DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Gokart

Egyre jobb köridők a Hell gokartpályáján

Folyamatosan érkeznek a látogatók a miskolctapolcai Avalon Parkban található Hell Kart & Event Centerbe, mely többek közt remek születésnapi programot is kínál a fiatalok számára.

Lassan két hete működik teljes üzemben Magyarország első erdei elektromos gokartpályája a miskolctapolcai Avalon Parkban. A Hell Kart & Event Center látogatottsága a megnyitás napjától kezdve igen magas, folyamatosan érkeznek a vendégek, sokszor családostul – hétvégén pedig kiemelkedően sokan választják kikapcsolódásra az erdei gokartozást. A visszatérő vendégek nagyon szeretik a pályát és a gokartokat is.

ahxwoyo4wnjohq51ut6q



Természetesen, mint minden hasonló létesítmény esetén, itt is elkerülhetetlenek az apróbb problémák, az üzemeltető elmondása szerint már két gokartot is szerelőhöz kellett küldeni, mert egy bátrabb versenyző elmérte a kanyart, és megtörte a járgányt. A javításra szoruló gokartok esetében igen fontos, hogy a lehető leghamarabb újra szolgálatba álljanak, hiszen a nagy érdeklődés miatt szükség van a 32 + 1 gokartból álló teljes járműparkra.

A megnyitón a WTCC-ből és az ETCC-ből is ismert Dusan Borkovic is részt vett, ám az általa futott pályacsúcs már a legjobb tíz közt sincs. Ebből is látszik, hogy a pálya ismeretének és a gyakorlásnak nagyon nagy szerepe van, így minél többször látogat el az Avalon Parkba valaki, annál nagyobb az esélye, hogy egyre jobb időket fut majd. A jelenlegi körrekord 43,137 másodperc.

A Hell Kart & Event Centerben a gokartozás 8 perces futamokban történik, melyekért 2950 forintot kell fizetni, de lehetőség van 3 és 10 futamos bérlet kedvezményes megvásárlására is. Az első regisztráció előtt tagsági kártya vásárlása kötelező, melynek díja 1000 Ft, azonban, ha egyszerre két futamot megvásárol a versenyző, a kártya díjtalan.

A járműpark 33. gokartja a kétszemélyes Twinstructor, melynek díja 3900 Ft. Tökéletes választás olyan gyermekek számára, akik még félnek egyedül vezetni a gépet, így az ő szórakozásuk is garantált. A HELL Kart figyelmességeként az a versenyző, aki a születésnapján érkezik gokartozni, ajándékként egy ingyenes menetet kap.

A HELL Kart szolgáltatásaiként különböző csomagajánlatokból lehet választani:

1. Születésnapi csomag (időtartam: 1 óra) ára 12.000 Ft/fő. Minimum foglalási létszám 12 fő, max. 16 fő. Az időmérő futam után egy igazi rajtrácsos versenyen dől el, hogy ki a társaság legjobb pilótája! A program dobogós eredményhirdetéssel és díjátadóval zárul. Minden résztvevő összesen három futamban vesz részt.

2. A legény-/lánybúcsú csomag (időtartam: 1 óra) ára 14.000 Ft/fő. Az 5 perces bemelegítő futam, a 8 perces időmérő és a 8 körös rajtrácsos verseny után dobogós eredményhirdetés és pezsgő koronázza meg az élményt.

3. A rendezvény csomagajánlat 12.990 Ft/fő összegért, 4 órára, 30 fő részére vehető igénybe, ami gokartbajnokságot, valamint ebédet/vacsorát foglal magában XIXO üdítővel.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: