DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Gokart

Amazonok összecsapása a Gokart Sportarénában

Elrajtolt az első Gokart Sportaréna Ladies Cup Budapest legújabb gokart-gyöngyszemében, a 4000 m2-es Gokart Sportarénában nyolc hölgy részvételével.

Összesen nyolc hölgy csapott össze, nagyon is szépen helytállva a minikupánkon! A koncepció a pálya "Forma-1 csomagja" volt, mely 2x8 perc szabadedzést, 5 perc időmérőt és egy 12 perces futamot tartalmaz, végén éremosztással. 

A fedett pályán a hideg idő ellenére nagyon harcias tekintetekkel találkozhattunk, némelyik versenyző még kabátjától is megszabadult. A szabadedzéseken és az időmérők után egyetlen futamuk volt eldönteni, nyolcuk közül ki a legügyesebb és leggyorsabb. 



Az edzéseken és időmérőn is remek időt futó pilótáknak alaposan meg kellett húzni a szoknyamadzagot (már ha van ilyenük) a futamon, hiszen már a 2-3. kanyarkombinációban egy koccanás után teljes lett a káosz, a szemfülesek elhúztak, míg a tapasztaltabbak bent ragadtak a "gócban" és gumifalban, így nagyot kellett menniük, hogy behozzák az élmezőnyt.

Végül egy sportszerű futamot láthattunk, gratulálunk a lányoknak! Köszönjük a részvételt, hamarosan további bajnokságokat indítunk mindenki számára, aki nagyobb kihívásra vágyik. 



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: