DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Gokart

Nem csak az elektromos gokartok miatt csábító az Avalon Park

Sportos programokkal készül a tavaszra a Hell Kart & Event Center nagy népszerűségnek örvendő erdei elektromos gokartpályájának is otthont adó miskolctapolcai Avalon Park.

Az olvasóink számára valószínűleg már jól ismert elektromos gokartpálya mellett tavasszal számos más programmal is csábítja a látogatók hadát a miskolctapolcai Avalon Park, ahol mindazok megtalálhatják a számításukat, akik aktív kikapcsolódási és sportolási lehetőségekre vágynak, ráadásul mindezt csodás, természetes környezetben tennék.

A téli lustaság elengedéséhez április 8-án, pénteken Rubint Réka segít majd plusz motivációt találni a látogatóknak: a sikeres szakoktató, az Alakreform program megalkotója előadásával utat kíván mutatni azoknak, akik szeretnék, hogy a mozgás mindennapjaik részévé váljon.

avalon_szeles



Másnap, április 9-én rendezik a park műfüves futsalpályáján az I. Amatőr Avalon Foci Kupát, ahol a résztvevők egy 50000 forint értékű, vacsora utalványért küzdhetnek meg, míg a 2. és a 3. helyezett csapat tagjai az Avalon Park gokart- illetve sportpályáin vezethetik le a torna feszültségeit.

Egy héttel később, április 16-án avatják fel hivatalosan az Avalon Park Teqball-pályáját: e vadonatúj, a futball és az asztalitenisz keverékére emlékeztető magyar találmány egyre nagyobb népszerűségnek örvend – ráadásul most igen komoly nyereményre számíthat az a játékos, aki le tudja győzni az asztal feltalálóját a megnyitón.

Május első hétvégéjén aztán hagyományteremtőnek szánt sportnapot rendeznek az Avalon Parkban, melynek keretében többek közt fekvenyomó kupán, családi futáson és félmaratonon is részt vehetnek a vendégek – az esemény jótékony célt is szolgál.

A programokról bővebb információkat az Avalon Park honlapján találhattok ide kattintva.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: