Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

F2/F3 hírek

Schumacher nem siet el semmit

Mick Schumacher előrébb helyezi a tanulást és a megfelelő felkészülést, minthogy túl hirtelen ugorjon a Formula-1-be. 2019-et ezért annak szenteli, hogy a legtöbb tapasztalatot gyűjtse.

részletek

Nehezebb lesz az F3, mint a GP3

2019-ben új F3-as bajnokság lép a GP3 helyébe, ezzel kapcsolatban pedig Mario Isola, a Pirelli szakembere azt valószínűsíti, hogy nehezebb lesz benne vezetni az autókat, mint az elődsorozatban.

részletek

Sophia Flörsch teljesen meggyógyult

A fiatal német versenyzőhölgy döbbenetes balesetet szenvedett novemberben Makaóban. Bár egy csigolyáját is eltörte, rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, immáron hivatalosan is egészséges.

részletek

De Vries: Albon és Norris nem jobbak nálam

Nem könnyű a Formula-1-be bekerülni, ezt eddig is tudtuk. Nyck de Vries az F2-ben együtt versenyzett a száguldó cirkusz most felkerülő újoncaival, de nem tartja rosszabbnak magát náluk.

részletek

Mick Schumacher neve előny és hátrány is

Már a Formula-1 küszöbén jár Mick Schumacher. Az, hogy egy hétszeres világbajnok legenda fiaként kell bizonyítania egyszerre előny és hátrány is az ifjú német számára, aki felnéz édesapjára.

részletek

Jorda elárulja, miért maradt ki a W Seriesből

Amikor a napokban a női formulaautós sorozat szervezői 28 fősre szűkítették a jelentkezők listáját, mindenkinek az elsők között szúrt szemet, hogy Carmen Jorda nincs a továbbjutók közt. De a helyzet nem ilyen egyszerű.

részletek

Keszthelyi is a W Series továbbjutói között

Megtartotta várva várt pilótafelmérő programját a női formulaautós sorozatként idén útjára induló W Series. A jelöltek száma lefeleződött, de még vár rájuk egy teszt a versenyautóban, mielőtt kialakulna a 18 fős mezőny.

részletek

Hiába versenyez Ázsiában a Red Bull tehetsége

A Red Bull fiatalja úgy ment el versenyezni a téli szériába, hogy ott összegyűjti az F1-es szuperlicenszhez szükséges pontokat, de kiderült, hogy ezért a szériáért nem is járnak ilyenek.

részletek

Nehéz hétvége Ticktumnak és Keszthelyinek

A hétvégén Sepangban folytatódtak a több érdekes nevet is felvonultató téli ázsiai F3-as bajnokság küzdelmei. A Red Bull ifjonca távol került az első három helytől, veszélyben az F1-es cél.

részletek

Mick Schumacher Ferrari-szívvel született

Hivatalosan bejelentették, hogy a hétszeres világbajnok legenda fia is a Ferrari juniorprogramjának részesévé vált. Mick Schumacher szerint ez újabb fontos lépés álmai megvalósulásához.

részletek

F3: David Schumacher rögtön dobogóra állt

Pályafutása első Formula-3-as hétvégéjén máris összejött a dobogó Ralf Schumacher fiának. A Thaiföldön rendezett futamokon édesapja is hasznos tippekkel látta el a család legifjabb pilótáját.

részletek

Pontszerzéssel debütált az F3-ban Keszthelyi

Bemutatkozott a Formula-3-ban Keszthelyi Vivien, aki a burirami hétvége mindhárom versenyét sikeresen teljesítette. A magyar versenyzőnő egyelőre egy hosszú folyamat elején jár.

részletek
Olvastad már?