DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Gokart

Megújult budafoki Gokart Aréna

Ha valaki azt mondja Pest megyében, vagy legalábbis Budapest és környékén, hogy gokart, akkor az emberek 70%-nak a budafoki gokart aréna ugrik be.

Nem azért, mert brit tudósok 57 évig ezt kutatták, hanem mert az üzemeltetők már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és nem egy környékbeli pályát üzemeltettek már, de huzamosabb ideje itt, a Törley kastély árnyékában, egy régi, nagy hangárba fészkelte be magát a csapat, ahol évek óta hatalmas storyk születnek, fiatal pilóták gyakorolnak és mutatják meg tehetségüket különböző bajnokságban, cégek vezetik le az irodán belüli feszültséget, vagy legénybúcsúktól zeng a váró.



Ez a Gokart Aréna Budafok, mely téglaépülete és telegraffitizett falai egy külön életérzést, hangulatot adnak az ide érkező vendégeknek. A tulajdonosok most belehúztak, arculatot váltottak és meglovagolják a hely adta lehetőségeket, szól a lazulós zene, a kedves személyzet pedig készségesen segít az érkező vendégeknek.

Az egyik legfontosabb újítás a 3 különböző Forma1-es csomag. Hogy mi is az Forma1 csomag egyáltalán? A tulajdonosok mindent elkövetnek, hogy a pilóták úgy érezzék magukat, mint nagyok, a profik. Ezért egy ilyen konstrukció szabadedzést, időmérőt, futamot és éremosztást/díjátadót tartalmaz. Az új, különböző csomagokat, valamint a pályát a Monster Energy is megtámogatta, így ne lepődjetek meg, ha egy jó kis ital a kezetekbe pottyan.

A pálya az évek során eszméletlen sok gumit zabált, így a tapadásra nem lehet panasz, nagyon alaposan felgumizott kanyarokkal találkozhatunk, nem kell aggódnunk a kicsúszástól 1-1 kanyarban.

Mellesleg ez a brigád üzemelteti az F1 Amatőr Kart bajnokságot, melynek a Formula.hu is médiapartnere és már többször írtunk róluk.

Próbáld ki az új csomagokat, melyről minden részletet megtaláltok a szintén megújult weboldalukon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: