Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Gyorsasági (Gy) hírek

Orosz olajtámogatás a magyar csapatnak

A Gender Racing Team versenycsapat hétvégén, az autós gyorsasági országos bajnokság szezonzáróján különleges technológiai támogatással versenyzett, a G-Energy prémium motorolajjal felvértezve.

részletek

Sikeres debütálás, élvezetes hétvége

Remek eredményekkel zárta élete első hungaroringi hétvégéjét Hangodi Bendegúz, a HQ Racing versenyzője. Beni a Hankook Racer Cup mezőnyében próbálhatta ki magát.

részletek

Csuti győzelmével zárult a 2017-es idény

A Hankook Racer Cup összetett bajnokságának élén álló Csuti László az első versenynapon ötödik futamgyőzelmét aratta, amelyik talán a legkeményebbek egyike is volt...

részletek

A Hungaroringen zárult a gyorsasági ob

Formulaautók, túrakocsik és Suzukik: háromversenyes hétvégével zárul a gyorsasági országos bajnokság 2017-es szezonja a Hungaroringen: felavatták az idei bajnokokat.

részletek

Öröm és bánat a Gender Racing Teamnél

Rónai Tamás és csapattársa, Stern Roland a szezonbeli jó formáját átmentette a Hungaroringre és másodikként végzett a hétvége összes versenyén, így a bajnokságban is.

részletek

2015 után újra magyar bajnok Magyar János

Még vége sincs a hungaroringi záróhétvégének, de a versenyző már most bajnokként ünnepelhet.

részletek

Hangodi Beni: Ez nagyon durva volt

Sikeresen teljesítette élete első pályaversenyét a HQ Racing ifjú pilótája, Hangodi Bendegúz, aki az 5. helyen végzett a Hankook Racer Cup szombati futamán.

részletek

Magyar János: Ötven százalék teljesítve

Magyar János maximálisan teljesítette a záró hétvége első napját. Ez egy futamgyőzelmet és két pole pozíciót jelent az FIA Zóna Bajnokság újdonsült bajnokának a Hungaroringen.

részletek

Gender: Dobogós helyek, bajnoki remények

Lefutotta a záróforduló első versenyét a magyar országos bajnokság mezőnye, közte a formaautósok is. A Gender Racing Team stabil teljesítménnyel hozta a futamot, és még esélyesek a bajnoki címrr.

részletek

A tökéletes hétvége kapujában

Magyar János az ESET kupa és a Zóna bajnokság után a Magyar Gyorsasági Bajnokságban is lezárja 2017-et.

részletek

HQ Racing: Irány a Hungaroring!

A ralikrosszos sikerek és a tavalyi autókrosszos „kiruccanás” után az autósport egy újabb ágába kóstol bele a hétvégén a HQ Racing pilótája, Hangodi Bendegúz.

részletek

Hungaroring - jöhet a bajnokavatás!

A hétvégén a Gyorsasági-ob idei utolsó felvonása következik, és mint a jó filmekben, itt is sok izgalom, sőt a végén talán csavar is várható.

részletek
Olvastad már?