Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 29. szombat

Gyorsasági (Gy) hírek

Magyar János a leggyorsabb magyar

Az első nap után Jani vasárnap is szárnyalt, az autó tudásánál jóval többet hozott ki az időmérőn és a futamon.

részletek

Mandelík visszavágott a szombati vereségért

Petr Mandelík szombaton az utolsó körben veszítette el a kis túraautósok versenyét a speedzone.hu Kupán, vasárnap azonban szép győzelemmel kárpótolta magát. A magyar bajnokin Merk József és a Suzuki Ignis ismét verhetetlen volt.

részletek

Brajnik javított, Rónai nem tudott elrajtolni

Paolo Brajnik a szombati második helyezés után vasárnap már rajt-cél győzelmet tudott aratni a speedzone.hu Kupa forma autós versenyében. Sajnos a nagy magyar csata most elmaradt, mivel Rónai Tamás már a rajat előtt lerobbant, miközben Magyar János harmadik lett.

részletek

Gender Racing Team - felemás szezonkezdet

Vasárnap ismét motorzajtól zengett a Hungaroring, az országos bajnokság nyitófordulójának második versenynapját tartották.

részletek

Bartlomiej nyerte a formaautók küzdelmét

A speedzone.hu Kupa első versenynapján Mirecki Bartlomiej nyert a formaautók között, miközben Magyar János is felfért a dobogóra. Egy félreálló autó miatt Safety Car mögött fejeződött be a verseny.

részletek

Malchárek biztonsági autós futamon nyert

Jirko Malchárek ténylegesen csak második lett a nagy túraautósok szombati versenyén, a kategóriagyőzelem azonban a külön rangsorolt nyitott versenyautók miatt mégis a szlovák pilótáé lett.

részletek

Utolsó körös drámával szerb siker

A kis túraautósok szombati versenye még a legvégén is tartogatott fordulatot a speedzone.hu Kupán, végül a pole-ból induló Zoran Kastratovic nyert. Merk József nagyon jól ment a Suzuki Ignisszel

részletek

Gender: Erős nyitány a Hungaroringen

Szombat délelőtt hivatalosan is kezdetét vette a gyorsasági autós bajnokság, azon belül pedig a formaautók versengése. Nyitófelvonásként az időmérő edzést tartották meg.

részletek

Magyar János: Sikeres visszatérés

Magyar János pályafutásában láthattunk már emberfeletti teljesítményt. Idén egyszerre három sorozatban vesz részt. Az első nap sikerrel ért véget Jani számára.

részletek

Hétvégén szezonnyitó a Hungaroringen

Az április 22-23-a között megrendezésre kerülő speedzone.hu Kupával kezdődik a HE-DO Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság 2017-es idénye...

részletek

2017 első hivatalos tesztje a Hungaroringen

A FIA Swift Cup Europe 2017-ben is több kiemelt rendezvény betétprogramja lesz, így az idény-nyitó májusi verseny is különleges, hiszen a Kamion-Eb betétfutamaként láthatjuk...

részletek

Hazai pályán indul a Hankook Racer Cup

Immár negyedik szezonjára készül a sikeres versenysorozat, az MNASZ Autós Gyorsasági OB - Hankook Racer Cup, mely a kezdetektől a fiatal tehetségek felfedezését tűzte ki célul.

részletek
Olvastad már?