Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Gokart hírek

Kovács Zsombor – Jöhet a világbajnokság

Szeptember 21 – 23. között kerül megrendezésre a CIK-FIA Világbajnokság, melyet 2018-ban Svédországban, azon belül is Kristianstadban fognak lebonyolítani a szervezők.

részletek

Csömörre látogat az Amatőr Gokart Bajnokság

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 10-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

részletek

Morva Kupa: Menya győzött Bruckban

Meggyőző versenyzéssel Krózser Menyhért nyerte a Morva Kupa brucki fordulóját a Mini 60-as kategóriában.

részletek

MHH Kart Team: Nem a versenyzőn múlott

Nagy reményekkel vágott neki az MHH Kart Team a Bruckban, gyerekek számára megrendezett Rotax Max Grand Festivalnak, amelyen tavaly Krózser Menyhért a negyedik helyet szerezte meg.

részletek

MHH Kart Team: Gyógyulást Levi!

Az MHH Kart Team mindkét versenyzője ütközésbe keveredett az olasz gokartbajnoki futamon. Míg Krózser Menyhért sérülés nélkül, gokartja váztörésével megúszta, addig Losonczy Levente lába eltört.

részletek

MHH Kart Team: WSK premier

A gokartversenyzés egyik legkomolyabb bajnokságában, az olasz WSK-ban mutatkozott be Krózser Menyhért Lonatóban. Az MHH Kart Team versenyzőjének nem volt ismeretlen a pálya...

részletek

MHH Kart Team a cápák között

Igen komoly mezőnyben mérkőzött meg az MHH Kart Team két fiatal versenyzője az olaszországi Lonatóban, a ROK-sorozat futamán.

részletek

Morva Kupa, Bruck: Fodor Géza visszatért!

Sikeresen szerepelt az MHH Kart Team két versenyzője Bruckban, a Morva Kupa fordulóján. Fodor Géza rég nem látott jó formában versenyzett, míg Krózser Menyhért a két hét múlva esedékes WSK-ra készül.

részletek

MHH Kart Team: Duplán sikeres hétvége

Krózser Menyhért a Morva Kupán, Bruckban nyerte meg mind a három futamát, míg Losonczy Levente Jesolóban érte el eddigi legjobb ROK eredményét, egy hatodik helyezést.

részletek

Az F1 Amatőr Kart bajnokság Kulcsra látogat

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság IV. futamára, mely a csömöri KartFarm, a mogyoródi Hungaroring és a százhalombattai Battaring futamok után a beszédes nevű Kulcsi Gokart Pályára látogat.

részletek

MHH Kart Team csapatélet: Fodor Géza

Negyvenévesen kezdett el gokart-versenyezni Fodor Géza, az MHH Kart Team senior tagja. Az elmúlt hat évben öt magyar bajnoki, öt nyílt magyar bajnoki és négy Közép-Kelet Európai bajnoki címet szerzett

részletek

Janecskó prágai gokartsikere vb-részvételt ér

A cseh főváros pályája, a Kartplanet szolgált helyszínéül a 2018-as Cseh Bérgokart Bajnokságnak április 14-15-én. 9 nemzet versenyzői csaptak össze, a legnagyobb trófea pedig magyar kézbe került.

részletek
Olvastad már?