Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Hazai hírek

Kazár: Félig telinek vélem a 2017-es poharunk

Ugyan már hetekkel ezelőtt, a legendás Eger Ralival búcsúzott a 2017-es szezon, a Pro Racers párosa nem ül a babérjain, hanem a két évzáró viadalra való készülés mellett kiértékelték az idényt.

részletek

Nem vesztette el a jókedvét Bessenyey Zoltán

A 2016-os Veszprém Rali előtti teszten szenvedett súlyos balesetet a kétszeres Európa-bajnok, azóta kerekesszékben éli az életét - szerinte egy kis odafigyeléssel nem kell, hogy ez hendikep legyen.

részletek

Ezért nem büntettek senkit a Mecsek Rali után

Érdekes értékekre bukkanhat az, aki átböngészi az ORB mecseki futamán levett üzemanyagmintákról készült jelentéseket - egyúttal az is kiderül, hogy miért nem születtek büntetések.

részletek

Túl a második külföldi versenyén az MR Racing

Teljesítette a 2017-es évre kitűzött második külföldi versenyét is az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros...

részletek

Mikulásgyár Grand Prix a Hungaroringen!

Tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat gyűjt a Hungaroring.

részletek

Gravír Expressz: névre szóló ajándékok

A Gravír Expressz Kft. az egyik legrégebben működő, magyar tulajdonban lévő cég, mely elsőként nyújtott olyan szolgáltatást, ahol az ajándéktárgyakat helyben névre szóló gravírozással látjuk el.

részletek

Horvátországban melegítenek a Mikulás Ralira

Déli szomszédjainknál, a horvátországi Santa Domenica Rally Show-n folytatja éves programját az MR Racing Hondás párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert duó.

részletek

Osztrákoknál, nagy csatában

Három WRC mögött az abszolút ötödik helyen végzett a Botka Dávid–Mesterházi Márk Skoda Fabia R5 trió az ausztriai Waldviertel Ralin. Az első három 2018-as Eb-futamra már lefoglalták a szállást a csapat számára…

részletek

Strider-Apkó: A célunkat megvalósítottuk

November második hétvégéjén, Visontán rendezték a harmadik Gulf Racing Day elnevezésű élménynapot, aminek a vártnál nagyobb sikere lett. A szeles és borongós nap ellenére több százan érkeztek a helyszínre a meghívott vendégek és a kíváncsiskodó autósport rajongók.

részletek

Egerben sem osztottak túl jó lapot

Eger és környéke még soha nem mutatta meg késő őszi arcát a hazai Rali-bajnokság indulóinak. Ezúttal szezonzáró futamként szerepelt a versenynaptárban és szép számú mezőny gyűlt össze.

részletek

Rotax Max Grand Finals: Biztató eredmények

Jól kezdte a portugáliai Rotax Max Grand Finals az MHH Kart Team két versenyzője, hiszen az edzések alatt kategóriájuk legjobb öt helyezettje között szerepeltek.

részletek

Ők lettek az év legjobb magyar versenyzői

Michelisz, Molnár és Kiss: így fest a lista eleje, melyet a Formula.hu olvasóinak szavazatai alapján állítottunk össze. Szerintetek ezek a magyar versenyzők szerepeltek legjobban 2017-ben.

részletek
Olvastad már?