DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Gokart

A MicroMax legsikeresebb versenyzője Kecskeméten

A hétvége második legsikeresebb versenyzője volt a MicroMax kategóriában Krózser Menyhért a Gokart Országos Bajnokság negyedik fordulóján, Kecskeméten.

Az MHH Kart Team másik versenyzője, Fodor Géza ezúttal is részt vett a szabadedzésen, de korábbi sérülése megakadályozta a folytatásban, így a DD2 Masters időmérőjén már nem tudott rajthoz állni.

KrozserMenya_HAD0084m (Medium)



„Vegyesek az érzéseink, mert Krózser Menya ezúttal is jól szerepelt, az összetett második helyezést szerezte meg, de Fodor Gézát most sem láthattuk versenyezni – mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. – Menya az időmérőn és az elődöntőben is harmadik volt, a döntőben és a szuperdöntőben pedig második lett. Utóbbiban ütközés miatt büntetés kapott és az ötödik helyre sorolták.

Összességében elégedettek vagyunk a teljesítményével, nagyon szoros és jó versenyekben mérkőzött meg az élmezőnnyel. Most hétvégén rendezik a magyar bajnokság következő fordulóját, szintén Kecskeméten, ami egyben CEE-verseny is lesz, erre is jó felkészülés volt ez a futam.

FodorGeza_HAD8856m (Medium)

Ami Fodor Gézát illeti, a csapatunknál már csak ő maga csalódottabb. Nagyon készült erre a versenyre és nagyon szeretett volna rajthoz állni, de sajnos a tavalyi sérüléséből adódóan ismét hátfájással bajlódott, így idő előtt fel kellett adnia.”

KrozserMenya_HAM5525m (Medium)

Eredmények

Krózser Menyhért, MicroMax:

Résztvevők: 9

Végső helyezés: 2.

Szuperdöntő: 5.

Döntő: 2.

Elődöntő: 3.

Időmérő: 3.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: