DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Gokart

Már húszezer ember próbálta ki a HELL Kart-ot Miskolctapolcán

Miskolctapolcán a tavaly nyáron nyílt Avalon Park HELL Kart & Event Centerében már több mint húszezer ember regisztrált és próbálta ki Európa egyik legmodernebb elektronikus gokart pályáját.

Nem véletlen, hogy nem kellett hozzá egy év sem, hogy ilyen magas érdeklődésre tegyen szert a gokart pálya, hiszen a sebességet és a garantált versenyzési élményt varázslatos környezetben élheti át mindenki. Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályája a fák között kialakított nyomvonalával mintegy 560 méteres száguldást kínál a technikai sportok szerelmeseinek. A speciálisan kialakított bukósisakok valódi motorhangot nyújtanak, miközben a test-test elleni küzdelem a formaautózás hangulatát idézi.

Kart2-018



Most már a család kisebb tagjainak sem kell szomorkodnia, hogy nem gokartozhatnak egyedül, mert egész nyáron vezetői tanfolyamokat szerveznek a gyerekeknek az Avalon Parkban, amelyek keretében a 14 évnél fiatalabb, de 130 cm-nél magasabb lurkók megszerezhetik a „gokart jogosítványukat”. A tanfolyamon résztvevők sikeres vizsgát követően bármikor gokartozhatnak a HELL Kart pályán, mert nem lesz rájuk érvényes az a szabály, hogy 14 éven aluli gyermek egyszemélyes gokartot nem vezethet! A tanfolyamokról bővebben az alábbi linken lehet érdeklődni: https://avalonpark.hu/gokart_jogsi 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: