Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

GP2/3 hírek

Gasly botlott, helycsere a tabella élén

A csapatok között bajnokot avattak, az egyéni tabella élén pedig változás történt a GP2-ben, miután Antonio Giovinazzi újabb remek formát mutatva megnyerte a főversenyt Sepangban.

részletek

GP2: A szezonnyitó óta nyert újra a francia

Norman Nato diadalmaskodott a monzai sprintfutamon, mindkét Prema-pilóta dobogóra állt, akik a bajnokságban kezdenek elhúzni. A GP3-ban McLaren-védenc nyert először.

részletek

GP2: Óriási bukás, győzelem az utolsó sorból

Egy komoly baleset után a biztonsági autó megkavarta a mezőnyt, majd egy utolsó körös előzés döntött a győzelemről - izgalmasan alakult a GP2 főversenye Monzában.

részletek

Az utolsó kanyarban ütköztek az oroszok

A Prema söprésével zárult a GP2 spái hétvégéje, miután Pierre Gasly szombati sikere után másik versenyzőjükkel a vasárnapi sprintfutamot is megnyerték. Persze most is volt egy kis esés-kelés a mezőnyben.

részletek

Őrült versenyt hozott a GP2 Spában

Egy rémes rajt, ellentmondásos győzelem és adok-kapok az utolsó kanyarban: eseménytelennek rosszindulattal sem nevezhető a GP2 szombat délutáni versenye Belgiumban.

részletek

GP2: Lynn nyert, holtverseny a tabella élén

A Williams által pártfogolt Alex Lynn nyerte a GP2 sprintfutamát Hockenheimben, mögötte azonban igazán látványos csaták zajlottak a pontszerző helyekért, amiről a felzárkózó pilóták gondoskodtak.

részletek

Furcsa szabály döntött a GP2 győzelméről

Ha az elmúlt hetek eseményei után azt kezdtük volna érezni, hogy csak az F1-ben léteznek vitaindító előírások, a GP2 hockeinheimi főversenye rámutatott, hogy bizony az elsőszámú utánpótlás-szériában sem jobb a helyzet.

részletek

A hajrában hozott zűrzavart az eső a GP2-be

Békés mederben csordogált a GP2 silverstone-i sprintversenye, míg el nem kezdett az eső is csordogálni az utolsó körökben - Jordan King a nehéz körülmények között volt képes elevickélni a győzelemig.

részletek

1015 nap után nyert a Red Bull növendéke

Szokatlanul hosszú, közel hároméves nyeretlenségi sorozatot szakított meg Pierre Gasly, aki a sorban a következő pilóta lenne a Red Bull saját neveltjei közül az F1-es debütálásra.

részletek

Thrillerbe illő izgalmak a GP2 főfutamán

Balesetek, szakadó eső, kicsúszások, piros zászló, zseniális előzések - ezt tartogatta az F1 előszobájának szombati futama Spielbergben, mely kettős Campos-győzelmet hozott.

részletek

A safety carral versenyzett a GP2 mezőnye

A GP2 bakui sprintfutamát ismét egy halom olyan történés tarkította, amilyeneket ritkán látunk autóversenyen. Nobuharu Matsushita az élen állva is mindent elrontott, Antonio Giovinazzi pedig a legnagyobbak közé lépett.

részletek

Egy kanyar döntött el mindent a GP2-ben

Nem sokáig volt izgalmas a GP2 monacói sprintversenye, de odáig viszont nagyon. A rajtnál hezitáló Nobuharu Matsushita végül azért okot adott az örömre a nehéz F1-es futam előtt álló Hondának.

részletek
Olvastad már?