Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Hazai hírek

Második hellyel debütált Hangodi a raliban

Második helyen végzett a kategóriájában élete első raliján Hangodi Bendegúz. A HQ Racing fiatal pilótájának Kulcsár Dániel navigált az Opel Adamban a Mikulás Ralin.

részletek

Ollé Sándor nyerte a Mikulás Ralit

Szokás szerint bő mezőnnyel zajlott le a hagyományos Mikulás Rali 2018-ban, de az első hely sorsa igazából nem volt kérdéses: végig Ollé Sándor diktálta az iramot Czakó Janekkel az oldalán.

részletek

Gender Racing Team: Minden jó, ha jó a vége!

A kecskeméti gokart stadionban lévő Gokart Hotelben tartotta a 2018-as évzáró rendezvényét a Gender Racing Team. A címben szereplő régi mondás bizony nagyon igaz a csapat 2018-as versenyszezonjára.

részletek

Elhunyt idősebb Turán Frigyes

72 éves korában elhunyt id. Turán Frigyes. Fia, az ORB élmenője megható szavakkal búcsúztatta el, a kezdetekről és az idei bajnoki küzdelemről beszélve.

részletek

Újabb sportágban Hangodi Bendegúz

Új sportág, új autó, új pálya – egy teljesen új kihívás vár Hangodi Bendegúzra: a HQ Racing fiatal pilótája a raliban próbálja ki magát egy Opel Adam volánjánál a Mikulás Rali.

részletek

Gender Racing Team: Novemberi körözés

A szokatlanul enyhe novemberi időjárást kihasználva a közelmúltban még egy utolsó tesztnapot tartott a Gender Racing Team a Hungaroringen. A teszten a csapat három autója gurult pályára.

részletek

Kazár élvezte a bajnoki csatát

Kellett pár nap, hogy a 2018-as bajnoki szezont lezáró Zemplén Rali után lezárja magában az idei bajnokságot a Pro Racers párosa.

részletek

Borsodi bajnokok - Négy győztes egy megyéből

Különösen sikeres volt a 2018-as év ralis szempontból Borsod-Abaúj-Zemplén megye számára:

részletek

Kurtos-Szegedi: Ezt dobta idén a gép

A nyíregyházi futamon csak négy és fél gyorson autózhatott Kurtos Robi és Szegedi Máté, mert a Mitsubishi elfáradt. Búslakodhatnának, hogy ismét kiestek, de nem teszik, inkább tervezik már a jövőt.

részletek

Jánosáéknál a kulcs a bajnoki cím kapujához

Úgy indult neki a Nyíregyháza Ralinak Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy mindenképpen pontot kell szerezniük. Számításaik szerint a múltkori képletes kulcs, nyitja a Peugeot Kupás kapu zárjait...

részletek

Hibjánék ilyen fináléról álmodoztak

Az év végi dobogóért indult harcba Hibján József és Szurovcsák István a szezonzárón, ezt a célt pedig sikerült is elérniük – az autó egy kicsit rakoncátlankodott, de végül befejezték a versenyt, az elért eredmény miatt pedig nagyon boldogok.

részletek

Tim Gábor: Utolsóról a negyedik helyig

Tim Gábor a 2018-as szezonban teljes idényt futott a Rallye2 bajnokságban, mely összesen nyolc versenyt jelentett.

részletek
Olvastad már?