Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

GP2/3 hírek

Már idén átnevezhetik a GP2-t

Az F1 új többségi tulajdonosa sajtóhírek szerint tervbe vette, hogy már a 2017-es szezontól kezdődően átnevezik a száguldó cirkusz betétsorozatát, a GP2-t.

részletek

Veszélyben a GP2 jövője?

Egyre inkább kezd divattá válni, hogy a pilóták az F3-ból, a GP3-ból, vagy más sorozatokból egyből, a GP2 kihagyásával lépnek át az F1-be, amely egy csapatfőnök szerint nem túl jó jel a jövőre nézve.

részletek

A GP2 közelebb kerülhet az F1-hez

A GP2-es és F1-es autók közötti teljesítménybeli hézagot szeretné csökkenteni a széria első embere a 2018-ban érkező új modellel és a valószínűsíthető új motorformulával.

részletek

GP2: A legutolsó futamon dőlt el a bajnokság

Francia bajnokot avatott a GP2: a nagy összecsapás elmaradt Antonio Givonazzi és Pierre Gasly között, miközben Alex Lynn fölényesen megnyerte a szezon utolsó sprintfutamát.

részletek

Újabb helycsere, vasárnap dől el a bajnokság

Szenzációs versenyt futott Abu Dhabiban a Red Bull protezsáltja, akin hétpontos hátrányt alakított át 12 egységnyi fórrá, így ő várhatja kedvezőbb pozícióból a mindent eldöntő vasárnapi futamot.

részletek

Az utolsó versenyen dől el a GP2 bajnoki címe

A széria első két helyén álló Giovinazzit és Gaslyt csupán néhány pont választja el egymástól a szezonzárót megelőzően. Új győztes született a sepangi második futamon.

részletek

Gasly botlott, helycsere a tabella élén

A csapatok között bajnokot avattak, az egyéni tabella élén pedig változás történt a GP2-ben, miután Antonio Giovinazzi újabb remek formát mutatva megnyerte a főversenyt Sepangban.

részletek

GP2: A szezonnyitó óta nyert újra a francia

Norman Nato diadalmaskodott a monzai sprintfutamon, mindkét Prema-pilóta dobogóra állt, akik a bajnokságban kezdenek elhúzni. A GP3-ban McLaren-védenc nyert először.

részletek

GP2: Óriási bukás, győzelem az utolsó sorból

Egy komoly baleset után a biztonsági autó megkavarta a mezőnyt, majd egy utolsó körös előzés döntött a győzelemről - izgalmasan alakult a GP2 főversenye Monzában.

részletek

Az utolsó kanyarban ütköztek az oroszok

A Prema söprésével zárult a GP2 spái hétvégéje, miután Pierre Gasly szombati sikere után másik versenyzőjükkel a vasárnapi sprintfutamot is megnyerték. Persze most is volt egy kis esés-kelés a mezőnyben.

részletek

Őrült versenyt hozott a GP2 Spában

Egy rémes rajt, ellentmondásos győzelem és adok-kapok az utolsó kanyarban: eseménytelennek rosszindulattal sem nevezhető a GP2 szombat délutáni versenye Belgiumban.

részletek

GP2: Lynn nyert, holtverseny a tabella élén

A Williams által pártfogolt Alex Lynn nyerte a GP2 sprintfutamát Hockenheimben, mögötte azonban igazán látványos csaták zajlottak a pontszerző helyekért, amiről a felzárkózó pilóták gondoskodtak.

részletek
Olvastad már?