DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Gokart

Kovács Zsombor – Edzőverseny után irány az Eb

A Livewire Team Gokart versenyzője, Kovács Zsombor a Morva Kupán vett részt az ausztriai Bruckban május 19-21-ig Senior kategóriában. Szinte pihenés nélkül Franciaországa utazott, ahol a Rotax Max Euro challenge soron következő megmérettetésén áll rajthoz május 24-28-ig. Az EB-nek ezennel Salbris ad otthont.

Szia, Zsombor! Hogyan sikerült az ausztriai versenyed?

Sziasztok! Köszönöm kérdésed! Bruckban a kialakított feltételekhez képest is egy nagyon eredményes megmérettetés volt, hiszen nem versenytechnikával mentünk, hanem edzőprogramban mentem. A három futam alapján a Senior kategória 2. helyén álltam fel a dobogóra.

Zsomi_EB (4)



Bruckból hazatérve pihenés nélkül egy újabb cél lebeg a szemed előtt. Mesélj, hol vagy ezekben a percekben?

Tulajdonképpen egy napot töltöttem otthon, most landolt a gépem Párizsban. Holnap kezdődnek meg a szabadedzések Salbisban a Rotax Max Euro challenge második fordulóján. Az előző futam jó felkészülést biztosított számomra, itt egy erősebb mezőnyben fogok versenyezni. Közel 30 pilótával nézek majd szembe. Nem mentem még ezen a pályán, de úgy gondolom, hogy nem fog nagy gondot okozni. Célom az első ötben végezni, amire reális esélyt látok!   

Zsomi_EB (2)

Sok sikert kívánok a versenyhez az egész Livewire Team nevében!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: