Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 25. szombat

GP2/3 hírek

Alesi fia teljes szezont fut a GP3-ban

A 80-as évek aranygenerációjából több versenyző fia is autósportra adta a fejét. Találkozhattunk már Nico Rosberg, Nicolas Prost, Bruno Senna és Nelsinho Piquet nevével a Formula-1-ben, vagy annak előszobáiban.

részletek

Összeolvadhat a GP3 és az F3

A GP2 Formula-2-re való átnevezésével az alsóbb kategóriák sem valószínű, hogy külön utakon folytatják a jövőben, így végre létrejöhet az FIA álma, egy egységes, F4-től az F1-ig tartó ranglétra az autósportban.

részletek

Eldőlt: Vége a GP2-nek, jön a Formula-2

Visszatér a nemzetközi autóversenyzés körforgásába a Formula-2-es kategória, de nem ugyanaz az F2 lesz, ami legutóbb volt. A GP2 név eközben úgy tűnik el, hogy ami eddig a GP2-t jelentette, az továbbra is megmarad.

részletek

Már idén átnevezhetik a GP2-t

Az F1 új többségi tulajdonosa sajtóhírek szerint tervbe vette, hogy már a 2017-es szezontól kezdődően átnevezik a száguldó cirkusz betétsorozatát, a GP2-t.

részletek

Veszélyben a GP2 jövője?

Egyre inkább kezd divattá válni, hogy a pilóták az F3-ból, a GP3-ból, vagy más sorozatokból egyből, a GP2 kihagyásával lépnek át az F1-be, amely egy csapatfőnök szerint nem túl jó jel a jövőre nézve.

részletek

A GP2 közelebb kerülhet az F1-hez

A GP2-es és F1-es autók közötti teljesítménybeli hézagot szeretné csökkenteni a széria első embere a 2018-ban érkező új modellel és a valószínűsíthető új motorformulával.

részletek

GP2: A legutolsó futamon dőlt el a bajnokság

Francia bajnokot avatott a GP2: a nagy összecsapás elmaradt Antonio Givonazzi és Pierre Gasly között, miközben Alex Lynn fölényesen megnyerte a szezon utolsó sprintfutamát.

részletek

Újabb helycsere, vasárnap dől el a bajnokság

Szenzációs versenyt futott Abu Dhabiban a Red Bull protezsáltja, akin hétpontos hátrányt alakított át 12 egységnyi fórrá, így ő várhatja kedvezőbb pozícióból a mindent eldöntő vasárnapi futamot.

részletek

Az utolsó versenyen dől el a GP2 bajnoki címe

A széria első két helyén álló Giovinazzit és Gaslyt csupán néhány pont választja el egymástól a szezonzárót megelőzően. Új győztes született a sepangi második futamon.

részletek

Gasly botlott, helycsere a tabella élén

A csapatok között bajnokot avattak, az egyéni tabella élén pedig változás történt a GP2-ben, miután Antonio Giovinazzi újabb remek formát mutatva megnyerte a főversenyt Sepangban.

részletek

GP2: A szezonnyitó óta nyert újra a francia

Norman Nato diadalmaskodott a monzai sprintfutamon, mindkét Prema-pilóta dobogóra állt, akik a bajnokságban kezdenek elhúzni. A GP3-ban McLaren-védenc nyert először.

részletek

GP2: Óriási bukás, győzelem az utolsó sorból

Egy komoly baleset után a biztonsági autó megkavarta a mezőnyt, majd egy utolsó körös előzés döntött a győzelemről - izgalmasan alakult a GP2 főversenye Monzában.

részletek
Olvastad már?