Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Gokart hírek

Krózser Menya a mély vízben

Kategóriát váltott Krózser Menyhért, a Micro Max tavalyi magyar és CEE bajnoka. Az MHH Kart Team versenyzője az idén a Minirok kategóriában áll rajthoz, többek között az olasz bajnokságban.

részletek

Amazonok a Gokart Sportarénában

Elrajtolt az első Gokart Sportaréna Ladies Cup Budapest legújabb gokart-gyöngyszemében, a 4000 m2-es Gokart Sportarénában nyolc hölgy részvételével.

részletek

Márciusban indul az F1 AmatőrKart Bajnokság

És végre... elérkeztünk az újabb szezonhoz. Ez minden év egyik legizgalmasabb része, hiszen sokan, átlagosan 50-70 amatőr versenyző esik egymásnak a 13 futamon, 5 kategóriában.

részletek

Kipróbáltuk a legújabb budapesti gokartpályát

Felkerestük a könnyen megközelíthető helyen megnyitott Gokart Sportarénát, és – annak dacára, hogy decembert írunk – kipróbáltuk a fülünk számára legjobban csengő opciót, a Forma-1-es csomagot a pálya izmos gokartjaival.

részletek

Gokartozz együtt a hazai autósport krémjével!

Gyertek ma délután a Gokart Arénába, ahol több kiváló magyar autóversenyző csap majd össze, ráadásul a kilátogatók közül többen is beszállhatnak a csatába ellenük.

részletek

Megnyílt a Gokart Sportaréna Budapesten

Valami elkészült négyezer négyzetméteren… valami új, mely egyszerre technikás és gyors nyomvonallal kápráztat el a Papp László Sportaréna fedett parkolóházának első szintjén.

részletek

Rotax Max Grand Finals: Biztató eredmények

Jól kezdte a portugáliai Rotax Max Grand Finals az MHH Kart Team két versenyzője, hiszen az edzések alatt kategóriájuk legjobb öt helyezettje között szerepeltek.

részletek

Nagy Sándor a legjobb magyar a Világdöntőn

Több magyar gokartos is a legjobb tíz között zárt a Rotax Grand Finals döntőiben Portugáliában: Nagy Sándor ötödik helye a Junior MAX-ban volt a legszebb eredmény.

részletek

Kovács Zsombor: A tempó megvolt Genkben

Két héttel a portimaoi világdöntő előtt Genkben, a BNL Golden Trophy-n állt rajthoz az MHH Kart Team versenyzője. A leggyorsabb körrel és húsz helyezést javítva szerezte meg a tizedik pozíciót Kovács Zsombor Belgiumban.

részletek

Szabó Nikolas: Eb-rekord és bajnoki cím

Úgy tartja a mondás, hogy a nehezen megszerzett győzelem a legédesebb. Nos, ezen állítás valóságtartalmát Szabó Nikolas is alátámaszthatja, hiszen egy kimondottan komplikált idényt tudhat maga mögött.

részletek

MHH Kart Team: Győzelem a tesztverseny

Egy hónappal a portugáliai világdöntő (Rotax Max Challange Grand Finals) előtt szintén Portimaoban rendeztek egy felkészülési futamot, amelyen az MHH Kart Team két versenyzője is részt vett.

részletek

Kovács a legjobb magyar a Eurochallenge-en

Igen erős, 30 fős Max Senior mezőnyben a 11. helyet szerezte meg Kovács Zsombor, Castellettóban, a Rotax Eurochallenge negyedik, egyben befejező állomásán. A bajnokságban 10. helyen végzett.

részletek
Olvastad már?