Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

GP2/3 hírek

Nagy a különbség F1-es és F2-es gumik között

Az F2-ben használt gumik nem készítenek fel kellő mértékben az F1-ben használtak megértésére, állítja a McLaren felfedezettje, Lando Norris.

részletek

F2: Leclerc szenzációs sikerrel köszönt el

Megkoronázta domináns Formula-2-es idényét a Ferrari-akadémia tehetsége: az utolsó körben, bravúros előzéssel vette át a vezetést Alexander Albontól. A GP3-ban új nyertest avattak.

részletek

F2: Kizárásra módosult Rowland győzelme

A gumistratégiák és egy remekül időzített előzés döntötte el az F1 első számú betétsorozatának főfutamát Abu Dhabiban - Oliver Rowland kulcsfontosságú győzelmet szerzett a második pozíció megszerzéséért - utólagos kizárásáig.

részletek

Időpocsékolás lenne a Formula-2?

A sorozat elődjében, 2013-ban bajnoki címet szerzett svájci pilóta, Fabio Leimer szerint igen, legalábbis addig, amíg nem vezet onnan kikövezett út a Forma-1-ig.

részletek

Az újoncok nem hagyhatják majd ki az F2-t

Nem lesz kötelező, de szinte megkerülhetetlenné válik a Formula-2 az F1-be jutáshoz a szuperlicenszpontok reformja következtében. Az FIA átlátható és egyirányú piramisa rövidesen teljessé válik.

részletek

Elvették a győzelmét, hát nyert megint

Igazságot szolgáltatott önmaga számára Luca Ghiotto, akit a második monzai F2-es versenyen is elsőként intettek le, ezúttal pedig meg is tarthatta az érte járó serleget. A bajnokesélyesek nulláztak a száraz vasárnapon.

részletek

Őrültek háza az F2 esős versenyén

Az F1 által parlagon hagyott vizes pálya, lemenő nap, az élen álló pilóták ütközése az első és az utolsó körben is, végül pedig egy egészen váratlan kettős olasz győzelem. Az év egyik legfordulatosabb autóversenyét szolgáltatta a Formula-2.

részletek

Valószínűtlen győztes az F2-ben

Az a Sergio Sette Camara nyerte a spái sprintfutamot, aki a hétvégét megelőzően egyetlen ponttal sem rendelkezett. Kevésbé meglepő, hogy a rajtrács végére száműzött Leclerc a mezőny első negyedébe zárkózott fel.

részletek

Leclerc bohócot csinált az F2-es mezőnyből

Ha van idén sorozat, amelynek a vége előtt különösebb kockázat nélkül megnevezhetjük a bajnokát, akkor az a Formula-2. A spái főversenyen Charles Leclerc azonos autóval is körönként egy másodperccel volt gyorsabb üldözőinél.

részletek

Bianchiék pályáján ült először gokartban

Akkor ötéves volt, ma pedig 19 esztendősen a Ferrari akadémistájaként a Formula-1 kapujában áll. A fiatal generáció talán legnagyobb tehetségéről egyre többször hallani: bemutatjuk, kicsoda valójában Charles Leclerc.

részletek

F2: Japán siker a Hungaroringen

Remek rajtját követően nem lehetett megállítani a Honda reménységét, Nobuharu Matsushitát, aki szezonbeli második győzelmét aratta a magyar pályán.

részletek

F2: 15 helyes felzárkózás, nagy baleset

Egy eseménydús versenyt már hozott a Hungaroring: a Formula-2 futamán ijesztő baleset döntötte el a győzelem sorsát Rowland javára, a rajtrács végére száműzött Leclerc pedig parádézott.

részletek
Olvastad már?