Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Formula-E hírek

Mortara: Mintha karácsony lett volna

Edoardo Mortara az egyik nagy haszonélvezője volt a káosznak, amely a mexikói Formula-E futam befutójánál lezajlott, így állhatott fel a dobogóra is. A svájci is tudja, óriási ajándékot kapott.

részletek

Drámai befutó után Di Grassi nyert Mexikóban

Hiába vezetett a rajttól kezdve a pole-ból induló Pascal Wehrlein, a cél előtt néhány méterrel elfogyott az energiája, ráadásul büntetést is kapott, így az audis brazil örökölte meg a győzelmet.

részletek

Wehrleiné a pole Mexikóvárosban

A Formula-E újonca, Pascal Wehrlein szerezte meg a pole-pozíciót a Mexikóváros ePrix-n, a Formula-E negyedik versenyhétvégéjén. Felipe Massa harmadik, Sam Bird csak huszonkettedik lett.

részletek

Főnöke nem kételkedik Massában

Annak ellenére, hogy Felipe Massa kifejezetten gyengén kezdte első Formula-E-szezonját, a csapatfőnök Susie Wolff szerint továbbra sem szabad lebecsülni a brazilt.

részletek

Alonsót és Hamiltont akarja az extrém széria

Nem csupán koncepciójával szándékozik nagyot dobni az Extreme E: az alapítók célja, hogy az elektromos SUV-kba az autósport legnagyobb neveit ültessék.

részletek

A Himalájára is felmegy ez az új bajnokság

Versenyzés a Föld klímaváltozás által leginkább veszélyeztetett pontjain, amit nem lehet majd élőben követni, és az eredményét is titokban tartják!? A Formula-E vezetőinek új ötlete, az Extreme-E minden téren új határokat feszeget.

részletek

Hamarosan teszteli FE-autóját a Mercedes

Megkapta tesztautóját, és jól halad a motor fejlesztésével a Formula-E-be a következő szezontól belépő Mercedes, amely márka a HWA közreműködésével pár hét múlva pályára is viszi első elektromos versenyautóját.

részletek

A BMW-t sosemvolt ütközésért büntethették

A Formula-E santiagói futamán a harmadik helyezett személye a leintés után változott. De vajon jogosan sorolták hátra Alexander Simst, aki elmondása szerint hozzá sem ért a megpördülő Edoardo Mortarához?

részletek

Vandoorne a Twitteren kért bocsánatot

Stoffel Vandoorne számára remekül alakult a Formula-E santiagoi futama, ám saját maga is elismerte, hogy buta vezetői hibája miatt dobott el magától egy halom pontot, ezért rendkívül csalódott.

részletek

Buemi egy szoftverhiba miatt csattant

Mindenki érthetetlenül szemlélte, ahogy a chilei Santiago E-Prix hajrájában a futamot vezető Sebastien Buemi falnak ment és kiesett. A svájci szerint nem ő, hanem a számítógép hibázott.

részletek

Massának nem hiányzik a Formula-1

Felipe Massa 2017 végén vonult vissza a száguldó cirkuszból, de egyáltalán nem hiányzik neki a közeg. Most a Formula-E-ben próbál szerencsét, de nem mondható egyelőre, hogy sikeres lenne.

részletek

Hullottak az élről, Bird nyert Chilében

Sam Bird körül előbb-utóbb eltűnt mindenki: volt, aki már a rajt előtt, volt, aki a verseny közben, egy a lényeg: övé a futamgyőzelem Chilében, miközben Pascal Wehrleint először láthattuk dobogón.

részletek
Olvastad már?