Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek

Hazai hírek

A legerősebb mezőny lesz Riverside Baján

Rajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja. A verseny színvonaláról sokat elárul, hogy a mezőnyben több dakaros pilóta is indul.

részletek

A triplázások versenye lehet a Riverside Baja

Két nap múlva – május 11-től 13-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek

Nem ül többet versenyautóba a magyar ralis

Nem szakad el a sporttól, tervei vannak, de távolabb akar kerülni a tűztől Mida Béla. A tavalyi Lyukóbánya-Parasznya futamon súlyos sérülést szenvedő navigátor részletesen beszélt a balesetről.

részletek

MHH Kart Team: Duplán sikeres hétvége

Krózser Menyhért a Morva Kupán, Bruckban nyerte meg mind a három futamát, míg Losonczy Levente Jesolóban érte el eddigi legjobb ROK eredményét, egy hatodik helyezést.

részletek

Együtt a tereprali és az enduro legjobbjai

Kevesebb, mint egy hét múlva – május 11-től 13-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek

HQ Racing: Kettős dobogó a kakucsi hétvégén

A csapat fennállásának egyik, ha nem a legsikeresebb hétvégéjét zárta a HQ Racing a Kakucs Ringen, a ralikrossz bajnokság idei második futamán.

részletek

Velenczei Ádám dobogóra állt Miskolcon

Remekül végződött a 24. HELL Miskolc Rali Velenczei Ádám és Szedő Csaba számára, a Korda Racing versenyzőpárosa a Hyundai i20 R5 versenyautóval megismételve eddigi legjobbját a harmadik helyen végzett

részletek

Féktelenül száguldoztak Miskolcon Kurtosék

A Miskolc Ralin hatodik helyen végzett a 3-as kategóriában Kurtos Robi és Szegedi Máté. Egyből úgy kezdték a versenyt, hogy fék nélkül rajtoltak, majd megpróbálták ledolgozni a lemaradásukat.

részletek

Jánosa Ákos: A szerencse forgandó

A Miskolc Ralin ismét első lett a Peugeot Kupában, illetve a 6-os csoportban Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Szép teljesítmény egy kis szerencsével megspékelve.

részletek

Végig küzdötték Miskolcot Hibjánék

A miskolci szakaszok, a meleg és a hosszú etapok rendesen kifárasztották Hibján Jocit és Szurovcsák Pistit. Kicsit jobb eredményre vágytak, de örülnek, hogy célba értek.

részletek

Rallye2-ben Tim Gábor nyerte a Miskolc Ralit

Tim Gábornak egy versenyre volt szüksége, hogy felvegye a ritmust a Rallye2-ben, Timár Tamás navigátorával a Miskolc Ralin az utolsó gyorsaságin fordított, és megnyerte a versenyt!

részletek

SHOW Time by Formula Renault!

Már jó pár éve hagyományosnak mondható, hogy a Hunagroring minden május elsején egy nagyszabású autó és motorsport valamint repülős bemutatót, show műsort varázsol Budapest belvárosába.

részletek
Olvastad már?