Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Gokart hírek

MHH Kart Team: Erős hétvége a WSK-ban

Két héten belül két különböző bajnokságban mutathatta meg képességeit Krózser Menyhért, az MHH Kart Team versenyzője.

részletek

MHH Kart Team: Menya 11. lett a Winter Cupon

A WSK után a ROK sorozatban is jeleskedett Krózser Menyhért. Az MHH Kart Team 11 éves versenyzője a Mini kategóriában a Winter Cup döntőjében pályafutása legjobb eredményét érte el.

részletek

Indul a 2019-es Amatőr Gokart Bajnokság

A 2018-as szezon több szempontból is egyedülálló volt a bajnokság életében. Az induló 6 kategóriában részt vevő versenyzők egy komoly, kiélezett idényt tudhatnak maguk mögött.

részletek

MHH Kart Team: Esős megmérettetés

Igen nehéz körülmények között versenyzett az MHH Kart Team junior pilótája Krózser Menyhért a WSK Super Master Series első futamán, az olaszországi Adrián.

részletek

MHH Kart Team: Menya legjobb eredménye!

Pályafutása legjobb eredményével kezdte Krózser Menyhért a 2019-es szezont, a WSK Bajnokok Kupája (Champions Cup) versenyén...

részletek

WSK teszt – Adria: Menya az élmezőnyben

Biztatóan kezdte a szezont az MHH Kart Team versenyzője Krózser Menyhért, aki a WSK hivatalos tesztjén az élmezőnyben gokartozott, a hétvégén pedig éles körülmények között is bizonyíthat.

részletek

Kovács Zsombor a legjobb 10-ben

A hétvégén került megrendezésre a WSK Final Cup második állomása, melyet Olaszországban, azon belül is Castelletto di Branduzzo csodálatos helyszínén rendeztek meg.

részletek

MHH Kart Team: Menya a farkasok között

38 ország 143 versenyzője vívott meg az olasz ROK-bajnokság Mini kategóriájának szezonzáró rendezvényén az International Finalen, amelyen Krózser Menyhért több figyelemre méltó eredményt mutatott fel.

részletek

Megújult budafoki Gokart Aréna

Ha valaki azt mondja Pest megyében, vagy legalábbis Budapest és környékén, hogy gokart, akkor az emberek 70%-nak a budafoki gokart aréna ugrik be.

részletek

Kovács Zsombor: A célomat elértem...

Szeptember 21 – 23. között rendezték a CIK – FIA Világbajnokság a svédországi Kristianstadban, ahol a 103-as rajtszámmal Kovács Zsombor is a nevezők között volt a KSM Schumacher Motorsporttal.

részletek

Amatőr Gokart Bajnokság: Kulcs következik

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 11-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

részletek

Fodor Géza tovább építkezik

Két versenyen is rajthoz állt Fodor Géza az ausztriai Bruckban. Az első hétvégén a Euro Trophy, a következőn pedig a CEE mezőnyében mérkőzött meg és egy második illetve egy negyedik helyet szerzett DD2 Mastersben.

részletek
Olvastad már?