Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Hazai hírek

Végjáték: Ma kezdődik az I.Nyíregyháza Rali

Vadonatúj helyszínen folytatódik, illetve egyúttal fejeződik is be a 2018-as Országos Ralibajnokság. A mindent eldöntő zárófordulónak ugyanis Nyíregyháza ad otthont...

részletek

Nagy csaták várhatóak Nyirádon!

Mind a motorosok, mind pedig a side by side bajnokjelöltjei fokozott motivációval készülnek a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali szezonzáróra.

részletek

Kazár: Az utolsó méterig küzdeni fogunk

A korábbi négyszeres abszolút első Kazár Miklós navigátorával, Tóth Zsolttal együtt még matematikailag megszerezheti az újabb bajnoki címet Nyíregyházán...

részletek

Volentér: LMP3-as autóból safety carba

Volentér Balázs az előzetes tervek alapján az FIA Közép-európai Zónabajnokságának brnói fordulóján zárta volna az évet, de aztán a Hungaroringen is felállt a rajtrácsra, ráadásul minden kategóriában.

részletek

Kurtos-Szegedi: Kicsi kocsi újra száguld

Kurtos Robi és Szegedi Máté nyomás nélkül áll majd a Nyíregyháza Rali rajtvonalához. Az előző futamon minden elúszott, de ez nem vette el a kedvüket attól, hogy az évzáró versenyen odategyék magukat.

részletek

Jánosa Ákos: Komoly a tét

A szezon utolsó futama a Nyíregyháza Rali. Mindenki lázban ég, köztük Jánosa Ákos és Rubóczky Attila is, akiket csak pár pont választ el a bajnoki címtől.

részletek

Hibjánék méltó befejezést szeretnének

A Nyíregyháza Rali Hibján Jocinak és Szurovcsák Pistinek hazai futam lesz. Remélik sikeresen alakul a nyíregyházi debütálás, és ők is szépen teljesítenek majd.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

Az Autósport évkönyvben hamarosan megjelenő toplistánk alakulásába idén először olvasóink is beleszólhatnak. Szerintetek kik voltak a 2018-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

A rekordok versenye jön Nyirádon

A tavalyihoz képest megduplázódott számú nevező indul a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali szezonzárón, a mezőnyben hét hölgy is ott lesz a rajtnál.

részletek

Turán Frigyes: Állni kell a gázon!

2018 meghozhatja Turán Frigyes és Bagaméri László számára a régóta várt abszolút magyar bajnoki címet. A páros a mezőnyből a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtotta az egész szezonban.

részletek

Ifj. Érdi: Kilenc év után itthon

Nemzetközi szinten is ismerik és elismerik őket, az ellenfelek tartanak tőlük, s az idén teljesen simán védték meg Európa-bajnoki címüket az ERC2 kategóriában. Most itthon is rajthoz állnak.

részletek

Ifj. Tóth és Bútor visszatér Nyíregyházán

A Peugeot 208 R2 Kupa utolsó állomása és egyben a magyar ralibajnokság utolsó 2018-as futama a Nyíregyháza rali, melyet két tapasztalt pilóta részvételével ünnepel a Peugeot márka.

részletek
Olvastad már?