Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Hazai hírek

Talma lesz a Shell üzemanyagok nagykövete

A Shell Hungary a MotoGP-világbajnok Talmácsi Gábort választja a Shell V-Power üzemanyagok hivatalos nagykövetének Magyarországon.

részletek

Amatőr Gokart Bajnokság: Indul az új szezon

Az idei évben is elindul a megújult F1AmatőrKart bajnokság, melynek első fordulóját a váci Sport Gokartban rendezik meg.

részletek

Spanyol edzőtábor után, motorfesztivál előtt

Újabb sikeres spanyolországi edzőtáboron van túl a 220 Volt H-Moto Team, így motorosai a lehető legjobb felkészültséggel várhatják a 2017-es szezont.

részletek

Kovács Zsombor dobogón Valenciában!

Remekül sikerült Kovács Zsombor bemutatkozása a felnőttek között a Rotax Max Senior mezőnyben, hiszen a Winter Cup 2017 valenciai megmérettetetéseén az ifjú versenyző végül a dobogóra állt a 3. helyen.

részletek

Tereprali - Harmadszor is Bugacon!

Ismét, immár harmadik alkalommal Bugacon kezdi az évet magyar tereprali bajnokság és a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) mezőnye...

részletek

Különleges élmény - Vakon autózott Szalay

Speciális, lesötétített autók tesztvezetésével népszerűsítette új 4G+ szolgáltatását a Vodafone a Városligeti Műjégpálya csúszós felületén – az Opel Dakar Team közreműködésével.

részletek

A sportbírók is megtartották díjátadójukat

A magyar autósport pályabírói közismerten a szakma élvonalába tartoznak. Szombaton évadnyitó értekezletükkel egybekötve kitüntették azokat, akik kiemelkedő munkát végeztek 2016 során.

részletek

Hivatalos! - Nem Egerben indul a raliszezon

Ez úton tájékoztatjuk Önöket és minden érdeklődőt, hogy amint arról korábban is értesülhettek már, az MNASZ 2017. évi Rallye Bajnokságának nyitó futama nem az Eger Rali lesz.

részletek

Neki szurkolhatunk a 2020-as MotoGP futamon?

A 11 éves versenyző évét több futamgyőzelem, bukás és motorhiba tarkította. Edzője, Szabó János „Bregyó” elégedett a Förch Junior Team sportolójának teljesítményével...

részletek

Idén visszatér egy nemzetközi széria a Ringre

Gyulay Zsolt beszélt a mogyoródi versenypálya felújításáról és ez előttünk álló szezonról is, amelyben a megszokott nagy sorozatokon kívül egy visszatérőt is köszönthetünk majd.

részletek

Szilveszter Rali: Fülig ért a szájuk, amíg...

A szilveszteri futamra nem sok terve volt Hodosi Gábornak és Holló Barnának, csak annyi, hogy élvezzék a versenyzést. Ezt csak félig-meddig tudták véghez vinni...

részletek

Toppilóták toplistája - Kerényi Ádám

A miskolctapolcai Avalon Park és a Formula.hu weboldal szervezésében minden hónapban más és más magyar toppilóta látogatja meg a létesítmény területén található Hell Kart & Event Centert...

részletek
Olvastad már?