Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Hazai hírek

2015 után újra magyar bajnok Magyar János

Még vége sincs a hungaroringi záróhétvégének, de a versenyző már most bajnokként ünnepelhet.

részletek

Hangodi Beni: Ez nagyon durva volt

Sikeresen teljesítette élete első pályaversenyét a HQ Racing ifjú pilótája, Hangodi Bendegúz, aki az 5. helyen végzett a Hankook Racer Cup szombati futamán.

részletek

Magyar János: Ötven százalék teljesítve

Magyar János maximálisan teljesítette a záró hétvége első napját. Ez egy futamgyőzelmet és két pole pozíciót jelent az FIA Zóna Bajnokság újdonsült bajnokának a Hungaroringen.

részletek

Magabiztos Herczig-vezetés a Mecsek Ralin

A nap hét gyorsasági szakaszából ötöt is a Herczig Norbert, Bacigal Igol duó nyert meg, így ők várhatják az élről a másnapi folytatást, megelőzve Hadik Andrásékat és Ranga Péteréket.

részletek

Gender: Dobogós helyek, bajnoki remények

Lefutotta a záróforduló első versenyét a magyar országos bajnokság mezőnye, közte a formaautósok is. A Gender Racing Team stabil teljesítménnyel hozta a futamot, és még esélyesek a bajnoki címrr.

részletek

Turán: A java csak ezután jön

Új összeállításban vágott neki a Turán Motorsport párosa az 51. Mecsek Ralinak. A Ford Fiesta R5-ös navigátori ülésébe ugyanis Bagaméri László ült, aki korábban bajnokságot is nyert ebben a szerepben.

részletek

A tökéletes hétvége kapujában

Magyar János az ESET kupa és a Zóna bajnokság után a Magyar Gyorsasági Bajnokságban is lezárja 2017-et.

részletek

Tereprali és ralikrossz verseny egyszerre!

Történelmi viadalra kerül sor november 3-5. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: először dübörögnek a vörös katlan arénában együtt egy versenyhétvégén a tereprali és a ralikrossz versenyzői...

részletek

Herczig 20. alkalommal a Mecsekben

Három hónapos szünet után a Mecsekben folytatódik az idei Magyar Országos Rallye Bajnokság. Az előttünk álló hétvégén érdemes lesz ellátogatni a Pécs környékére.

részletek

Első hazai versenyén az új autójukkal Botkáék

A horvátországi győzelem után egyből eldöntötte a Botka Rally Team versenyzője, hogy az 51. Mecsek Rali lesz a következő futam, ahol elindulnak a Skoda Fabia R5-ös autójukkal.

részletek

Új izgalmak várnak ránk a Mecsekben

Az idei bajnokság utolsó előtti futama előtt áll Balogh Jani és Holczer Dani, a helyszínt pedig az őszi pompájába öltöző Mecsek biztosítja.

részletek

HQ Racing: Irány a Hungaroring!

A ralikrosszos sikerek és a tavalyi autókrosszos „kiruccanás” után az autósport egy újabb ágába kóstol bele a hétvégén a HQ Racing pilótája, Hangodi Bendegúz.

részletek
Olvastad már?