Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Formula-E hírek

Női pilóták teszteltek a Formula-E-ben

Az Ad-Diriyah ePrix után nem állt meg az élet a bajnokságban: a csapatok maradtak a szezonnyitó helyszínén egy teszt erejéig, mi több, kilenc hölgy is lehetőséget kapott a második generációs modellek vezetésére.

részletek

Massa és Vandoorne sem ilyen kezdésre vágyott

Két ex-F1-es újonc is szerepelt a Formula-E szezonnyitóján: Felipe Massa jól versenyzett, de megbüntették, Stoffel Vandoorne pedig erős rajthelyről csúszott a mezőny végére.

részletek

A BMW kezdte győzelemmel az új korszakot

Vergne-t az élen állva büntették, de végül így is őrült üldözőhadjáratot indított a győzelemért az utolsó körben az Arab-félsziget első Formula-E-versenyén. Antonio Felix da Costa kalandos módon jutott el a pole-ból a győzelemig.

részletek

Életre kelt a BMW, da Costa a pole-ban

A reggeli vihar miatt rövidített időmérőn Antonio Felix da Costa szerezte meg a rajtelsőséget az Ad-Diriyah ePrix futamára. Frissítés: utólag egy halom büntetést kiosztottak.

részletek

Sivatagi eső borítja fel az FE programját

Az Ad-Diriyah ePrix-vel kezdetét veszi ma a Formula-E ötödik szezonja, azonban a sivatag kellős közepén, Szaúd-Arábiában akkora eső zúdult a pályára, hogy egyik szabadedzést sem tudták időben megtartani.

részletek

Suzukához hasonlítják a rijádi FE-pályát

A Formula-E versenyzőinek általános véleménye az, hogy a rijádi pálya az egyik legnehezebb, amivel valaha dolguk volt az elektromos bajnokságban, és nem ilyen helyszínekhez vannak szokva. Egyesek...

részletek

Indul a Formula-E legjobban várt szezonja

A debütáló Felipe Massa szerint rendkívül nehéz a Rijád külvárosában kialakított új pálya, amelyen szombaton futja ötödik szezonja első versenyét a Formula-E. Ja, és már megint esik az eső egy sivatagi versenyhétvégén.

részletek

Az Audi a címvédésért indul a Formula-E-ben

Egy öt hónapos szünetet követően a Formula-E sorozat most szombaton, december 15-én tér vissza a versenypályára. Szaúd-Arábia fővárosa ad otthont az évadnyitó küzdelmeknek.

részletek

Wolff: Verseny vagy rendezvény az FE?

A Mercedes F1-es csapatfőnöke nem tudja eldönteni, hogy az elektromos szériára „igazi” versenysportként tekintsen-e, de ettől függetlenül izgatottan várja a márka debütálását a sorozatban.

részletek

Indul az elektromos Jaguarok bajnoksága

Először kap állandó betétsorozatot az ötödik szezonját a hétvégén megkezdő Formula-E. A Jaguar I-PACE eTrophy mezőnyét rendkívül vegyes hátterű pilóták alkotják, az első futamon rögtön három hölgyversenyzővel.

részletek

Rowland már nem akar F1-es lenni

Oliver Rowland annak idején még lelkesen üldözte, az F1-es lehetőséget, volt is a Williams fejlesztő versenyzője, a lehetőség végül az elektromos bajnokságban találta meg, és ezt nem is feltétlenül...

részletek

Massa szerint a Formula-E jobb, mint az F1

A 37 éves újonc azt emelte ki, mennyi különböző versenyző nyerhet futamokat és bajnoki címet új szériájában – reméli, hogy ő is közöttük lesz, ugyanis Szaúd-Arábiában nagyon sokat kell még tanulnia.

részletek
Olvastad már?