Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

Gyorsasági (Gy) hírek

Magyar János: A tréfás időjárás

Magyar János, az FIA CEZ és a magyar gyorsasági bajnokság számára kijutott minden földi jóból a Red Bull Ringi hétvége második napján.

részletek

A Gender Racing Team újabb sikerei

Vasárnap a hétvége záróakkordját tartották az osztrák pályán, amely az OB és a CEZ összevont formaautós mezőnye számára egy-egy időmérő edzést és versenyt jelentett.

részletek

Hatalmas hátrány után szenzációs győzelem

Rossz volt a főpróba, parádésra sikerült az előadás. Ez a klasszikus esett meg szombaton a Gender Racing Team versenyzőivel is, akik szinte a semmiből termeltek győzelmet és egy halom dobogót.

részletek

Gender Racing Team, Red Bull Ring

A szabadedzéseket és egy időmérőt már letudtak a Red Bull Ringen a forma autósok, ahol ezen a hétvégén a gyorsasági országos bajnokság a CEZ mezőnyével összevonva versenyez.

részletek

A Gender Racing Team a Red Bull Ringen

A hungaroringi nyitány és a Nagy Futam belvárosi parádéja után nem pihenhetett sokat a Gender Racing Team, hiszen a hétvégén már folytatódik is a gyorsasági bajnokság.

részletek

Ismeretlen terepen a Hankook Racer Cup

A Hankook Racer Cup mezőnye egy új pályán folytatja küzdelmeit, ezúttal az osztrák Red Bull Ring ad otthont a bajnokság következő állomásának.

részletek

SHOW Time by Formula Renault!

Már jó pár éve hagyományosnak mondható, hogy a Hunagroring minden május elsején egy nagyszabású autó és motorsport valamint repülős bemutatót, show műsort varázsol Budapest belvárosába.

részletek

Hasonló forgatókönnyel zárultak a futamok

A hungaroringi WTCR betétfutamaként indult a Hankook Racer Cup 2018-as idénye. A hatalmas nézősereg előtt zajló versenyek bár izgalmasan alakultak, mégis hasonló forgatókönyvvel zárultak.

részletek

Az Askoll reklámarca lett Szomszéd Lali

Kedves közjáték helyszíne volt vasárnap a Hungaroring, ahol a Swift Cup Europe reggeli futamát követően az egyik, csapatához visszatérő fiatal pilótát új, meglepetésszponzora várta.

részletek

GRT: Két második helyezés zárásként a Ringen

Gender Tamás fiai nagyobb galiba nélkül átvészelték a hétvége zárófutamát, Rónai Tamás és Hefler Róbert pedig taktikus versenyzéssel két értékes második helyet gyűjtöttek. Ezúttal a technika megóvása a szokottnál is nagyobb hangsúlyt kapott.

részletek

Magyar János: Egy újabb zsúfolt futam

Magyar János a Hungaroringen a második futamon sem unatkozott: a legjobb magyarként végzett, ám ezért a pozícióért nagyon meg kellett küzdenie.

részletek

Vasárnap folytatódott a gyorsasági ob

A WTCR túraautó-világkupa magyarországi futamának betétversenyeiként rendezték meg a Hungaroringen az FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Magyar Autós Gyorsasági Országos Bajnokság idei első küzdelmeit.

részletek
Olvastad már?