Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Gokart hírek

Az F1 Amatőr Kart bajnokság Kulcsra látogat

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság IV. futamára, mely a csömöri KartFarm, a mogyoródi Hungaroring és a százhalombattai Battaring futamok után a beszédes nevű Kulcsi Gokart Pályára látogat.

részletek

MHH Kart Team csapatélet: Fodor Géza

Negyvenévesen kezdett el gokart-versenyezni Fodor Géza, az MHH Kart Team senior tagja. Az elmúlt hat évben öt magyar bajnoki, öt nyílt magyar bajnoki és négy Közép-Kelet Európai bajnoki címet szerzett

részletek

Janecskó prágai gokartsikere vb-részvételt ér

A cseh főváros pályája, a Kartplanet szolgált helyszínéül a 2018-as Cseh Bérgokart Bajnokságnak április 14-15-én. 9 nemzet versenyzői csaptak össze, a legnagyobb trófea pedig magyar kézbe került.

részletek

MHH csapatélet: Balu a szerelő/tanítómester

Három éve oszlopos tagja az MHH Kart Teamnek Németh Balázs, közismertebb nevén Balu, aki a tízéves Krózser Menyhért szerelője és tanítója is egyben.

részletek

Az F1 Amatőr Kart bajnokság Százhalombattán

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság III. futamára, mely a csömöri KartFarm és a mogyoródi Hungaroring futamok után a százhalombattai Battaringre látogat.

részletek

Az MHH Kart Team emeli a tétet 2018-ban

Három versenyzővel, három kategóriában áll rajthoz az idén az MHH Kart Team, amely a nemzetközi CEE, az olasz ROK és az X30 Eurószériában indul.

részletek

Krózser Menya a mély vízben

Kategóriát váltott Krózser Menyhért, a Micro Max tavalyi magyar és CEE bajnoka. Az MHH Kart Team versenyzője az idén a Minirok kategóriában áll rajthoz, többek között az olasz bajnokságban.

részletek

Amazonok a Gokart Sportarénában

Elrajtolt az első Gokart Sportaréna Ladies Cup Budapest legújabb gokart-gyöngyszemében, a 4000 m2-es Gokart Sportarénában nyolc hölgy részvételével.

részletek

Márciusban indul az F1 AmatőrKart Bajnokság

És végre... elérkeztünk az újabb szezonhoz. Ez minden év egyik legizgalmasabb része, hiszen sokan, átlagosan 50-70 amatőr versenyző esik egymásnak a 13 futamon, 5 kategóriában.

részletek

Kipróbáltuk a legújabb budapesti gokartpályát

Felkerestük a könnyen megközelíthető helyen megnyitott Gokart Sportarénát, és – annak dacára, hogy decembert írunk – kipróbáltuk a fülünk számára legjobban csengő opciót, a Forma-1-es csomagot a pálya izmos gokartjaival.

részletek

Gokartozz együtt a hazai autósport krémjével!

Gyertek ma délután a Gokart Arénába, ahol több kiváló magyar autóversenyző csap majd össze, ráadásul a kilátogatók közül többen is beszállhatnak a csatába ellenük.

részletek

Megnyílt a Gokart Sportaréna Budapesten

Valami elkészült négyezer négyzetméteren… valami új, mely egyszerre technikás és gyors nyomvonallal kápráztat el a Papp László Sportaréna fedett parkolóházának első szintjén.

részletek
Olvastad már?