Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 20. péntek

Gyorsasági (Gy) hírek

Sikeres teszt, új felállás a Gendernél

Véget ért a tél, közeleg a szezon, ennek megfelelően a Gender Racing Teamnél is felpörögtek az események. A múlt hétvégi AMTS kiállítás után a napokban már Szlovákiában tesztelt a csapat. A szokványostól eltérő gyakorlás során egy új pilótát is pályára vitt Gender Tamás csapata, Stern Roland pedig egy másik autóval próbálhatta ki magát.

részletek

Szép díjakkal gazdagodott a Gender Racing

Rendhagyó módon tegnap került sor a 2017-es esztendő autós gyorsasági eseményeinek megünneplésére. Természetesen a Gender Racing Team sem hiányozhatott az eseményről.

részletek

Innováció és fejlődés a Gender Racingnél

Régi-új autó, új műszaki gárda és célok, régi versenyzői felállás. Röviden így lehetne leírni a Gender Racing Team formaautós csapatának idei évét. Ennél azonban jóval összetettebben alakult 2017.

részletek

Orosz olajtámogatás a magyar csapatnak

A Gender Racing Team versenycsapat hétvégén, az autós gyorsasági országos bajnokság szezonzáróján különleges technológiai támogatással versenyzett, a G-Energy prémium motorolajjal felvértezve.

részletek

Sikeres debütálás, élvezetes hétvége

Remek eredményekkel zárta élete első hungaroringi hétvégéjét Hangodi Bendegúz, a HQ Racing versenyzője. Beni a Hankook Racer Cup mezőnyében próbálhatta ki magát.

részletek

Csuti győzelmével zárult a 2017-es idény

A Hankook Racer Cup összetett bajnokságának élén álló Csuti László az első versenynapon ötödik futamgyőzelmét aratta, amelyik talán a legkeményebbek egyike is volt...

részletek

A Hungaroringen zárult a gyorsasági ob

Formulaautók, túrakocsik és Suzukik: háromversenyes hétvégével zárul a gyorsasági országos bajnokság 2017-es szezonja a Hungaroringen: felavatták az idei bajnokokat.

részletek

Öröm és bánat a Gender Racing Teamnél

Rónai Tamás és csapattársa, Stern Roland a szezonbeli jó formáját átmentette a Hungaroringre és másodikként végzett a hétvége összes versenyén, így a bajnokságban is.

részletek

2015 után újra magyar bajnok Magyar János

Még vége sincs a hungaroringi záróhétvégének, de a versenyző már most bajnokként ünnepelhet.

részletek

Hangodi Beni: Ez nagyon durva volt

Sikeresen teljesítette élete első pályaversenyét a HQ Racing ifjú pilótája, Hangodi Bendegúz, aki az 5. helyen végzett a Hankook Racer Cup szombati futamán.

részletek

Magyar János: Ötven százalék teljesítve

Magyar János maximálisan teljesítette a záró hétvége első napját. Ez egy futamgyőzelmet és két pole pozíciót jelent az FIA Zóna Bajnokság újdonsült bajnokának a Hungaroringen.

részletek

Gender: Dobogós helyek, bajnoki remények

Lefutotta a záróforduló első versenyét a magyar országos bajnokság mezőnye, közte a formaautósok is. A Gender Racing Team stabil teljesítménnyel hozta a futamot, és még esélyesek a bajnoki címrr.

részletek
Olvastad már?