Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 25. vasárnap

F2/F3 hírek

Billy Monger Formula-3-as autót tesztelt

Tíz hónapja már, hogy Billy Monger horrorisztikus karambol részese volt a Brit Formula-4-es sorozatban, amely miatt mindkét lábát elvesztette. Most újra Formula autót tesztelhetett, visszatérne.

részletek

Norris kivívta Alonso elismerését

A múlt hétvégi Daytona 24 órás verseny ugyan nem sikerült fényesre a Fernando Alonso fémjelezte gárdának, Lando Norris számára mégis lehet, hogy kitűnő ajánlólevél lesz az F1-hez.

részletek

Norris megpróbálkozna a hármas koronával

A Formula-1-es McLaren teszt- és tartalékpilótája, Lando Norris Alonsóhoz hasonlóan szívesen megmérettetné magát különböző szériákban, így akár az Indy 500-on és Le Mans-ban is versenyezne.

részletek

Norris aggódik a halo miatt

Lando Norris azon versenyzők közé tartozik, akik még nem próbálták ki az FIA új fejvédő eszközét. A fiatal brit idén lép fel az F2-be, ahol szintén bevezették az általa még ismeretlen halót.

részletek

Norris: Az F2-es bajnoki cím az út az F1-be

A 18 éves pilóta úgy gondolja, hogy így tudja bebizonyítani a nagyvilágnak és a McLarennek, hogy valóban megérett az F1-re. Norris azt is elárulta, mitől tart az új kategóriában a leginkább.

részletek

Nagy a különbség F1-es és F2-es gumik között

Az F2-ben használt gumik nem készítenek fel kellő mértékben az F1-ben használtak megértésére, állítja a McLaren felfedezettje, Lando Norris.

részletek

F2: Leclerc szenzációs sikerrel köszönt el

Megkoronázta domináns Formula-2-es idényét a Ferrari-akadémia tehetsége: az utolsó körben, bravúros előzéssel vette át a vezetést Alexander Albontól. A GP3-ban új nyertest avattak.

részletek

F2: Kizárásra módosult Rowland győzelme

A gumistratégiák és egy remekül időzített előzés döntötte el az F1 első számú betétsorozatának főfutamát Abu Dhabiban - Oliver Rowland kulcsfontosságú győzelmet szerzett a második pozíció megszerzéséért - utólagos kizárásáig.

részletek

Időpocsékolás lenne a Formula-2?

A sorozat elődjében, 2013-ban bajnoki címet szerzett svájci pilóta, Fabio Leimer szerint igen, legalábbis addig, amíg nem vezet onnan kikövezett út a Forma-1-ig.

részletek

Az újoncok nem hagyhatják majd ki az F2-t

Nem lesz kötelező, de szinte megkerülhetetlenné válik a Formula-2 az F1-be jutáshoz a szuperlicenszpontok reformja következtében. Az FIA átlátható és egyirányú piramisa rövidesen teljessé válik.

részletek

Elvették a győzelmét, hát nyert megint

Igazságot szolgáltatott önmaga számára Luca Ghiotto, akit a második monzai F2-es versenyen is elsőként intettek le, ezúttal pedig meg is tarthatta az érte járó serleget. A bajnokesélyesek nulláztak a száraz vasárnapon.

részletek

Őrültek háza az F2 esős versenyén

Az F1 által parlagon hagyott vizes pálya, lemenő nap, az élen álló pilóták ütközése az első és az utolsó körben is, végül pedig egy egészen váratlan kettős olasz győzelem. Az év egyik legfordulatosabb autóversenyét szolgáltatta a Formula-2.

részletek
Olvastad már?