DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
GP2/3

Ahol a GP2 lesz középpontban

Hamarosan Bahreinbe látogat a száguldó cirkusz mezőnye… De esetünkben ez most nem a Formula-1 miatt lényeges szempont, hanem annak egyik leghíresebb betétsorozata miatt.

Talán sokan figyelitek a szériát, melyről Szujó Zoltán nemrég így vélekedett: „Vastag filccel kihúzva: ez a sorozat gyakran sokkalta izgalmasabb futamokat produkál, mint a Forma-1…”

Gondolom, kitaláltátok már: A GP2-ről beszélünk.

A nyári időszaktól, az MTVA újításának köszönhetően élőben fog minden futamot sugározni az állami média, sajtórészről pedig a Rallyfanatic Világ Online motorsport magazin igyekszik „betömni” a meglévő űrt!



A srácok – Tóth Krisztán Márk és Háfra Zsolt – az évad során igyekeznek majd kiszolgálni a reményeik szerint népes olvasóközönségüket. Elmondásuk szerint büszkék rá, hogy minden anyaguk saját kútfőből íródik. Ennek a törekvésnek az érdekében beindították külön rovatukat, mellyel egyedüliként Magyarországon a teljes szezont lekövetik, annak minden rezdülésével.

Olvashattok sztárinterjúkat, szezon előtti teszteket, elemzéseket, visszamenőleg is. Érdemes lesz őket követni, mert a Magyar Nagydíj idején – a tavalyi évhez hasonlóan – ismételten megtartják azt az általuk életre hívott közönségtalálkozót, ahová minden bizonnyal néhány lelkes olvasó is bebocsátást nyer majd – és ki tudja, talán még versenyezhet is a GP2-ben szereplő sztárok ellen… 

Látogassátok és támogassátok őket, hogy kezdeményezésük sikeres legyen! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: