Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Gyorsasági (Gy) hírek

Gyorsasági-ob: A végső megmérettetés

A Hungaroringen kezdődött, és a mogyoródi pályán is zárul október közepén a Hankook Racer Cup idei szezonja. A zárófutam mindig extra izgalmakat tartogat, különösen ebben az évben...

részletek

„Nem lesz ez még túl korai?”

Tizenkét évesen nemcsak a Swift Cup Europe versenysorozat mezőnyének, de a hazai gyorsasági autósportnak is az egyik legfiatalabb licensszel rendelkező pilótája Szomszéd Lali.

részletek

Magyar Jani: Háromból kettő a végéhez ért

Magyar János 2015-ös forma autós magyar bajnokunk úgy döntött, hogy idén három sorozatban is elindul. A magyar bajnokság mellett az ESET kupában és az FIA Közép Európai Zóna Bajnokságban is rajthoz állt. Kettő Brno-ban ért véget.

részletek

Gender - Győzelem és második hely Brnóban!

A mai napon egy-egy időmérővel és versennyel zárult a gyorsasági autós bajnokság cseh versenyhétvégéje, ahol a Gender Racing Team Stern Roland vezetésével nagyot robbantott. A dobogók sora ezzel még nem ért véget, hiszen a technika ördögét levetkőző Rónai Tamás szép második hellyel jelentkezett!

részletek

HRC: Boldizs Bence rajt-cél győzelme

Ismeretlen helyszínen bizonyított a Hankook Racer Cup mezőnye, a csehországi Brno-ban a rendezett első futamon Boldizs Bencéé lett a győzelem.

részletek

Gender Racing Team - ez a legjobb gyógyír!

A hektikus péntek után a mai versenynap remek dolgokat hozott a Gender Racing Team számára. Rónai Tamás az előző nap motorkálváriája után jó versenyt futott, és érzi autójában a potenciált. Stern Roland pedig magabiztos pénteki teljesítményét ismét győzelemre váltotta! Mindkét pilóta motiváltan várja a holnapot és külön köszönetet mondott a csapatának.

részletek

Brno: Genderék is megkezdik a hétvégét!

A mai nap folytatódik a gyorsasági autós bajnokság, a hazai sorozat a V4 Eset Cup mezőnyével kiegészülve Brno-ban vizitál. Az utolsó előtti fordulóban természetesen a formaautósok is ott lesznek.

részletek

BZ Racing Team: Három autóval két mezőnyben

Három autó, két versenyző, két mezőny. A BZ Racing Team Brnoban a Swift Cup Europe mellett Endurance-ban is rajthoz áll.

részletek

Magyar János: Hibátlan befejezés

A szombati naphoz hasonlóan Jani egy újabb pole pozícióval gazdagodott, amit egy győzelem követett a Slovakiaringen.

részletek

Baleset után Csutié lett a győzelem

Túl vagyunk az Autós Gyorsasági bajnokság szlovákiai állomásának első futamán, ami nem várt eseményekkel volt tűzdelt: állandó pozíciócsere, baleset, szemerkélő eső...

részletek

Erős teljesítmény, kevés szerencsével.

A mai nap folytatódott a gyorsasági autós bajnokság Szlovákiában, a formaautós mezőny a szombatihoz hasonlóan egy-egy kvalifikációt és versenyt teljesített. A Gender Racing Team számára felemásan sikerült a Slovakiaringen tett kirándulás zárónapja.

részletek

Magyar János és majdnem tökéletes szombat

A Pannóniaring után Magyar János ezen a hétvégén a Slovákiaringen teljesíti a szezon következő felvonását. A magyar bajnoki hétvége mellett a FIA Középeurópai Zóna Bajnokság és az ESET kupa elszámolásába is bekerül.

részletek
Olvastad már?