DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Gokart

Az F1 Amatőr Kart bajnokság Kulcsra látogat

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság IV. futamára, mely a csömöri KartFarm, a mogyoródi Hungaroring és a százhalombattai Battaring futamok után a beszédes nevű Kulcsi Gokart Pályára látogat.



Május 6-án, vasárnap a kulcsi gokartpályát veszi be az F1 Amatőr Kart 13 futamos bajnoksága. A 6-os fõút 60-as kilométerkőjénél, az M6-os autópálya kulcsi lejárójánál található pálya 2004-es építésű, 560 méter hosszú. Az egyik kedvenc pályaként is számontartott, pályarajza beszédes nevéből is kikövetkeztethető, egy kulcs formájú, bődületes egyenessel ellátott pálya, ahol végre rendesen ki lehet taposni a gokartokat.

Eddigi futamaink alatt (KartFarm-Csömör, Hungaroring-Mogyoród, Battaring-Százhalombatta) összesen 109, futamonként átlagosan 60 pilóta mérettette meg magát. A bajnokságban már szépen éleződik a verseny, több egészséges párharc is kialakult a végső pontállásért, viszont még 10 futam hátra van, messze a vége! Ha még eddig nem jelentkeztél egy futamunkra sem, ideje elkezdened, hiszen még utolérheted az élmezőnyt is, valamint felkészülhetsz egy komolyabb következő szezonra, lesz pályaismereted, illetve megismerheted a szervezőket.

Ha egy kis kihívásra vágysz, és összemérnéd tehetséged más amatőr pilótákkal, ráadásul nagyobb anyagi ráfordítás nélkül, jelentkezz, hiszen bárki megtalálja számára a legmegfelelőbb kategóriát a kezdőtől a junioron át egészen a tapasztalt seniorig. A felszerelést a bajnokság biztosítja, a kezdőlöketet pedig a Monster Energy!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: