Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 25. szombat

Gyorsasági (Gy) hírek

H-Moto Team: Együtt, egy közös célért

Fárasztó, ugyanakkor mentálisan mindenképpen felemelő három napon van túl a 220 Volt H-Moto Team, amelynek versenyzői a Budapest Motor Fesztiválon voltak...

részletek

Hazai pályán indul útjára a Hankook Racer Cup

Immár negyedik szezonjára készül a sikeres versenysorozat, a Hankook Racer Cup, mely a kezdetektől a fiatal tehetségek felfedezését tűzte ki célul.

részletek

Spanyol edzőtábor után, motorfesztivál előtt

Újabb sikeres spanyolországi edzőtáboron van túl a 220 Volt H-Moto Team, így motorosai a lehető legjobb felkészültséggel várhatják a 2017-es szezont.

részletek

Neki szurkolhatunk a 2020-as MotoGP futamon?

A 11 éves versenyző évét több futamgyőzelem, bukás és motorhiba tarkította. Edzője, Szabó János „Bregyó” elégedett a Förch Junior Team sportolójának teljesítményével...

részletek

Átvette az idei trófeákat Batboy és Blacky

Jelentős trófeakollekcióval távozott a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Gyorsasági szakágának díjátadó gálájáról Bernula István és Fekete Balázs, akik teljes szezont futottak a Swift Cup Europe mezőnyében és a szezon során ki-kitekintettek másfelé is.

részletek

Tim Gábort két országban is értékelték

A vanyarci születésű Tim Gábor karrierjének legfontosabb eredményét érte el 2016-ban. A 2006-os Magyar Gokart Bajnoki cím, a 2011-es Suzuki Swift Kupa és a 2014-es RCM Cup bajnoki cím után, eljutott egy nemzetközi márkakupa csúcsára is.

részletek

Történelmi pillanat a H-Moto Team életében

Egy sikerekkel teli évet zárt Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nem ül a babérjain, hanem már most a jövő évi feladatokra koncentrál.

részletek

A jövő bajnokai a gyorsasági motorsportban

A Tomracing Motorsport rendkívül büszke fiataljaira, akikkel ebben a szezonban kezdett el foglalkozni a gyorsasági motorsport utánpótlás keretein belül.

részletek

Macskák kerülnek a kupás Lotusokra

Különleges és szimpatikus módját választotta a módját a jótékonykodásnak, a társadalmi felelősség vállalásnak Magyarország egyik vezető gyorsasági autóverseny csapata a GFS Racing.

részletek

Hol folytatja Keszthelyi Vivien?

Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja a világ legerősebb, képzett fiatal pilótái által alkotott mezőnyét felvonultató túraautó bajnokságában szeretné folytatni pályafutását.

részletek

Elbúcsúztatta a Swift-szezont a Cargo Racing

Eseményekben gazdag szezont fejezett be a Swift Cup Europe versenysorozat Hungaroringen megrendezett évadzárójával Bernula István és Fekete Balázs.

részletek

Balogh Zozó: Egy csepp figyelem

Egy héttel a záróhétvége után újra a Hungaroringen - Balogh Zozó számára a versenyszezon véget ért, ám ez nem jelenti azt, hogy ne láthatnánk még autóban.

részletek
Olvastad már?