Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Gyorsasági (Gy) hírek

Elkezdődött a hazai gyorsasági szezon

A CEZ és autós gyorsasági ob is kezdetét vette a Laptiming Kupával. A fő kategóriák a következők voltak: kis- és nagytúra, formaautó, Hankook Racer Cup, MX5 Kupa, Lotus Cup Eastern Europe, valamint endurance.

részletek

Gender Racing: Régi pályán új felállásban

Így kezdi a Gender Racing Team az első éles bajnoki küzdelmeket 2019-ben ugyanis április 13-án és 14-én rendezik meg a Hungaroringen a Laptiming Driving Academy Kupát...

részletek

Volentér a Hungaroringen indítja az évet

A hétvégén Volentér Balázs számára is megkezdődik a versenyszezon, a pilóta változatlan felállásban, a Janik Motorsport tagjaként és egy LMP3-as autó volánja mögött kezdi az évet.

részletek

Ingyenes szezonnyitó hétvége a Hungaroringen

Április 13-14-én rendezik meg a Hungaroringen a Laptiming Driving Academy Kupát, amely a Autós Gyorsasági Országos Bajnokság, illetve a 2019-es FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság nyitófordulója is.

részletek

Nemzetközivé bővül a Gender Racing Team

A Gender Racing Team nemrég egy sajtótájékoztatón mutatta be 2019-es versenyzői felállását a legnagyobb hazai autósport rendezvényen melyre több mint hatvan-ezren látogattak el...

részletek

Taroltak a hölgyek

Márciusban lezárult az FRT Rali szezonja, amely roppant eredményesen alakult a Mogul Racing Team női pilótái számára. Megállás azonban ezután sincs, hiszen rövidesen rajtol a gyorsasági-ob.

részletek

Új pályákon a Hankook Racer Cup

A 2019-es versenyszezonra teljesen megújul az eddig is nagyon népszerű Hankook Racer Cup. Az elmúlt években a gyorsasági szakág részeként nem csak a hazai, hanem a környező országok versenypályáin is.

részletek

Gender Racing: Új versenyzők, új autó

Ezeknek az újdonságoknak a jegyében zajlott a hazai gyorsasági autósport legsikeresebb formula autós csapata a Gender Racing Team évadnyitója az AMTS-2019 rendezvényen a Hungexpon.

részletek

Gender Racing: főpróba a bemutató előtt

Az idei versenyévadhoz kapcsolódó második komoly tesztjét sem hazai pályán futotta a Gender Racing Team az elmúlt hét közepén. Ezúttal a Slovakiaringen rótták a köröket.

részletek

Kerekes Máté a Zengő Motorsport csapatában

A Livewire Team szerelőjeként megismert Kerekes Máté az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában, Dubaiban és Abu Dhabiban töltött három hetet a Zengő Motorsport berkein belül.

részletek

Gender Racing Team: Olasz meló formulákkal

A 2019-es versenyszezonban először nem hazai pályán tette meg az első köröket a Gender Racing Team, hanem az olasz Adria International Raceway-t vették célba az első tesztekhez, ahol a GRT minden versenyzői generációja képviseltette magát.

részletek

Gender Racing Team: Show Time 2019

Az elmúlt hétvégén a 2019-es AMTS Automobil és Tuning Show előzetes promóciójának vendége volt a Gender Racing Team a WestEnd bevásárlóközpontban.

részletek
Olvastad már?