Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

Hazai hírek

Kazár motivált, hogy egy legendával csatázhat

Folytatódik a magyar ralisport bajnoki szezonja, és a hétvégén a Pro Racers duója egyik kedvenc versenyükön, az Iseum Ralin áll rajthoz.

részletek

Sajtós-Paizs: A féktávok versenye

Jó emlékekkel várja a 2017-es Országos Rallye Bajnokság első murvás versenyét, az Iseum Ralit a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros. A miskolci teszt baleset után a Honda új karosszériát kapott.

részletek

Kövesd a neten és rádión a Riverside Baja-t

Pénteken három szakasszal elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság negyedik, és a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság idei második futama, a Riverside Baja.

részletek

Murván folytatódik az ORB

A miskolci és ózdi aszfaltos futamokat követően a Szombathely környéki murvás ralipályákon folytatódik a küzdelem az Országos Rally Bajnokságban induló Turán Motorsport párosa számára.

részletek

MAY DAY – Küldetés teljesítve!

Béres Szabolcs hihetetlen versenyt ígért nektek és most már bátran mondhatjuk: mission completed, azaz küldetés teljesítve.

részletek

Együtt száguld a rali és a tereprali mezőnye

Kevesebb, mint két hét múlva – május 19-én és 20-án – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság negyedik, és a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság idei második futama, a Riverside Baja.

részletek

Hatodik bajnoki címére hajt Kazár

Visszatér régi sikereinek színterére Kazár Miklós, ugyanis 2017-ben újra teljes szezont teljesít a quadosok országos bajnokságán. A Pro Racers versenyzője idén a 450+ kategóriában áll rajthoz.

részletek

Szezonnyitány a Red Bull Ringen

A BZ Racing Team számára rögtön egy külföldi futammal kezdődik a szezon. Ráadásul egy új versenyzővel is bővült a csapat.

részletek

Oscherslebenben csaptak össze a Picantók

Elkezdődött az idei KIA LOTOS versenysorozat, melynek első állomása Oschersleben-ben került megrendezésre. Nagyon izgatottan vártuk, hogy Versenyzőinknek hogy sikerül a még ismeretlen széria.

részletek

Jánosa: Jó úton vagyunk

Jánosa Ákos és Rubóczky Attila a Salgó Ralit abszolút hetedik és kategória ötödik hellyel zárta. A részeredményeik azt mutatják, hogy a fejlődés útjára léptek, ezért alapjában véve elégedetten távoztak.

részletek

Hodosi-Holló: Eltűntek a lóerők

A Hodosi Gábor – Holló Barnabás páros kihozta magából és a Ladából a maximumot. Ez a P12-es kategória 3. helyére lett elegendő. Örülnek, hogy teljesítették a versenyt, de szeretnék visszakapni a lóerőket a következő futamra.

részletek

Mayday - Újra gumifüstbe borul a RabócsiRing

Mayday, mayday, mayday… Nem, nem segítséget kérünk, hanem mantraként ismételgetjük ezt a szót, és közben számoljuk a napokat. Hamarosan elkezdődik a 2017-es év legkomolyabb drift versenye...

részletek
Olvastad már?