DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Gokart

Csömörre látogat az Amatőr Gokart Bajnokság

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 10-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

Rengeteg újonc is csatlakozott idén a versenysorozathoz, a gyengébbek már fel is adták, a kitartóbbak új ismerősöket és rengeteg élményt szereztek, ráadásul ez egy remek tapasztalati tőke a 2019-es szezonra, ahol már akár a Monster Energy és a bajnokság által kínált nyereményekért is komolyan versenybe szállhatnak.

elso_kep



A következő futam a csömöri Kart Farm pályára látogat, ahol jelenleg ötvennél is több regisztrált amatőr pilóta fog összecsapni egymással, különböző kategóriákban Az újoncok az Easyben, a fiatalok a Juniorban, a harcedzettebbek a Light, Senior és Heavy kategóriában, a tavalyi kategóriabajnokok pedig a Monstersben.

Mint minden alkalommal, ezúttal is délig a szabadedzések és az időmérő futamok futnak, majd megkezdődnek a futamok, melyek repülő rajttal engedik egymásnak az adrenalinfüggő pilótáinkat.

IMG_8469

Egy remek családi program, mely valóban egy teljes napos elfoglaltságot jelent, akár piknikkel is egybekötve a pálya szélén, szurkolva szerettünknek, melyet akár interjúkkal tarkított élő videós közvetítéssel is követhetnek facebookon a barátok.

Ne maradjatok le, jelentkezzetek ha kipróbálnátok magatokat! Mutassátok meg, hogy oviban is benzingőz volt a jeletek, mindezt nagyobb anyagi ráfordítás nélkül. A felszerelést a bajnokság biztosítja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: