Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 21. szombat

Formula-E hírek

Rosenqvist bevette Rómát az időmérőn

A Mahindra az európai futamok kezdetével visszatért az élre a Róma ePrix időmérőjén, ahol Mortara driftbemutatót tartott, Lopez és da Costa már a bokszutcában összeütközött, és Lotterer is villantott egyet.

részletek

Rosberg mutatja be az új FE-autót Berlinben

A 2016-os F1-es világbajnok befektetővé és az elektromos sorozat részvényesévé vált, májusban pedig be is ül az új autóba, hogy bemutassa azt a német közönségnek.

részletek

Budapesti versenyen gondolkodik az FE

Bővebb részletek derültek ki arról, miképpen festhet majd az elektromos sorozat ötödik szezonjának a versenynaptára. Izgalmas hír, hogy középtávon a magyar főváros is szóba került a szervezőknél.

részletek

Mindenkit lenyűgözött az új FE-autó tesztje

Az események gyorsan pörögnek, nem sokkal a hivatalos bemutató után már meg is tartották a Formula-E új, radikális külsejű autójának első kollektív tesztjét. Minden gyártó több adatot nyert a vártnál.

részletek

Abt a kioldódott övről: Az életem többet ér

Daniel Abt átélte az autóversenyzők rémálmát a Formula-E uruguayi futamán, hiszen egyszer csak azon kapta magát, hogy mindenféle rögzítés nélkül ül az autójában. A német elmondta, az élete sokkal többet ért számára egy dobogónál.

részletek

eStat: Vergne minden téren remekelt

Azt nehéz lenne vitatni, hogy ki a Formula–E történetének két legsikeresebb versenyzője, a listavezető Jean-Eric Vergne viszont egyre inkább jogot formálhat a harmadik pozícióra – di Grassi pedig végre dobogós.

részletek

Vergne remekül védekezve nyert Uruguayban

A pole-t megöröklő francia egyetlen kör erejéig sem engedte ki a kezéből a vezetést, és sikerrel tartotta mögött a büntetett Lucas di Grassit a Punta del Este ePrix-n.

részletek

Olyasmit pontoz a Formula-E, amit még senki

Rövidebb versenyek, kötelezően használandó gyengébb teljesítmény és takarékossági bónusz. Az ötödik szezon teljes távot kibíró autói mellé néhány új szabályt is bevezetnek az FE-be, ami tovább keveri majd a lapokat.

részletek

eStat: Megtört a német átok

Hongkongban még csak úgy tűnt, Mexikóban viszont valóban megszületett a Formula–E történetének első német győzelme és végre a címvédő is megtörte rettenetes sorozatát. 10 győztes 38 futam alatt.

részletek

Rosenqvist-dráma, Abt-diadal Mexikóban

Bár kellett hozzá a Mahindra műszaki hibája, gyors autócseréjének köszönhetően Daniel Abt első győzelmét aratta a Formula-E-ben a Mexikóváros ePrix-n - Oliver Turvey szintén először állhatott dobogóra.

részletek

Lotterer: A Formula-E a legnehezebb

Rutinos pilótának számít André Lotterer, aki az autóversenyzés számos különböző ágát kipróbálta már pályafutása során. Szerinte az elektromos széria a legnehezebb, nem lehet hibázni.

részletek

Piquet: Di Grassi tönkre akart tenni

Nelson Piquet jr. és Lucas di Grassi sosem lesznek már barátok. A két brazil ellenségeskedése jó ideje tart már, de honnan ered ez a szembenállás? A jelek szerint egyiküket sem kell igazán félteni.

részletek
Olvastad már?