Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Hazai hírek

Rali-Eb és ralikrossz-vb érkezhet az országba

Nyíregyháza válhat a magyar autósportélet új központjává: állami támogatással itt rendeznék az ERC szezonzáróját a következő öt évben, továbbá egy új komplexum is épül.

részletek

Kovács Zsombor – Jöhet a világbajnokság

Szeptember 21 – 23. között kerül megrendezésre a CIK-FIA Világbajnokság, melyet 2018-ban Svédországban, azon belül is Kristianstadban fognak lebonyolítani a szervezők.

részletek

Brno: Újabb erős nap Genderéknél

A Gender Racing Team Brno-ban majdnem minden szempontból lemásolta a szombati versenynapját. A zárófutamon a magyar értékelésben ugyanazokat az eredményeket szállították a fiúk.

részletek

Kismarty-Lechner Gábor duplázott Brnóban

A Hankook Racer Cup negyedik versenyhétvégéje nem a csatározásoktól volt hangos, mind inkább a kiegyensúlyozott, taktikás versenyzéstől.

részletek

Magyar János: Pole-pozícióból győzelem

A hibátlan időmérő után a futamon is legyőzhetetlennek tűnt Magyar János a Közép Európai Zóna Bajnokság záróhétvégéjének első versenyén Brnoban.

részletek

A Gender Racing parádézott Brnóban

A Brno Autodrom-on az időmérő edzésekkel tegnap kezdetét vette a Magyar Autós Gyorsasági Bajnokság és a Közép-Európai Zónakupa közös versenyhétvégéjének első éles napja. A Gender Racing Team nem hazudtolta meg önmagát, mindkét általuk képviselt kategóriában az első két hely valamelyikét gyűjtötték be.

részletek

Brnóban folytatja a Gender Racing Team

Péntektől Csehországban folytatódik a Magyar Autós Gyorsasági Bajnokság FIA CEZ Közép-Európai Zónakupával összevont versengése. A Brnóba nevezett mezőnyben természetesen a formaautósok is ott lesznek.

részletek

Kurtos: Már majdnem megérkeztünk

Ha nem is hangyányi, de kevés kellett Kurtos Robinak és Szegedi Máténak, hogy a tervek szerint benne legyenek az első háromban. Végül a 3-as csoport 4. helyén végeztek, ami szintén szép eredmény.

részletek

Jánosa: Mindent vivő eredmény

A dobogó legfelső fokára állhatott fel Jánosa Ákos és Rubóczky Attila az Ózd-Salgó Ralin. A srácok a bajnokság aktuális állásával megelégednének a szezon végén.

részletek

Újra dobogón Hibjánék

Szedte a lábát a Citroen C2R2 Max az Ózd-Salgó Ralin. A hibamentes autózásnak köszönhetően Hibján Joci és Szurovcsák Pisti 3. helyen végzett 2WD-ben és a 6-os kategóriában egyaránt.

részletek

HRC: Technikás pályán, okos pontgyűjtés

Újabb külföldi helyszínen, ezúttal a csehországi Brnoban bizonyít a Hankook Racer Cup mezőnye. A fiatal tehetségeket felvonultató sorozat újabb két futama zajlik a negyedik versenyhétvégén...

részletek

Csömörre látogat az Amatőr Gokart Bajnokság

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 10-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

részletek
Olvastad már?