Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

F2/F3 hírek

F2: Ghiotto parádézott, Schumacher hatodik

Rövid ideig vezetett, de végül nem a Ferrari-juniorról szólt a bahreini sprintfutam: Luca Ghiotto lopta el a show-t, aki az élről kiállt kerékcserére, aztán a 14. helyről mindenkit megelőzve győzött.

részletek

Latifi győzelmet, Schumacher pole-t szerzett

Bahreinben megkezdődött a Formula-2 2019-es szezonja is, a főfutamon pedig a gumikezelés döntötte el a győzelmet a Williams tesztpilótája számára, míg Mick Schumacher máris rivaldafénybe állította magát vasárnapra.

részletek

Schumacher a legjobb újoncként végzett

Ezen a hétvégén debütál a Formula-2-ben Michael Schumacher fia, első időmérőjén pedig az újoncok között a leggyorsabbnak bizonyult. Úgy csípte el az ötödik sort, hogy még hibázott is.

részletek

Máris elhalt a Formula Masters sorozat

Bár nagy reményekkel várták az első évadot, a jelek szerint már a születése előtt eltemetik az új Formula-szériát. A Formula-3-as Európa Kupa utódjának szánt sorozat érdeklődés hiányában elmarad.

részletek

Schumacher: Fiainknak több idő kell még

Ralf Schumacher egyértelműen érzi, hogy saját fia, David és Mick Schumacher sem elég érett még a Formula-1-re, több időre van szükség, minél több tapasztalat gyűjtésére, mielőtt feljebb lépnek.

részletek

Sophia Flörsch visszatért a pályára

Kevesebb, mint négy hónappal horrorisztikus balesetét követően visszatért a versenypályára Sophia Flörsch. A tizennyolc esztendős német hölgy teljesen meggyógyult és várja, hogy bizonyíthasson.

részletek

Jean Todt: Hagyják békén Mick Schumachert

„Egyszerű, becsületes fiú” Michael Schumacher gyereke, akit még nem rontott el az F1 világa, vélekedik a Micket születése óta ismerő Jean Todt, az FIA elnöke.

részletek

Pontszerzéssel zárta Keszthelyi a szezont

Vivien élete első Formula-3-as sorozatában 9 versenyből 5 alkalommal szerzett pontot. A 18 éves pilóta a magyar autósport történetének legfiatalabbja, aki egy teljes szezon keretein belül részt vett a nemzetközi Forma-3-as kategóriában.

részletek

Carey reméli, elér Schumacher az F1-be

A száguldó cirkusz egyik első embere, Chase Carey nagyon várja, hogy az európai Formula-3 tavalyi bajnoka, Mick Schumacher hamarosan a Formula-1-be is megérkezzen. Igaz, sikert nem tud előre jósolni.

részletek

Schumacher nem siet el semmit

Mick Schumacher előrébb helyezi a tanulást és a megfelelő felkészülést, minthogy túl hirtelen ugorjon a Formula-1-be. 2019-et ezért annak szenteli, hogy a legtöbb tapasztalatot gyűjtse.

részletek

Nehezebb lesz az F3, mint a GP3

2019-ben új F3-as bajnokság lép a GP3 helyébe, ezzel kapcsolatban pedig Mario Isola, a Pirelli szakembere azt valószínűsíti, hogy nehezebb lesz benne vezetni az autókat, mint az elődsorozatban.

részletek

Sophia Flörsch teljesen meggyógyult

A fiatal német versenyzőhölgy döbbenetes balesetet szenvedett novemberben Makaóban. Bár egy csigolyáját is eltörte, rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, immáron hivatalosan is egészséges.

részletek
Olvastad már?