Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Hazai hírek

Borbás éllovasként győzelemre tört Kakucson

Egy megismételhetetlen álomrajt és egy rajt-cél győzelem a harmadik előfutamban; egy átgondolt kockázatvállalás a döntőben és egy balszerencsés rajtavesztés – ezek a kulcsszavak.

részletek

Magyar János a Toro Rossónál

Magyar János a Toro Rosso csapat bokszában tölthette a Hungaroringi tesztet, ahol több újdonsággal is találkozhatott.

részletek

Versenyre mennél hétvégén? Itt a választék!

Bár az F1 nyári szünetre vonult a hétközi teszt után, az előttünk álló hétvégén sem marad autósport nélkül az, aki hazai rendezvényre látogatna - mutatjuk a kínálatot!

részletek

Benyó Máté győzött, a Swift Cup Europe nyert

Különleges és rendhagyó futammal folytatódott a Slovakiaring után az immáron európaivá terebélyesedett, de magyar alapítású Swift Cup Europe márkakupa-sorozat.

részletek

Éllovasként érkezik Borbás Kakucsra

A Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára eddig álomszerűen alakul a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság...

részletek

Jánosa: Egy komplex verseny előtt állunk

A Baranya Kupára készülő Jánosa Ákos és Rubóczky Attila kicsit furcsának talál egy-két dolgot az előttük álló versennyel kapcsolatban, de bíznak benne, hogy jól sül el majd minden.

részletek

Szvoboda és Varga is dobogón

Sikerrel vette a szlovák motokrosszbajnokság akadályait a HTS Team. Szvoboda Bence (25) és Varga Imre (18) is dobogóra állhatott saját kategóriájában a hétvégi versenyen.

részletek

Harcban a bajnoki címért Tim Gábor

Idén három rali versenyen indult Tim Gábor, Timár Tamás navigátorával, egy Nissan Sunny GTi volánja mögött. Két versenyen abszolút értékelésben is nyertek és elhozták a kategória győzelmet is.

részletek

Két dobogó a CEE-n

Nehéz, de eredményes versenyt teljesített az MHH Kart Team a csehországi Chebben megrendezett gokart CEE futamon. Kovács Zsombor Max Seniorban második, míg Krózser Menyhért MicroMaxban harmadik lett.

részletek

Swift Cup Europe: Tehetséggyár

Hazánk egyetlen márkakupája egy ideje már nemzetközi szinten működik, a Swift Euro Cup szlovákiaringi futamán néztük meg a versenyzőket és az autókat.

részletek

KIA Lotos Cup: Szlovákiában a magyar lányok

2017.07.14-16-a között került megrendezésre a KIA LOTOS versenysorozat negyedik versenyhétvégéje Szlovákiában.

részletek

Kóstolj bele a tereprali világába!

A tereprali szerelmeseinek óriási lehetőség, hogy idén először nemcsak nézőként élvezhetik a világkupa-futam izgalmait, hanem aktív részesei is lehetnek.

részletek
Olvastad már?