Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

GP2/3 hírek

Elvették a győzelmét, hát nyert megint

Igazságot szolgáltatott önmaga számára Luca Ghiotto, akit a második monzai F2-es versenyen is elsőként intettek le, ezúttal pedig meg is tarthatta az érte járó serleget. A bajnokesélyesek nulláztak a száraz vasárnapon.

részletek

Őrültek háza az F2 esős versenyén

Az F1 által parlagon hagyott vizes pálya, lemenő nap, az élen álló pilóták ütközése az első és az utolsó körben is, végül pedig egy egészen váratlan kettős olasz győzelem. Az év egyik legfordulatosabb autóversenyét szolgáltatta a Formula-2.

részletek

Valószínűtlen győztes az F2-ben

Az a Sergio Sette Camara nyerte a spái sprintfutamot, aki a hétvégét megelőzően egyetlen ponttal sem rendelkezett. Kevésbé meglepő, hogy a rajtrács végére száműzött Leclerc a mezőny első negyedébe zárkózott fel.

részletek

Leclerc bohócot csinált az F2-es mezőnyből

Ha van idén sorozat, amelynek a vége előtt különösebb kockázat nélkül megnevezhetjük a bajnokát, akkor az a Formula-2. A spái főversenyen Charles Leclerc azonos autóval is körönként egy másodperccel volt gyorsabb üldözőinél.

részletek

Bianchiék pályáján ült először gokartban

Akkor ötéves volt, ma pedig 19 esztendősen a Ferrari akadémistájaként a Formula-1 kapujában áll. A fiatal generáció talán legnagyobb tehetségéről egyre többször hallani: bemutatjuk, kicsoda valójában Charles Leclerc.

részletek

F2: Japán siker a Hungaroringen

Remek rajtját követően nem lehetett megállítani a Honda reménységét, Nobuharu Matsushitát, aki szezonbeli második győzelmét aratta a magyar pályán.

részletek

F2: 15 helyes felzárkózás, nagy baleset

Egy eseménydús versenyt már hozott a Hungaroring: a Formula-2 futamán ijesztő baleset döntötte el a győzelem sorsát Rowland javára, a rajtrács végére száműzött Leclerc pedig parádézott.

részletek

Akik az F1 előszobájában ragadtak, 1. rész

Az utóbbi években számos reményteljes karrierek siklott félre: összeállításunk első részében olyan, néhány éve a GP2-ben versenyző tehetségeket mutatunk be, akik nem jutottak F1-es üléshez.

részletek

F2: Megállíthatatlan a Ferrari tehetsége

Sem a füstölő motor, sem pedig egy leszakadó tükör nem akadályozhatta meg Charles Leclercet abban, hogy idei ötödik győzelmét arassa Silverstone-ban.

részletek

F2: Orosz rajt-cél győzelem, monacói dráma

Nem múlt el incidensek nélkül a Formula-2 spielbergi sprintversenye: a koccanások áldozata volt a bajnoki éllovas Charles Leclerc is, Artyom Markelov azonban megingathatatlanul száguldott karrierje második győzelméig az F1 előszobájában.

részletek

Spielbergben is tarolt a monacói éllovas

Egyelőre az Osztrák Nagydíj helyszínén sincs ellenszer Charles Leclerc ellen, aki roppant magabiztosan húzta be a győzelmet a szombati főversenyen – pedig taktikailag érdekes volt a csata.

részletek

Leclerc lett az első, de nem győzött

A statisztikák ugyan nem ezt fogják mutatni, ám Charles Leclerc egész hétvégén elképesztő fölényben volt riválisaival szemben az F2 bakui fordulóján, és a dupla győzelmet csak egy időbüntetés miatt veszítette el.

részletek
Olvastad már?