Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

Hazai hírek

Amazonok a Gokart Sportarénában

Elrajtolt az első Gokart Sportaréna Ladies Cup Budapest legújabb gokart-gyöngyszemében, a 4000 m2-es Gokart Sportarénában nyolc hölgy részvételével.

részletek

Horváth Lajos az Év Motorsport Versenyzője

A Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) által az év sportolójának jelölt pilóta csak az elegáns Larus étterem színpadán, díjjal a kézben realizálta, mekkora dolog is történt vele.

részletek

Mégis versenyezhet idén Kiss Pál Tamás?

Díjat vehetett át a magyar ralikrosszos, ő lett az év férfi felnőtt sportolója Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - az idei szezonját azonban egyelőre komoly kérdőjelek övezik.

részletek

Márciusban indul az F1 AmatőrKart Bajnokság

És végre... elérkeztünk az újabb szezonhoz. Ez minden év egyik legizgalmasabb része, hiszen sokan, átlagosan 50-70 amatőr versenyző esik egymásnak a 13 futamon, 5 kategóriában.

részletek

Ők kapnának a magyar motorsport milliárdjából

Egyre nagyobb nyilvánosságot kap az újságíró kezdeményezése, aki amellett bontott zászlót, hogy az autó- és motorsport is részesüljön az állami támogatásból, amelyből hazánkban elsősorban a focinak jut.

részletek

Az Eb-n folytatja a magyar ralibajnok

Herczig Norbert új navigátorral és új csapatnévvel vág neki egy új feladatnak 2018-ban: négyszeres magyar bajnokként az ERC küzdelmeiben vesz részt az előttünk álló szezonban.

részletek

Az Európa-bajnokságon indul Kazár Miklós

Versenyautót vált és a rali Európa-bajnokságon áll rajthoz az idei szezonban a korábban négy abszolút magyar bajnoki címet szerzett Kazár Miklós, aki navigátorát is lecseréli a 2018-as évre.

részletek

Kollégáival szervez kampányt Kiss Norbert

Bódis Kálmán, Burkus Egon, Nagy Dániel, Szomszéd Lali. Ők azok a magyar autóversenyzők, akikkel Kiss Norbert nekivág a Macskaárvaház Alapítvány egyszázalékos kampányának.

részletek

Szép díjakkal gazdagodott a Gender Racing

Rendhagyó módon tegnap került sor a 2017-es esztendő autós gyorsasági eseményeinek megünneplésére. Természetesen a Gender Racing Team sem hiányozhatott az eseményről.

részletek

Kovács Marcell: Pozitív élmény volt a verseny

Csalódottan fejezte be a 2017-es Szilveszter Rallye-t a Kovács Marcell - Paizs Róbert duó, akik egy anyagfáradás miatt az ötödik szakasz előtti etapon ki kellett álljanak a versenyből. A csapat az idők alapján elégedett volt mindennel és ezért folytatni szeretnék a rallys vonalat is.

részletek

Tim Gábor újra győzött a Szilveszter Ralin!

A többszörös magyar és nemzetközi bajnok Tim Gábor számára egy utolsó kihívást tartogatott a 2017-es év. A december végi Szilveszter Ralin nem volt más a célja, hogy megismételje a 2016-os sikert.

részletek

Sikeres évet zárt a Korda Racing

Mindkét versenyautójával a célban zárta a 19. Szilveszter Rallyt a Korda Racing, Vizelli Károly és Kiss Ferenc is értékes tapasztalatokkal lett gazdagabb az év utolsó napjaiban a csapat R5-öseivel.

részletek
Olvastad már?