Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Hazai hírek

Pannóniaringi folytatás: Hőség és izgalmak

Extrém meleg körülmények között zajlik a Hankook Racer Cup második versenyhétvégéje a Pannóniaringen. Az izgalmas idénynyitó után, ahol még a hó nyomai nehezítették a pilóták dolgát...

részletek

Ragyogóan kezdte a szezont a H-Moto Team

A 220 Volt H-Moto Team legifjabb versenyzői számára végérvényesen elkezdődött az idei bajnoki szezon...

részletek

Kovács Zsombor – Két bajnoki egy helyszínen..

A Livewire Team Gokart versenyzője, Kovács Zsombor a múlt hétvégi OB IV. után ismét Kecskeméten áll rajthoz. Június 17-18-ig rendezik meg a Cee Rotax Max Challenge III. fordulóját...

részletek

Jánosa Ákos: Panaszra semmi okunk

A fehérvári futamon azt a célt tűzte ki Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy benne legyenek az első ötben. Ezt véghez vitték, sőt csak egy nyúlfarknyival csúsztak le a dobogó aljáról.

részletek

Hibján-Szurovcsák: Felvillanó részeredmények

A fehérvári futam sem úgy alakult Hibján Joci és Szurovcsák Pisti számára, mint szerették volna. A szerencse egy percig nem állt még idén melléjük, ezért kicsit szomorúak.

részletek

Dobogós helyekkel nyitnák a szezont

A 220 Volt H-Moto Team ifjú tehetségei két helyszínen öregbítenék a magyar motorsport hírnevét...

részletek

Székesfehérváron is jól teljesített a Hyundai

Elégedetten zárta az idei Székesfehérvár Ralit az Overdose Racing Team versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba folyamatosan az élmezőnyben autózva az abszolút negyedik helyen ért célba.

részletek

MR Racing: Nagyon küzdelmes verseny volt

Az ötös kategória második helyén debütált az MR Racing párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert az első osztályban, ahol több technikai probléma is hátráltatta őket a székesfehérvári versenyen.

részletek

Krózser Menyhért második Kecskeméten

A hétvége második legsikeresebb versenyzője volt a MicroMax kategóriában Krózser Menyhért a Gokart Országos Bajnokság negyedik fordulóján, Kecskeméten.

részletek

Skodára váltanak Botkáék!

Nem csoda, hogy autó cserére adta a fejét a Botka Rally Team. A 2015-ös Mitsubishi-s Európa-bajnoki cím után R5-ös autóra váltott Botka Dávid, de a DS3 nem azt adta, amire a pilóta számított.

részletek

Balogh Zozó a hétvége sztárja

A Swift Cup Europe mezőnyének a Salzburgringen folytatódott a 2017-es szezon. A csonka hétvégén Zozó nyerte a futamokat.

részletek

Turán: Nem tetszik, de örülünk

Küzdelemmel teli versenyben végül az abszolút 5. helyet szerezte meg a Turán Frigyes – Farnadi Ági kettős az Országos Ralibajnokság 4. fordulóján, a Székesfehérvár Ralin.

részletek
Olvastad már?