Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

GP2/3 hírek

1015 nap után nyert a Red Bull növendéke

Szokatlanul hosszú, közel hároméves nyeretlenségi sorozatot szakított meg Pierre Gasly, aki a sorban a következő pilóta lenne a Red Bull saját neveltjei közül az F1-es debütálásra.

részletek

Thrillerbe illő izgalmak a GP2 főfutamán

Balesetek, szakadó eső, kicsúszások, piros zászló, zseniális előzések - ezt tartogatta az F1 előszobájának szombati futama Spielbergben, mely kettős Campos-győzelmet hozott.

részletek

A safety carral versenyzett a GP2 mezőnye

A GP2 bakui sprintfutamát ismét egy halom olyan történés tarkította, amilyeneket ritkán látunk autóversenyen. Nobuharu Matsushita az élen állva is mindent elrontott, Antonio Giovinazzi pedig a legnagyobbak közé lépett.

részletek

Egy kanyar döntött el mindent a GP2-ben

Nem sokáig volt izgalmas a GP2 monacói sprintversenye, de odáig viszont nagyon. A rajtnál hezitáló Nobuharu Matsushita végül azért okot adott az örömre a nehéz F1-es futam előtt álló Hondának.

részletek

Dráma és könnyek: óriási futam a GP2-ben!

Az egyik orosz sírt, a másik nevetett a GP2 főversenye után, méghozzá szó szerint: egy extrém taktikai húzás győzelmet eredményezett a tegnap bukó pilóta számára a monacói roncsderbin.

részletek

GP2: Fontos győzelem a baleset árnyékában

Az idény második versenyét Alex Lynn nyerte Barcelonában, aki jövőre már az F1-ben szeretne lenni, a bajnokságot Pierre Gasly vezeti, akinek ugyanilyen ambíciói vannak.

részletek

GP2: Zseniális előzés döntött a győzelemről

Norman Nato karrierje első GP2-es győzelmét szerezte a széria barcelonai nyitóversenyén, miután szemfüles manőverrel sikerült átvennie a vezetést a Red Bull által patronált Pierre Gaslytól.

részletek

Hölgyversenyző a GP3-ban

Egy ismert hölgyversenyzőt szerződtetett az Arden GP3-as csapata, aki két roppant tehetséges csapattárs oldalán szeretne az utánpótlás-széria legjobbjai közé tartozni. Még sok hely kiadó.

részletek

Meglepő kijelentést tett a Mercedes-fiatal

Esteban Ocont F1-es anyagból gyúrták, F3-as, és GP3-as bajnoki címei után logikus lépés lenne a GP2-ben versenyeznie, de más tervei vannak karrierjével kapcsolatban.

részletek

Bemutatták a Formula-2 részleteit

Egy ideje már tudni lehetett róla, hogy az FIA ismét felélesztené a Formula-2-es bajnokságot, a szerdai WMSC-ülés után viszont már részletek is kiderültek az „új” sorozatról.

részletek

Wehrlein GP2-es, Alesi GP3-as autót tesztel

A DTM idei bajnoka az újonc Prema csapat autóját, míg a korábbi F1-es versenyző, Jean Alesi fia, Giuliano az Arden gépét fogja kipróbálni a GP2 és a GP3 szerdai tesztnapján.

részletek

Fél körig sem tartott a GP2 szezonzárója

Annál rövidebb ideig aligha tarthat autóverseny, mint amennyit a GP2 sprintfutamából kaptunk Abu Dhabiban. Néhány kanyar után ugyanis az egészet leintették a Red Bull tehetségének rombolása miatt.

részletek
Olvastad már?