DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Gokart

Amatőr Gokart Bajnokság: Indul a 2017-es szezon

Az idei évben is elindul a megújult F1AmatőrKart bajnokság, melynek első fordulóját a váci Sport Gokartban rendezik meg.

2005 januárjában indult legelőször útjára ez a 13 futamos (mindkét irányban versenyezhető pályák a szezon során: Vác, Hungaroring, Battaring, Kulcs, Speedway, KartFarm) gokartbajnokság, mely a nagy sikerre való tekintettel azóta minden évben megrendezésre került.

A csapat célja, hogy a Nemzeti Bajnoksághoz képest jóval szerényebb anyagi körülmények között biztosítsanak egy olyan versenysorozatot, melyben a gokartozni szeretők, kezdők és haladók kulturáltan és sportszerűen össze tudják mérni tudásukat, profi feltételek mellett, de mégis nagyobb anyagi ráfordítás nélkül.

2017_szezonkezdes34



Itt nincs szükség profi háttérre, szponzorokra ahhoz, hogy valaki megmutassa, ott van benne a tehetség. Támogatóikkal újabb szintre emelik az amatőr gokartozást, ráadásul a futamokon Müller Attilával vagy Baronits Gáborral is összemérheted a tudásod.

A versenyekre a bajnokság biztosítja a teljes felszerelést.

  •  Egységesen felszerelt és egyforma műszaki állapotú gokartokat
  •  Számítógépes időmérő rendszert
  •  Súlyozáshoz szükséges ólmokat
  •  Zászlókat
  •  Szükség esetén bukósisakot

magazin3

Ha érdekel, esetleg érzed az erőt, netán benzingőz volt a jeled az oviban, akkor a bajnokságban a helyed! Egy egyszerű regisztráció után már jelentkezhetsz is, és kezdődhet a te futamod!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: