DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Gyorsasági (Gy)

Orosz olajtámogatás a magyar csapatnak

A Gender Racing Team csapata az autós gyorsasági ob szezonzáróján különleges technológiai támogatással versenyzett, a G-Energy prémium motorolajával és laborjával felvértezve gyűjtötte be a dobogós helyezéseket.

A formulautós kategóriában két autóval érdekelt istállót a Gazpromneft-lubricants Ltd. (a Gazprom csoport tagja) olajipari vállalat látta el különleges technológiai segítséggel a G-Energy prémium márka révén. A különleges kenőanyag szintetikus és félszintetikus motorolajokat a legmodernebb normák szerint az európai, amerikai valamint a japán gyártók utcai járműveihez fejlesztették ki, de az extrém terhelések ellenére természetesen kiválóan helyt áll a versenypályákon is. Ha mindezt egy olyan csúcstechnikai fejlesztésnek számító minilaborral is támogatják, mint ami szombaton és vasárnap a Hungaroringen szolgált, szinte garantált a problémamentes versenyzés.

A Gender Racing Team számtalan pódiumos helyezéssel távozott a hétvégéről, emellett az év végi dobogó második fokára is felállhattak. Rónai Tamás minden futamot másodikként zárt, és az összetett értékelést is ebben a pozícióban fejezte be, ahogyan a csapat másik versenyzője, Stern Roland, aki a Formula Renault kategóriában lett lett ezüstérmes.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: