Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 15. hétfő

Formula-E hírek

Itt az új Formula-E szezonra szánt Audi

December 15-én új korszak kezdődik az ABB FIA Formula E bajnokság nyitányán, a Szaúd-Arábia fővárosának Ad Diriyah városrészében rendezett futamon. Az Audi pedig bemutatja az új Audi e-tron FE05-öt.

részletek

Audi: Két e-tron FE05 a Virgin Racingnek

Az ABB FIA Formula E Világbajnokság december 15-én Rijádban elrajtoló új szezonjában négy pilóta is lesz a rajtrácson, aki Audi technológiával az autójában száll harcba a győzelemért.

részletek

Első évében csaknem tönkrement a Formula-E

Az elektromos sorozat első embere bevallotta, hogy a Formula-E első szezonjában kevés hiányzott ahhoz, hogy az egész projektet maguk alá ássák a pénzügyi nehézségek.

részletek

Vandoorne-t a Formula-E-be vinné a Mercedes

Egyre kisebbnek látszik az esély arra, hogy Stoffel Vandoorne 2019-re ülést tud találni a Formula-1-ben a McLarentől való menesztését követően. A Formula-E-ben viszont váratlan szövetségesre lelt.

részletek

Piquet: Az F1 máris a Formula-E-t másolja

Nelson Piquet Jr. szerint szembetűnő, hogy a Formula-1 2021-es tervrajzainak készítésekor az elektromos sorozat új autójáról is kölcsönöztek ötleteket. A Jaguar elnöke szerint pedig már az F1-es nézettség beelőzése sincs messze.

részletek

Rajtra készen: íme a BMW Formula-E autója

2018. szeptember 14-én a bajor prémiumgyártó leleplezte Münchenben első tisztán elektromos meghajtású formulaautóját, amely az ABB FIA Formula-E ötödik, 2018/2019-es szezonjában száll versenybe.

részletek

A Formula-E is csalogatja Alonsót

Bár érdeklődési körének részeként ő maga nyilvánosan még nem nevezte meg, a Formula-E-t irányító Alejandro Agag elmondása szerint Fernando Alonso kifejezetten érdeklődik az elektromos széria iránt.

részletek

A Formula-E és a DTM felé tart az Audi

Az Audi 2019-ben is folytatja elektromos autósportbeli tevékenységét, akárcsak gyári részvételét a népszerű DTM túraautó-bajnokságban.

részletek

„Mindenkit sokkol majd a Formula-E”

Jean-Eric Vergne idén bajnoki címet ünnepelhetett az elektromos formaautó-bajnokságban, viszont ettől függetlenül is úgy érzi, jó helyen van. Szerinte a Gen2 autók óriási dobás lesznek.

részletek

Nagy pilótamozgások jönnek az FE piacán

Télen kezdődő szezonja okán a Formula-E pár hónapnyi lépéselőnyben van más sorozatokhoz képest a pilótapiaci mozgolódásokat illetően is. Egyelőre még nagy a káosz, de most megpróbáljuk kifürkészni.

részletek

Vergne legyőzte Di Grassit, de az Audi bajnok

A Formula-E 2017/2018-as szezonjának utolsó futama annak ellenére is számos izgalmat tartogatott, hogy az egyéni bajnok személye már tegnap eldőlt: a fő kérdés az volt, ki nyeri a csapatok értékelését.

részletek

Bianchinak ajánlotta bajnoki címét Vergne

Még nem tudta teljesen megemészteni a korábbi F1-es Jean-Eric Vergne, hogy ő lett a Formula-E negyedik szezonjának bajnoka. A francia utoljára nyolc éve nyert meg bármilyen sorozatot.

részletek
Olvastad már?