Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 23. hétfő

F2/F3 hírek

De Vries húzott egy Leclerc-t, de nem jött be

Az első helyet tette kockára a Formula-2 vasárnapi sprintversenyén Nyck de Vries, aminek eredményeként Artyom Markelovot intették le győztesként egy szoros befutó végén.

részletek

Norris elsőre megette az F2 teljes mezőnyét

Látványos versennyel kezdte meg 2018-as szezonját a Formula-2, ahol a fő esélyesnek jó előre kikiáltott Lando Norris fölényes győzelmet aratott, a fő attrakcióért viszont a bokszból indulva dobogóra álló Markelov felelt.

részletek

Monger már magasabb célokat tűz ki maga elé

Billy Monger közel egy éves szünet után versenyzett újra Formula-autóval, nem is akárhogy, azonnal harmadik lett a brit F3 nyitófutamán. Újra meg is jött a 18 éves fiú étvágya a sikerre.

részletek

Billy Monger dobogós első F3-as futamán

Nem lehet nem szuperlatívuszokban beszélni a 18 éves brit pilóta teljesítményéről: szörnyű tavalyi balesete után nem csak felépült, de rögtön harmadik hellyel tért vissza a versenyzéshez.

részletek

Magyar kötődésű pilóta a Formula-2-ben

2018-ra szintet lép az autóversenyzés ranglétráján Roy Nissany, aki a Campos Racing színeiben immár az F1 első számú előszobájában bizonyíthatja képességeit.

részletek

Érkezik az egységes Formula-3

Remek hír a fiatal, tehetséges versenyzők számára, pénteken a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy határozott, 2019-től egy új, egységes F3-as sorozatot indít, ami remek ugródeszka lehet.

részletek

Billy Monger nem mond le az F1-ről

Billy Monger továbbra sem hajlandó feladni élete álmát, hogy egy napon a Formula-1-be is felléphessen. A mindkét lábát elvesztő, fiatal brit komoly inspirációt kap Lewis Hamiltontól is.

részletek

Billy Monger Formula-3-as autót tesztelt

Tíz hónapja már, hogy Billy Monger horrorisztikus karambol részese volt a Brit Formula-4-es sorozatban, amely miatt mindkét lábát elvesztette. Most újra Formula autót tesztelhetett, visszatérne.

részletek

Norris kivívta Alonso elismerését

A múlt hétvégi Daytona 24 órás verseny ugyan nem sikerült fényesre a Fernando Alonso fémjelezte gárdának, Lando Norris számára mégis lehet, hogy kitűnő ajánlólevél lesz az F1-hez.

részletek

Norris megpróbálkozna a hármas koronával

A Formula-1-es McLaren teszt- és tartalékpilótája, Lando Norris Alonsóhoz hasonlóan szívesen megmérettetné magát különböző szériákban, így akár az Indy 500-on és Le Mans-ban is versenyezne.

részletek

Norris aggódik a halo miatt

Lando Norris azon versenyzők közé tartozik, akik még nem próbálták ki az FIA új fejvédő eszközét. A fiatal brit idén lép fel az F2-be, ahol szintén bevezették az általa még ismeretlen halót.

részletek

Norris: Az F2-es bajnoki cím az út az F1-be

A 18 éves pilóta úgy gondolja, hogy így tudja bebizonyítani a nagyvilágnak és a McLarennek, hogy valóban megérett az F1-re. Norris azt is elárulta, mitől tart az új kategóriában a leginkább.

részletek
Olvastad már?