Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Gyorsasági (Gy) hírek

Magyar János: Sikeres visszatérés

Magyar János pályafutásában láthattunk már emberfeletti teljesítményt. Idén egyszerre három sorozatban vesz részt. Az első nap sikerrel ért véget Jani számára.

részletek

Hétvégén szezonnyitó a Hungaroringen

Az április 22-23-a között megrendezésre kerülő speedzone.hu Kupával kezdődik a HE-DO Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság 2017-es idénye...

részletek

2017 első hivatalos tesztje a Hungaroringen

A FIA Swift Cup Europe 2017-ben is több kiemelt rendezvény betétprogramja lesz, így az idény-nyitó májusi verseny is különleges, hiszen a Kamion-Eb betétfutamaként láthatjuk...

részletek

Hazai pályán indul a Hankook Racer Cup

Immár negyedik szezonjára készül a sikeres versenysorozat, az MNASZ Autós Gyorsasági OB - Hankook Racer Cup, mely a kezdetektől a fiatal tehetségek felfedezését tűzte ki célul.

részletek

Több sorozatban is visszatér a magyar bajnok

Ha Magyar János szóba kerül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valami emberfeletti dologról beszélhetünk. Egy év és három sorozat.

részletek

Németország bevételére készül a H-Moto Team

Immár lehullott a függöny minden titokról, így pontosan tudható, hogy a 220 Volt H-Moto Team versenyzői mely bajnokságokban törnek győzelemre a 2017-es szezonban.

részletek

Legendás helyszínnel bővül a Swift Cup Europe

Új, legendás versenyhelyszínnel bővül a 2017-es évadban a Swift Cup Europe versenysorozat, amelynek keretében immáron közel tíz ország versenyzői állnak rajthoz.

részletek

H-Moto Team: Együtt, egy közös célért

Fárasztó, ugyanakkor mentálisan mindenképpen felemelő három napon van túl a 220 Volt H-Moto Team, amelynek versenyzői a Budapest Motor Fesztiválon voltak...

részletek

Hazai pályán indul útjára a Hankook Racer Cup

Immár negyedik szezonjára készül a sikeres versenysorozat, a Hankook Racer Cup, mely a kezdetektől a fiatal tehetségek felfedezését tűzte ki célul.

részletek

Spanyol edzőtábor után, motorfesztivál előtt

Újabb sikeres spanyolországi edzőtáboron van túl a 220 Volt H-Moto Team, így motorosai a lehető legjobb felkészültséggel várhatják a 2017-es szezont.

részletek

Neki szurkolhatunk a 2020-as MotoGP futamon?

A 11 éves versenyző évét több futamgyőzelem, bukás és motorhiba tarkította. Edzője, Szabó János „Bregyó” elégedett a Förch Junior Team sportolójának teljesítményével...

részletek

Átvette az idei trófeákat Batboy és Blacky

Jelentős trófeakollekcióval távozott a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Gyorsasági szakágának díjátadó gálájáról Bernula István és Fekete Balázs, akik teljes szezont futottak a Swift Cup Europe mezőnyében és a szezon során ki-kitekintettek másfelé is.

részletek
Olvastad már?