Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

Formula-E hírek

Vergne úgy érzi, élete legjobbját nyújtotta

A Formula-E bajnoki éllovasa, Jean-Éric Vergne egy zürichi tizedik helynek is tudott örülni, és úgy érzi, soha ennél jobban nem vezetett még, hiába csak egy pontot ért mindez.

részletek

Di Grassi nyert, büntetéshalom mögötte

A szezont rendkívül pechesen kezdő Lucas di Grassi győzött Svájc hosszú idő óta első versenyén, amelynek végét egy bizarr büntetéssorozat fémjelezte. Vergne nem bajnok, szorosabbá vált a csata.

részletek

Megvan a Jaguar első pole-ja, Vergne csak 17.

A bajnoki cím kapujában álló Jean-Eric Vergne szörnyű időmérőt zárt, a Techeetah becsületét André Lotterer mentette meg, a legnagyobb dobásért azonban Mitch Evans volt felelős a Jaguarral.

részletek

Megjött a Formula-E új naptára és szabályai

Hivatalosan is bejelentették az ötödik szezon fő újításait az FE-ben. Tényleg jön a felvehető gyorsítás, legalább két új versenyhelyszín, extra pontot pedig a legjobban spóroló pilóta kap.

részletek

Felipe Massa már készül a Formula E-re

Felipe Massa a mai napon először tudott tesztelni leendő Formula E-csapata, a Venturi autójával, és ha már ott volt, meg is tett nem kevesebb, mint nyolcszáz kilométert.

részletek

Fel lehet majd venni a gyorsítót az új FE-ben

Azt mondták, hogy egy videojátékra fog hasonlítani a következő szezonra alaposan átalakuló Formula-E, és a most napvilágra került részleteket olvasva úgy tűnik, hogy ez tényleg így lesz – színes halóval megspékelve.

részletek

Webber hisz Massában és az FE-ben

A 2013-tól, a Formula-1-ből visszavonult Mark Webber szerint a Formula-E a legjobb jövő felé halad, különösen, ha továbbra is ilyen remek pilótákat sikerül elcsábítania, mint Felipe Massa.

részletek

Német győzelem Berlinben

A Formula–E történetének egyik legsimább győzelme született a berlini futamon, de a helyi közönség biztosan nem bánta, hogy gyakorlatilag semmilyen csata nem zajlott az első helyért. Vergne újabb lépést tett a cím felé.

részletek

Quick Nick: A Mahindra is egy nagy gyártó!

Rövid interjút készítettünk Berlinben Nick Heidfelddel, aki attól tart, hogy a Mahindrát nagysága ellenére a következő szezontól elnyomhatja a motorsport terén jóval tapasztaltabb európai különítmény.

részletek

Abt a hazai pole-ban Turvey előtt

Bár néhány percig úgy tűnt, az Audi az első sort is elhódíthatja hazai pályán, Lucas di Grassi hibája révén erre végül nem került sor. A kvalifikáció leggyorsabbja a csapat másik pilótája, Daniel Abt lett Oliver Turvey előtt.

részletek

Felesége nem engedné versenyezni Rosberget

Nico Rosberg a Formula-E berlini hétvégéjének sztárvendégeként már vezette is a széria új autóját, miközben Alejandro Agag elmesélte a Vivian Rosberggel való első találkozásának különös történetét.

részletek

Exkluzív: Le Mans csillaga új csúcsokra tör

A világ egyik, ha nem egyenesen a legjobb endurance-versenyzőjével, a háromszoros Le Mans-győztes Andre Lottererrel beszélgettünk Berlinben, aki új sorozatában egyelőre csapattársa árnyékában küzd.

részletek
Olvastad már?