján: Nem adta egykönnyen senki magát

A székesfehérvári futamon Hibján Joci és Szurovcsák Pisti újabb pontokkal gazdagodott az 6-os géposztályban, a 4. helyüknek köszönhetően. Ők már az első gyors előtt harcoltak...

részletek

Exkluzív interjú Kesjár Jánossal

A zuglói önkormányzatnak és helyi sportbarátoknak köszönhetően örök mementót kap Kesjár Csaba. Ifjabb Kesjár János (Kesó), Csaba unokaöccse mesélt nekünk erről.

részletek

Jánosa: Szerencse a szerencsétlenségben

A Székesfehérvár Ralin ismét rájárt a rúd…akarom mondani a jeladó a Jánosa Ákos – Rubóczky Attila párosra. A Peugeot Kupában végig stabilan tartották a második helyet, de a technika közbeszólt.

részletek

Tim Gábor: Megpróbálunk felállni

Tim Gábor pályaversenyzésben már megszokta, hogy az autósporttal jár a műszaki hiba. Voltak idényei, mikor sorozatban esett ki, rajta kívül álló okok miatt. Most is hasonló helyzetbe került.

részletek

Eddigi legjobbját hozta Velenczei Fehérváron

Pályafutása eddigi legjobb eredményével zárta az idei Taxi4 Székesfehérvár Ralit Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a szezon negyedik állomásán megszerezték első szakaszgyőzelmüket a Hyundai-jal...

részletek

MHH Kart Team a cápák között

Igen komoly mezőnyben mérkőzött meg az MHH Kart Team két fiatal versenyzője az olaszországi Lonatóban, a ROK-sorozat futamán.

részletek

Turánék vezetik a bajnokságot

Jól indult, kevésbé jól folytatódott a Székesfehérvár Rali vasárnapi napja a Turán-Bagaméri páros számára - igaz, így is növelték előnyüket a bajnoki tabella élén.

részletek

Vincze is feliratkozott a futamgyőztesek közé

A várt szikrázó küzdelem elmaradt a Székesfehérvár Rali befejező napján, Vincze végül ellentmondást nem tűrően húzta be az első helyet, így szorosabbá és érdekesebbé tette a bajnok tabellát.

részletek

Hárman is fej-fej mellett a Fehérvár Ralin

Az első nap végén két másodperc sincs egészen az első három helyezett között, Hadik Andrásék lemaradtak, óriási izgalmakat ígér a vasárnap.

részletek

Morva Kupa, Bruck: Fodor Géza visszatért!

Sikeresen szerepelt az MHH Kart Team két versenyzője Bruckban, a Morva Kupa fordulóján. Fodor Géza rég nem látott jó formában versenyzett, míg Krózser Menyhért a két hét múlva esedékes WSK-ra készül.

részletek

Hibján: Nem csak leporolni kell az itinert

A szombathelyi futamon Hibján József és Szurovcsák István előkelő helyen végzett, úgyhogy ismét maximális lelkesedéssel vágnak neki az újabb erőpróbának Székesfehérváron.

részletek

Székesfehérvár Rali: Murva után aszfalt

A 2018-as ORB negyedik versenyét Székesfehérvár központtal a fejéri megyeszékhelyt környező aszfaltos utakon rendezik. A versenyzők így ismét aszfaltos gyorsaságikon mérik össze a tudásukat.

részletek
Olvastad már?