Gyorsasági (Gy) hírek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Gyorsasági (Gy) hírek

Jövőre megújulhat a Swift Cup Europe

Különleges tesztnapon látta vendégül a 12 esztendős Swift Cup Europe széria magyar promótere, a GFS Racing a magyar autós újságírókat, köztük az AFM-et az Euroringen.

részletek

Megint megdőlt a pályacsúcs Parádon

Újra megdőlt a pályacsúcs a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen, ami természetesen ismét Szász László Reynard formula autójához kötődik. A pálya felújítása óta ez a 2 perc 20,804 másodperces idő a csúcs.

részletek

Újabb pályacsúcs a Mátrában

A Mátrai Hegyipályán ma ismét átadtak a múltnak egy pályacsúcsot: mától Szász László a parádsasvári pálya újkori történetének aktuális csúcstartója 2 perc 21,330 másodperccel, melyet egy Reynard típusú formula autóval futott meg a mai napon izgalmas látvánnyal és komoly hangélménnyel megajándékozva a mátrai közönséget.

részletek

Emlékezések és új csúcsok a legendás pályán

A HE-DO kupáért zajló 35. Mátrai Hegyiverseny közel tíz év szünet után tavalyelőtt került ismét megrendezésre, a teljesen felújított, a megfelelő biztonsági elemekkel is ellátott szokásos helyszínen.

részletek

Már második hétvégéjén dobogón Rácz Gergő

Élete eddigi 12 éve alatt éppen tucatnyi sportágat próbált ki, de mindig ugyanaz lett a vége: autóversenyző akart lenni. Rácz Gergőn végül megkönyörült az édesapja és edzőt fogadott a fia mellé...

részletek

Magyar János: A tréfás időjárás

Magyar János, az FIA CEZ és a magyar gyorsasági bajnokság számára kijutott minden földi jóból a Red Bull Ringi hétvége második napján.

részletek

A Gender Racing Team újabb sikerei

Vasárnap a hétvége záróakkordját tartották az osztrák pályán, amely az OB és a CEZ összevont formaautós mezőnye számára egy-egy időmérő edzést és versenyt jelentett.

részletek

Hatalmas hátrány után szenzációs győzelem

Rossz volt a főpróba, parádésra sikerült az előadás. Ez a klasszikus esett meg szombaton a Gender Racing Team versenyzőivel is, akik szinte a semmiből termeltek győzelmet és egy halom dobogót.

részletek

Gender Racing Team, Red Bull Ring

A szabadedzéseket és egy időmérőt már letudtak a Red Bull Ringen a forma autósok, ahol ezen a hétvégén a gyorsasági országos bajnokság a CEZ mezőnyével összevonva versenyez.

részletek

A Gender Racing Team a Red Bull Ringen

A hungaroringi nyitány és a Nagy Futam belvárosi parádéja után nem pihenhetett sokat a Gender Racing Team, hiszen a hétvégén már folytatódik is a gyorsasági bajnokság.

részletek

Ismeretlen terepen a Hankook Racer Cup

A Hankook Racer Cup mezőnye egy új pályán folytatja küzdelmeit, ezúttal az osztrák Red Bull Ring ad otthont a bajnokság következő állomásának.

részletek

SHOW Time by Formula Renault!

Már jó pár éve hagyományosnak mondható, hogy a Hunagroring minden május elsején egy nagyszabású autó és motorsport valamint repülős bemutatót, show műsort varázsol Budapest belvárosába.

részletek
Olvastad már?