DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

OXXO Racing: Felemás érzések két helyszínen

Az elmúlt hétvége rendkívül aktívan telt az OXXO Racing csapatánál. Versenyzőink két helyszínen is érdekeltek voltak.

Az ausztriai Spielberg városában zajló Kamion Gyorsasági Európa Bajnokság futamán, kiváló pilótánk Ryan Smith terelgette az OXXO-s kamiont, míg a Hungaroring aszfaltcsíkján a KIA LOTOS versenysorozatban szereplő két rendkívül ügyes és csinos hölgy versenyzőnk Vogel Adri és Krajnyák Petra mérte össze tudását a KIA Picanto-kal versenyző nemzetközi mezőnnyel.

oxxo-racing-spielberg-2017-1 



Bár mindkét eseményen felemás érzésekkel zártunk lévén, hogy Ausztriában a kamionunk egy ütközés következtében kénytelen volt feladni a versenyt, addig a hungaroringi versenyen Vogel Adri szintén egy ütközést követően bár a versenyt be tudta fejezni, de semmiképpen sem sikerült kihozni a sérült autóból a lehetőségek szerinti maximumot. 

A bajnokságban Vogel Adrienn a 7. helyen áll a tabellán, Krajnyák Petra pedig a 13.

Ettől függetlenül tisztán látszik hogy versenyzőink elszántsága, felkészültsége, fizikai állapota jó úton halad afelé, hogy az idei versenysorozatban szép sikereket érhessünk el. 

Mostantól teljes erővel a következő megmérettetésekre koncentrálunk.

Köszönjük azt a szeretetet és szurkolást amelyet kaptunk tőletek és a továbbiakban is várunk szeretettel minden OXXO Racing Team rajongót a versenyekre. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: