Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

F2/F3 hírek

Ezt gondolja Zanardi Billy Mongerről

Két, a világ teljesen más részén élő embert is össze tud hozni a közös (bal)sors. Miután hosszasan beszélgetett Billy Mongerrel, Alex Zanardi azt érzi, a fiatal brit képes lesz véghezvinni terveit.

részletek

Mick Schumacher: Ez négy kanyar alatt eldőlt

Dobogós helyezéséről kérdezhettük a hétszeres F1-es világbajnok fiát a Hungaroringen - hiába védik őt maximálisan az újságíróktól, profin nyilatkozott az F3-as futam után.

részletek

Mick Schumacher újabb dobogós helye

A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher fia a Hungaroringen ismét dobogóra állhatott. Még mindig van egy gyengébb pontja, de úgy tűnik, jó úton halad a fiatal német.

részletek

F2: Fuoco nyert, a többiek hullottak

A mezőny fele nem látta meg a kockás zászlót a Formula-2 második monacói futamán, amely még annál is több esés-kelést szolgáltatott, mint a pénteki főverseny. A Ferrari neveltje viszont a rajttól a célig vezetett.

részletek

Csak a szokásos káoszt hozta az F2 Monacóban

Összeütközött a két éllovas és mindketten kiestek, a nevető harmadiké lett a győzelem, Lando Norris és George Russell is hibázott.

részletek

Sérülést akadályozott meg a halo az F2-ben

A királykategóriában még nem, a Formula-2-ben viszont már megmutatta hatékonyságát az idén bevezetett új biztonsági elem, a halo. Tadasuke Makinót saját elmondása szerint ez óvta meg a sérüléstől.

részletek

F2: Brit-koreai nyert a brit-thaiföldi előtt

Az új Formula-2-es autók nehéz elindításának problémáját jól tükrözi, hogy Jack Aitken a szezon eddigi hat futamából háromszor is a rajtrácson ragadt. Most nem tette, ehelyett domináns győzelmet aratott.

részletek

Kemény csata az F2 főfutamán

F1-es reménységek sajátították ki az F2 több virtuális biztonsági autós szakasszal megszakított főversenyének dobogóját Barcelonában, szemerkélő esőben.

részletek

Lehet-e bajnok Schumacher fia?

Második szezonját kezdi Mick Schumacher a Formula-3-ban. Tavalyi, újonc évében nem alkotott maradandót, ám idén a bajnoki címre tör. A pilóta és főnöke szerint is megvan az esélye.

részletek

Akik az F1 előszobájában ragadtak, 3. rész

Az utóbbi években számos precedens volt reményteljes karrierek kisiklására, méghozzá elsősorban anyagi okok miatt. Összeállításunk harmadik részében is ilyen versenyzőkkel foglalkozunk.

részletek

Russell a 12. helyről szerezte első győzelmét

Miután szombaton Nyck de Vries kiterelte őt az első helyről, küzdelmes sprintfutam várt George Russellre a Formula-2 bakui hétvégéjén. A Mercedes neveltje viszont remek teljesítménnyel vágott vissza.

részletek

F2: Albon nyert, Russellt kitették az élről

Ha annyit mondunk, hogy Alexander Albon a pole-ból rajtolva megnyerte a Formula-2 bakui főversenyét, azzal csak a valóságnak egy töredékét meséltük el. George Russell volt a fő esélyes, míg meg nem jött Nyck de Vries...

részletek
Olvastad már?