Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 26. péntek
Gokart

Kovács Zsombor: Eredményes teszt

A Livewire Team ifjú gokartosa, Kovács Zsombor eredményes svédországi teszten van túl, ami a világbajnokságra való felkészülést illeti.

Szia Zsombor! Hogyan zajlott a felkészülés?

Sziasztok! Sikerült feltérképezni a pályát, a beállítások jól sikerültek, a sebességre sem lehet panaszom. Bizakodva várom a világbajnoki versenyhétvégét!

teszt (2)

Az egész tesztet lépésről-lépésre lett felépítve, mivel egy számomra teljesen új helyszínt kellett megismernem pár nap alatt. Ennek megfelelően az első nap gyalogosan elemeztük a vonalvezetést, majd átbeszéltük azt a csapattal. A következő két nap már a gokartban ülve folytatódott a munka. A beállításokkal jó irányba mentünk el és minden finomhangolás megmutatkozott az időeredményeken. Az élmezőnyben tudtam lenni, annak ellenére, hogy a pálya második részében még lehetőség van faragni az időből.

teszt (1)

Összességében elég lehetek a teszttel, úgy érzem, amit lehetett kihoztam magamból ez a rövid idő alatt. Azonban, hogy ez mire lesz elegendő két hét múlva derül ki valójában. Jóslatokba nem szeretnék belemenni, hiszen minden egyes verseny más és más, de abban biztos vagyok, hogy a lehető legtöbbet fogom kihozni magamból. Ott szeretnék lenni a döntőben!

Gratulálunk és sok sikert a vb-hez!

Köszönöm szépen!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?