Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Gokart hírek

MHH Kart Team: Menya a farkasok között

38 ország 143 versenyzője vívott meg az olasz ROK-bajnokság Mini kategóriájának szezonzáró rendezvényén az International Finalen, amelyen Krózser Menyhért több figyelemre méltó eredményt mutatott fel.

részletek

Megújult budafoki Gokart Aréna

Ha valaki azt mondja Pest megyében, vagy legalábbis Budapest és környékén, hogy gokart, akkor az emberek 70%-nak a budafoki gokart aréna ugrik be.

részletek

Kovács Zsombor: A célomat elértem...

Szeptember 21 – 23. között rendezték a CIK – FIA Világbajnokság a svédországi Kristianstadban, ahol a 103-as rajtszámmal Kovács Zsombor is a nevezők között volt a KSM Schumacher Motorsporttal.

részletek

Amatőr Gokart Bajnokság: Kulcs következik

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 11-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

részletek

Fodor Géza tovább építkezik

Két versenyen is rajthoz állt Fodor Géza az ausztriai Bruckban. Az első hétvégén a Euro Trophy, a következőn pedig a CEE mezőnyében mérkőzött meg és egy második illetve egy negyedik helyet szerzett DD2 Mastersben.

részletek

Adria ROK Final: Menya dobogón

Idei egyik legnehezebb versenyén vett rész Krózser Menyhért a ROK Finalen az olaszországi Adriában, ahol a Bridgestone Kupa harmadik helyét szerezte meg.

részletek

Kovács Zsombor: Eredményes teszt

A Livewire Team ifjú gokartosa, Kovács Zsombor eredményes svédországi teszten van túl, ami a világbajnokságra való felkészülést illeti.

részletek

Kovács Zsombor – Jöhet a világbajnokság

Szeptember 21 – 23. között kerül megrendezésre a CIK-FIA Világbajnokság, melyet 2018-ban Svédországban, azon belül is Kristianstadban fognak lebonyolítani a szervezők.

részletek

Csömörre látogat az Amatőr Gokart Bajnokság

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 10-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

részletek

Morva Kupa: Menya győzött Bruckban

Meggyőző versenyzéssel Krózser Menyhért nyerte a Morva Kupa brucki fordulóját a Mini 60-as kategóriában.

részletek

MHH Kart Team: Nem a versenyzőn múlott

Nagy reményekkel vágott neki az MHH Kart Team a Bruckban, gyerekek számára megrendezett Rotax Max Grand Festivalnak, amelyen tavaly Krózser Menyhért a negyedik helyet szerezte meg.

részletek

MHH Kart Team: Gyógyulást Levi!

Az MHH Kart Team mindkét versenyzője ütközésbe keveredett az olasz gokartbajnoki futamon. Míg Krózser Menyhért sérülés nélkül, gokartja váztörésével megúszta, addig Losonczy Levente lába eltört.

részletek
Olvastad már?