Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 23. szerda

GP2/3 hírek

F2: Japán siker a Hungaroringen

Remek rajtját követően nem lehetett megállítani a Honda reménységét, Nobuharu Matsushitát, aki szezonbeli második győzelmét aratta a magyar pályán.

részletek

F2: 15 helyes felzárkózás, nagy baleset

Egy eseménydús versenyt már hozott a Hungaroring: a Formula-2 futamán ijesztő baleset döntötte el a győzelem sorsát Rowland javára, a rajtrács végére száműzött Leclerc pedig parádézott.

részletek

Akik az F1 előszobájában ragadtak, 1. rész

Az utóbbi években számos reményteljes karrierek siklott félre: összeállításunk első részében olyan, néhány éve a GP2-ben versenyző tehetségeket mutatunk be, akik nem jutottak F1-es üléshez.

részletek

F2: Megállíthatatlan a Ferrari tehetsége

Sem a füstölő motor, sem pedig egy leszakadó tükör nem akadályozhatta meg Charles Leclercet abban, hogy idei ötödik győzelmét arassa Silverstone-ban.

részletek

F2: Orosz rajt-cél győzelem, monacói dráma

Nem múlt el incidensek nélkül a Formula-2 spielbergi sprintversenye: a koccanások áldozata volt a bajnoki éllovas Charles Leclerc is, Artyom Markelov azonban megingathatatlanul száguldott karrierje második győzelméig az F1 előszobájában.

részletek

Spielbergben is tarolt a monacói éllovas

Egyelőre az Osztrák Nagydíj helyszínén sincs ellenszer Charles Leclerc ellen, aki roppant magabiztosan húzta be a győzelmet a szombati főversenyen – pedig taktikailag érdekes volt a csata.

részletek

Leclerc lett az első, de nem győzött

A statisztikák ugyan nem ezt fogják mutatni, ám Charles Leclerc egész hétvégén elképesztő fölényben volt riválisaival szemben az F2 bakui fordulóján, és a dupla győzelmet csak egy időbüntetés miatt veszítette el.

részletek

Úttorlasz miatt intették le az F2 főversenyét

Balesetek és biztonsági autók rengetege után, amikor végre úgy tűnt, hogy több váratlan eseményt már nem hoz az F2 első bakui versenye, egy a 8-as kanyarban falhoz csapódó autó miatt piros zászlóval kellett véget vetni a körözésnek.

részletek

Első sikerét aratta a McLaren tehetsége

Parádés rajt döntött a Formula-2 monacói sprintversenyén, ahol a McLaren ifjonca, Nyck de Vries vezetésével a Rapax alakulata kettős győzelmet ünnepelhetett.

részletek

Kubica GP3-as autót tesztelt

Kis híján végzetes 2011-es ralibalesete óta nem vezetett formulaautót a lengyelek korábbi F1-es reménysége, Robert Kubica – szerdán viszont kipróbálta, mire képes egy ilyen versenygépben.

részletek

Parádés felzárkózás után ferraris siker!

Lélegzetelállítóan izgalmas és fordulatos versenyt hozott a Formula-2 második bahreini futama, amelyen a gumit cserélő Charles Leclerc néhány kör alatt levadászta a fél mezőnyt és megnyerte a viadalt.

részletek

Orosz parádéval indult az F2 új korszaka

Igazi gumipókerré vált a Formula-2 bahreini szezonnyitója, miután egyesek nem tudták kellően életben tartani abroncsaikat a leintésig, így a hajrában az élen álló kettős is pozíciót veszített Artem Markelovval szemben.

részletek
Olvastad már?