Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 24. kedd

GP2/3 hírek

GP2: A legutolsó futamon dőlt el a bajnokság

Francia bajnokot avatott a GP2: a nagy összecsapás elmaradt Antonio Givonazzi és Pierre Gasly között, miközben Alex Lynn fölényesen megnyerte a szezon utolsó sprintfutamát.

részletek

Újabb helycsere, vasárnap dől el a bajnokság

Szenzációs versenyt futott Abu Dhabiban a Red Bull protezsáltja, akin hétpontos hátrányt alakított át 12 egységnyi fórrá, így ő várhatja kedvezőbb pozícióból a mindent eldöntő vasárnapi futamot.

részletek

Az utolsó versenyen dől el a GP2 bajnoki címe

A széria első két helyén álló Giovinazzit és Gaslyt csupán néhány pont választja el egymástól a szezonzárót megelőzően. Új győztes született a sepangi második futamon.

részletek

Gasly botlott, helycsere a tabella élén

A csapatok között bajnokot avattak, az egyéni tabella élén pedig változás történt a GP2-ben, miután Antonio Giovinazzi újabb remek formát mutatva megnyerte a főversenyt Sepangban.

részletek

GP2: A szezonnyitó óta nyert újra a francia

Norman Nato diadalmaskodott a monzai sprintfutamon, mindkét Prema-pilóta dobogóra állt, akik a bajnokságban kezdenek elhúzni. A GP3-ban McLaren-védenc nyert először.

részletek

GP2: Óriási bukás, győzelem az utolsó sorból

Egy komoly baleset után a biztonsági autó megkavarta a mezőnyt, majd egy utolsó körös előzés döntött a győzelemről - izgalmasan alakult a GP2 főversenye Monzában.

részletek

Az utolsó kanyarban ütköztek az oroszok

A Prema söprésével zárult a GP2 spái hétvégéje, miután Pierre Gasly szombati sikere után másik versenyzőjükkel a vasárnapi sprintfutamot is megnyerték. Persze most is volt egy kis esés-kelés a mezőnyben.

részletek

Őrült versenyt hozott a GP2 Spában

Egy rémes rajt, ellentmondásos győzelem és adok-kapok az utolsó kanyarban: eseménytelennek rosszindulattal sem nevezhető a GP2 szombat délutáni versenye Belgiumban.

részletek

GP2: Lynn nyert, holtverseny a tabella élén

A Williams által pártfogolt Alex Lynn nyerte a GP2 sprintfutamát Hockenheimben, mögötte azonban igazán látványos csaták zajlottak a pontszerző helyekért, amiről a felzárkózó pilóták gondoskodtak.

részletek

Furcsa szabály döntött a GP2 győzelméről

Ha az elmúlt hetek eseményei után azt kezdtük volna érezni, hogy csak az F1-ben léteznek vitaindító előírások, a GP2 hockeinheimi főversenye rámutatott, hogy bizony az elsőszámú utánpótlás-szériában sem jobb a helyzet.

részletek

A hajrában hozott zűrzavart az eső a GP2-be

Békés mederben csordogált a GP2 silverstone-i sprintversenye, míg el nem kezdett az eső is csordogálni az utolsó körökben - Jordan King a nehéz körülmények között volt képes elevickélni a győzelemig.

részletek

1015 nap után nyert a Red Bull növendéke

Szokatlanul hosszú, közel hároméves nyeretlenségi sorozatot szakított meg Pierre Gasly, aki a sorban a következő pilóta lenne a Red Bull saját neveltjei közül az F1-es debütálásra.

részletek
Olvastad már?