DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Gokart

MHH Kart Team: Újabb kettős győzelem

Kettős győzelemet aratott az MHH Kart Team az országos bajnokság nyitófutamán a Kakucs Ringen.

Krózser Menyhért Miniben nyerte meg az időmérőt, az elődöntőt és a döntőt is, míg Fodor Géza DD2 Mastersben végzett az élen és a DD2-es mezőnyben is leggyorsabb volt.

20190421_Krozser_Kakucs_0_HAD7516



Az olasz bajnokságok és a CEE után a magyar bajnokság könnyed hétvége volt a csapat számára, ahol mind a két versenyző hozta a szinte kötelező győzelmet.

„Az edzések egy kicsit szorosak voltak, de a versenyre kijött Menya rutinja – mondta Németh Balázs, Krózser Menya szerelője. – Sokan úgy gondolják, hogy az olasz bajnokságok után nem érdemes itthon indulni, de szerintem nagyon jó visszajelzést adott Menyának, hogy az elmúlt két évben mennyit fejlődött.

20190421_Fodor_Kakucs_0DSC_6715

Tapasztalatszerzésnek, edzésnek és önbizalom növelésnek is jó volt a verseny. Főleg azért, mert a WSK-ban csak egy hónap múlva lesz a következő futamunk.“

Kis mezőnyben bizonyíthatott Fodor Géza, hiszen DD2 Mastersben hárman voltak, ami még két DD2 versenyzővel egészült ki, így az öt fős mezőnyben nyert Fodor.

„A Kakucs Ring nem igazi gokartpálya, amikor megérkeztünk pénteken rettenetesen poros volt, szombat délutánra  a döntőkre gumizódott fel valamennyire. Sajnos nem voltunk túl sokan, így ezt a győzelmet nem kell túlértékelni de magyarázni sem. A következő magyar bajnokin is ott leszünk, amit Kecskeméten rendeznek, várhatóan több indulóval.“

20190421_Krozser_Kakucs_0_DSC3537

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Mini Max

Résztvevők: 7

Összesített eredmény: 1.

Döntő: 1.

Elődöntő: 1.

Időmérő: 1.

Fodor Géza, DD2 Masters

Résztvevők: 3  

Összesített eredmény: 1.

Döntő: 1.

Elődöntő: 1.

Időmérő: 2. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: