Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 23. szerda

Gyorsasági (Gy) hírek

Baleset után Csutié lett a győzelem

Túl vagyunk az Autós Gyorsasági bajnokság szlovákiai állomásának első futamán, ami nem várt eseményekkel volt tűzdelt: állandó pozíciócsere, baleset, szemerkélő eső...

részletek

Erős teljesítmény, kevés szerencsével.

A mai nap folytatódott a gyorsasági autós bajnokság Szlovákiában, a formaautós mezőny a szombatihoz hasonlóan egy-egy kvalifikációt és versenyt teljesített. A Gender Racing Team számára felemásan sikerült a Slovakiaringen tett kirándulás zárónapja.

részletek

Magyar János és majdnem tökéletes szombat

A Pannóniaring után Magyar János ezen a hétvégén a Slovákiaringen teljesíti a szezon következő felvonását. A magyar bajnoki hétvége mellett a FIA Középeurópai Zóna Bajnokság és az ESET kupa elszámolásába is bekerül.

részletek

Gender: Remek versenyzés szép győzelemmel

Nem sikerült a főpróba, remek lett ez előadás. Ez zajlott le a Gender Racing Teamnél Szlovákiában, a magyar gyorsasági autós bajnokság harmadik fordulójának első versenynapján.

részletek

A Gender Racing Team Szlovákiában is fejlődne

A hosszúra sikeredett nyári szünet után a Gender Racing Team pilótái visszatérnek a pályára, hogy feltöltődve tovább harcoljanak a dobogós helyezésekért, a győzelmekért.

részletek

Kettősség a Slovakia Ringen

A Slovakiaring lesz az Autós Gyorsasági bajnokság harmadik versenyhétvégéjének helyszíne, amelyet a kettősség jellemezhet. Egyrészről mindenki szeretne minél több pontot gyűjteni, másrészről...

részletek

Magyar János a Toro Rossónál

Magyar János a Toro Rosso csapat bokszában tölthette a Hungaroringi tesztet, ahol több újdonsággal is találkozhatott.

részletek

Benyó Máté győzött, a Swift Cup Europe nyert

Különleges és rendhagyó futammal folytatódott a Slovakiaring után az immáron európaivá terebélyesedett, de magyar alapítású Swift Cup Europe márkakupa-sorozat.

részletek

Swift Cup Europe: Tehetséggyár

Hazánk egyetlen márkakupája egy ideje már nemzetközi szinten működik, a Swift Euro Cup szlovákiaringi futamán néztük meg a versenyzőket és az autókat.

részletek

KIA Lotos Cup: Szlovákiában a magyar lányok

2017.07.14-16-a között került megrendezésre a KIA LOTOS versenysorozat negyedik versenyhétvégéje Szlovákiában.

részletek

Reális eredmény született Parádsasváron

Vasárnap a szombatival megegyező időrendben, összesen 4 felfutásra volt lehetősége a 34. HE-DO Mátrai Hegyiverseny indulóinak, köztük Turán Frigyesnek is, Parádsasváron.

részletek

Mátrai Hegyiverseny: Még mindig lendületben

Bár szombat estére harminchatan maradtak versenyben a 34. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen, az éjszaka nem telt el hasztalan, és vasárnap reggelre már negyvennégyen álltak rajthoz a hegyi bajnokság következő, negyedik futamának első időmérőjére.

részletek
Olvastad már?