Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 27. kedd

Gyorsasági (Gy) hírek

Hankook Racer Cup: Három futam, három győztes

Különösen izgalmasan alakult a Hankook Racer Cup második versenyhétvégéje, nemcsak az időjárás tekintetében, hanem a verseny kimenete szempontjából is.

részletek

Gender győzelem a kaotikus vasárnapon!

A Pannónia-Ringen lezajlott az OB forduló mai penzuma, ami a Gender Racing Team számára egy időmérő edzést és két versenyt jelentett.

részletek

Gyorsasági-ob a Pannónia-Ringen

Az éjjeli viharnak köszönhetően vasárnap reggelre enyhült az elviselhetetlen meleg. Elsőként az OB I. Nagytúra mezőnye vette birtokba a pályát.

részletek

Már szombaton nagy csaták a Pannónia-Ringen

Szombaton és vasárnap kerül sor a He-Do Hankook Autós Gyorsasági OB III-IV-V. fordulójára a Pannónia Ringen. Az első napon délelőtt az időmérő edzések zajlottak, majd délben, embert próbáló hőségben rajtolt az első verseny, melyen az OB I. kategória kilenc résztvevője mérte össze tudását.

részletek

Gender: Dupla dobogó a Pannónia-Ringen

Egy kvalifikáció, egy futam. Ez volt a mai program a gyorsasági országos bajnokság mezőnyének a Pannónia-Ringen. A formaautósok viszonylag korán, már délután 16 órára letudták a napot, és a Gender Racing Team pilótái két remek második helyezéssel gazdagodtak!

részletek

A Pannónia-Ringen is a győzelem a cél!

Az előttünk álló hétvégén a Pannónia-Ringre költözik a Gyorsasági Autós Bajnokság mezőnye. Sokéves tapasztalat, hogy ezen a pályán nemcsak az ellenfelekkel, de a hőséggel is meg kell küzdeni.

részletek

Magyar János: Visszatérés a Pannóniaringre

Harc a meleg és a versenytársak ellen. A hétvégén Magyar János a Pannóniaringen újra versenybe száll, ahol egyszerre két sorozat versenyeit is teljesítheti.

részletek

Pannóniaringi folytatás: Hőség és izgalmak

Extrém meleg körülmények között zajlik a Hankook Racer Cup második versenyhétvégéje a Pannóniaringen. Az izgalmas idénynyitó után, ahol még a hó nyomai nehezítették a pilóták dolgát...

részletek

Balogh Zozó a hétvége sztárja

A Swift Cup Europe mezőnyének a Salzburgringen folytatódott a 2017-es szezon. A csonka hétvégén Zozó nyerte a futamokat.

részletek

Macskákat ment és versenyez Szomszéd Lali

Már napok óta Wolfgang Amadeus Mozart arcképével ellátott bögréből issza a reggeli kakaóját Szomszéd Lali, a GFS Racing legfiatalabb pilótája, aki 2. és 3. hellyel kezdett élete első versenyén.

részletek

Két verseny, magyar sikerek a Red Bull Ringen

Kér időmérő, két verseny és magyar sikerek. Magyar János a Red Bull Ringen teljesítette a szezon második hétvégéjét.

részletek

Kategóriagyőzelem az első napon

Remekül sikerült a pénteki nap Magyar János számára, hiszen az élen zárta az időmérőt és az első futamot is.

részletek
Olvastad már?