DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Gokart

Fodor Géza tovább építkezik

Két versenyen is rajthoz állt Fodor Géza az ausztriai Bruckban. Az első hétvégén a Euro Trophy, a következőn pedig a CEE mezőnyében mérkőzött meg és egy második illetve egy negyedik helyet szerzett DD2 Mastersben.

Az MHH Kart Team megrögzötten maximalista versenyzője ezzel természetesen nem elégedett, de biztató, hogy sérüléséből felépülve egyre jobban szerzi vissza régi formáját. „Hosszú idő maradt ki a legutóbbi versenyem óta, ezt éreztem a Euro Trophyn. Mastersben a hétvége összesített eredménye alapján második lettem, ami jónak mondható. Kemény hétvége volt, sok csatával, jól sikerült előzési szituációkkal."

Fodor_Bruck_1_HAD9800



"Két héttel később szintén Bruckban, a CEE-n az idei legjobb időmérőmet teljesítettem, legalábbis ami az időlemaradást illeti az élmezőnytől. A versenyen hoztam egy-két rossz döntést, volt hogy nem zártam az íveket és ezért előztek meg. Az eredményeim még messze elmaradnak attól, amivel elégedett lennék, de a sebességem kezd visszatérni. Most tartok ott, ahol tavaly az utolsó két versenyemen. Sajnos a sérülés miatt kihagyott időt nem lehet olyan gyorsan ledolgozni. Innen viszont már nagyon kevés kell ahhoz, hogy a régi Fodor Géza tényleg visszatérjen.” 

 

Eredmények:

 

Bruck Euro Trophy, DD2 Masters (DD2)

Összesített Masters: 2.

Döntő: 1. (10.)

Elődöntő: 3. (13.)

2. előfutam: 1. (5.)

1. előfutam: 5. (12.)

Időmérő: 5. (15.)

 

Bruck CEE, DD2 Masters (DD2)

Összesített Masters: 4.

Szuperdöntő: 4. (13.)

Döntő: 4. (13.)

Elődöntő: 4. (14.)

Időmérő: 4. (14.)

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: