Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 23. vasárnap

Hazai hírek

Drag-, drift- és tuningmajális a szomszédban

Már lassan megszokottá válik, hogy a május eljöttével megrendezik a szezon első nagyszabású rendezvényét a dióspatonyi Slovakia Ringen, ahol idén a munka ünnepén ismét összegyűlik a benzingőzt imádó nagyközönség.

részletek

Kecskeméti Márk: Újra bajnok leszek!

Halmozza a bajnoki címeket, és a pályán leginkább egy foghatatlan ufóra hasonlít, mintsem húsvér emberre. Fiatal kora ellenére már rutinos rókának számít, és markáns véleménye van...

részletek

Több sorozatban is visszatér a magyar bajnok

Ha Magyar János szóba kerül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valami emberfeletti dologról beszélhetünk. Egy év és három sorozat.

részletek

Kanyik: Nagyon sikeres hétvége volt

Pazarul kezdte a 2017-es szezont az ifj. Kanyik Antal - Nyirfás Julianna duó, akik az idei évben autót és bajnokságot is váltottak. A Hell 23. Miskolc Rallye-n mindjárt az első gyorsasági szakaszt megnyerték, majd folyamatos jó autózással az abszolút és kategória harmadik helyért járó serlegeket is hazavitték.

részletek

Sajtós Dénes: Baleset a teszten

Nem indult jól a Sajtós Dénes-Paizs Róbert 2017-es szezonja, mert a Hell 23. Miskolc Rallye tesztjén balesetet szenvedtek. A srácok jól vannak, ám az autó olyan állapotba került, hogy az első versenyt ki kellett hagyniuk.

részletek

Velenczei Ádám sokat tanult Miskolcon

A Hyundai i20 R5-tel először versenyző Velenczei Ádám és Szedő Csaba már a Hell 23. Miskolc Ralin is fel tudta venni a versenyt az élmezőnnyel.

részletek

Kazár: Versenyképesek voltunk, de...

Miután idén elmaradt az Eger Rali, így a 2017-es idény ezúttal Miskolcon kezdődött a négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón számára.

részletek

Herczig: Kemény csata, értékes győzelem

Néhány gyorsaságinak ugyan el kellett telnie ahhoz, amíg ismét felvette a bajnoki ritmust Herczig Norbert és Bacigál Igor. Az R5-ös Skoda Fabiaval azonban egyre inkább formába lendültek...

részletek

Bodolai: Biztonságos nyolcadik hely

Az év első versenye még a tapogatózásról szólt, de a tempó így sem hiányzott: Bodolai Lászlóék a nyolcadik helyen zárták a Miskolc Ralit, ám Ózdon már ennél magasabbra törnek majd.

részletek

Második helyen végzett Turán és Farnadi

Szoros küzdelemben végül a második helyen végzett a 23. Miskolc Ralin a Turán Motorsport újdonsült versenyzőpárosa, Turán Frigyes és Farnadi Ági. A navigátor remekül diktálta az itinert...

részletek

Bajnoki formában kezdte az évet Herczig

Csak megszorítani tudták riválisai a címvédő Herczig Norbertet a szezonnyitó Miskolc Ralin, megverni nem - másodikként Turán, harmadikként Vincze, negyedikként Ranga végzett.

részletek

Nagy csatában Herczig az élen Miskolcon

Három páros is szakaszt nyert az ORB idei első futamának nyitónapján, Balogh János szezonja viszont nem indult jól - nézzük, hogy mi történt szombaton a Miskolc környéki pályákon!

részletek
Olvastad már?