Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

GP2/3 hírek

Őrült versenyt hozott a GP2 Spában

Egy rémes rajt, ellentmondásos győzelem és adok-kapok az utolsó kanyarban: eseménytelennek rosszindulattal sem nevezhető a GP2 szombat délutáni versenye Belgiumban.

részletek

GP2: Lynn nyert, holtverseny a tabella élén

A Williams által pártfogolt Alex Lynn nyerte a GP2 sprintfutamát Hockenheimben, mögötte azonban igazán látványos csaták zajlottak a pontszerző helyekért, amiről a felzárkózó pilóták gondoskodtak.

részletek

Furcsa szabály döntött a GP2 győzelméről

Ha az elmúlt hetek eseményei után azt kezdtük volna érezni, hogy csak az F1-ben léteznek vitaindító előírások, a GP2 hockeinheimi főversenye rámutatott, hogy bizony az elsőszámú utánpótlás-szériában sem jobb a helyzet.

részletek

A hajrában hozott zűrzavart az eső a GP2-be

Békés mederben csordogált a GP2 silverstone-i sprintversenye, míg el nem kezdett az eső is csordogálni az utolsó körökben - Jordan King a nehéz körülmények között volt képes elevickélni a győzelemig.

részletek

1015 nap után nyert a Red Bull növendéke

Szokatlanul hosszú, közel hároméves nyeretlenségi sorozatot szakított meg Pierre Gasly, aki a sorban a következő pilóta lenne a Red Bull saját neveltjei közül az F1-es debütálásra.

részletek

Thrillerbe illő izgalmak a GP2 főfutamán

Balesetek, szakadó eső, kicsúszások, piros zászló, zseniális előzések - ezt tartogatta az F1 előszobájának szombati futama Spielbergben, mely kettős Campos-győzelmet hozott.

részletek

A safety carral versenyzett a GP2 mezőnye

A GP2 bakui sprintfutamát ismét egy halom olyan történés tarkította, amilyeneket ritkán látunk autóversenyen. Nobuharu Matsushita az élen állva is mindent elrontott, Antonio Giovinazzi pedig a legnagyobbak közé lépett.

részletek

Egy kanyar döntött el mindent a GP2-ben

Nem sokáig volt izgalmas a GP2 monacói sprintversenye, de odáig viszont nagyon. A rajtnál hezitáló Nobuharu Matsushita végül azért okot adott az örömre a nehéz F1-es futam előtt álló Hondának.

részletek

Dráma és könnyek: óriási futam a GP2-ben!

Az egyik orosz sírt, a másik nevetett a GP2 főversenye után, méghozzá szó szerint: egy extrém taktikai húzás győzelmet eredményezett a tegnap bukó pilóta számára a monacói roncsderbin.

részletek

GP2: Fontos győzelem a baleset árnyékában

Az idény második versenyét Alex Lynn nyerte Barcelonában, aki jövőre már az F1-ben szeretne lenni, a bajnokságot Pierre Gasly vezeti, akinek ugyanilyen ambíciói vannak.

részletek

GP2: Zseniális előzés döntött a győzelemről

Norman Nato karrierje első GP2-es győzelmét szerezte a széria barcelonai nyitóversenyén, miután szemfüles manőverrel sikerült átvennie a vezetést a Red Bull által patronált Pierre Gaslytól.

részletek

Hölgyversenyző a GP3-ban

Egy ismert hölgyversenyzőt szerződtetett az Arden GP3-as csapata, aki két roppant tehetséges csapattárs oldalán szeretne az utánpótlás-széria legjobbjai közé tartozni. Még sok hely kiadó.

részletek
Olvastad már?