Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Gyorsasági (Gy) hírek

Gender Racing Team: Novemberi körözés

A szokatlanul enyhe novemberi időjárást kihasználva a közelmúltban még egy utolsó tesztnapot tartott a Gender Racing Team a Hungaroringen. A teszten a csapat három autója gurult pályára.

részletek

Volentér: LMP3-as autóból safety carba

Volentér Balázs az előzetes tervek alapján az FIA Közép-európai Zónabajnokságának brnói fordulóján zárta volna az évet, de aztán a Hungaroringen is felállt a rajtrácsra, ráadásul minden kategóriában.

részletek

Formula Renault 1.6-ossal bővült a Gender

Nemrég egy új versenygéppel gazdagodott a Gender Racing Team autóparkja, mely főleg a csapat számára kiemelten fontos sportutánpótlás és tehetséggondozás szolgálatába áll majd.

részletek

GRT: Egy kiállítás gépei

A budapesti vásárváros A pavilonjában a Gender Racing Team három versenyautója és a szállítókamion került kiállításra és természetesen a csapat versenyzői is megjelentek.

részletek

Autós gyorsasági: Eldőltek a bajnoki címek

Október első hétvégéjén zajlott az MNASZ HE-DO Hankook Autós Gyorsasági országos bajnokság három záró futama. A Hungaroringen dőlt el a bajnoki címek sorsa most vasárnap.

részletek

HRC: Makai győzelmével zárult a 2018-as idény

A Hankook Racer Cup 2018-as idénye a Hungaroringen indult és három külföldi állomás – a Red Bull Ring, Slovakiaring és Brno - után újra hazai pályán zárult a tehetségeket felfedező sorozat.

részletek

Bajnoki cím és győzelem a záró fordulón

Egy kvalifikációval és két versennyel az év egyik legintenzívebb napját teljesítette ma a formaautós mezőny a Hungaroringen. A Gender Racing Team egy bajnoki címmel a zsákban, nagy kedvvel indult a csatába, és úgy is fejezte be az országos bajnokságot.

részletek

Hefler Róbert megnyerte a bajnokságot

Javában zajlik az év utolsó versenyhétvégéje a Hungaroringen, már ami a Magyar Autós Gyorsasági bajnokságot illeti. A Gender Racing Team problémáktól nem mentesen, ám annál nagyobb lelkesedéssel indult a harcba, és már szombaton bajnokot avatott!

részletek

Hazai pályán zárul a Hankook Racer Cup

A He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság keretein belül kerül megrendezésre a Hankook Racer Cup szezonzáró megmérettetése.

részletek

Húszéves a Hungaroring tanpályája

Húsz éve nyitotta meg kapuit a Hungaroring területén a Vezetéstechnikai Centrum, amely a közúti közlekedés biztonságosabbá tételét tűzte a zászlajára – hazánkban elsőként!

részletek

Volentér Balázs - Sikeres szezonzárás Brnóban

Volentér Balázs az elmúlt napokban sem unatkozott. A FIA CEZ Közép-Európai zónabajnokság brnói fordulóján szinte minden megtörtént, ami egy versenyhétvége alatt előfordulhat.

részletek

Magyar János: A hibátlan hétvége

Magyar János mindent megnyert Brno-ban a hétvégén. Ráadásul megjavította saját legjobb köridejét is. 5 tizeddel javította a brnoi rekordját.

részletek
Olvastad már?