Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

F2/F3 hírek

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Schumacher közel álmai beteljesüléséhez

Mick Schumacher jövőre már a Formula-1 előszobájának számító F2-es sorozatban versenyezhet. Már egy ideje reflektorfényben van és ő maga is érzi, egy lépésre van a száguldó cirkusztól.

részletek

Mick Schumacher: Az én döntésem a versenyzés

A 19 esztendős pilóta Abu Dhabiban tesztelte először az F1 alatti legmagasabb géposztály, az F2 versenyautóját: a gyakorlás közben sok érdekességről is beszélt a sajtónak, az AFM pedig ott volt és lejegyezte a fiatal reménység gondolatait.

részletek

Schumacher odalépett, már második

A háromnapos Formula-2-es teszt elején inkább csak ismerkedett az új autóval Mick Schumacher, pénteken viszont már jobban odatette magát és kevés híján a leggyorsabbnak bizonyult.

részletek

Schumacher: Elképesztő a különbség

Egyre nagyobb figyelem övezi Mick Schumachert, aki jövőre már a Formula-2-ben tekeri a kormányt. A héten bonyolított többnapos teszten már bele is kóstolhatott a vezetésbe, az autó minden téren más.

részletek

Ralf két Schumachert is az F1-ben látna

Tíz éven át két Schumachert láthatott a publikum a száguldó cirkuszban, Michaelt és Ralfot. Az ifjabbik ismét arról álmodik, hogy mindkettejük fia eljut az autósport elitkategóriájába.

részletek

Jorda és Keszthelyi is szerepelhet a W-ben

A jövőre induló női formulaautós széria kiadott egy listát 55 pilóta nevével: közülük fogják kiválasztani azt a 18-at, akik megtöltik a 2019-es rajtrácsot. Számos ismert versenyzőnő található meg közöttük.

részletek

Mick Schumacher az F1 előszobájában

Megtette a következő lépést a száguldó cirkusz felé vezető úton a hétszeres F1-es bajnok csemetéje: a Formula-3-as Európa-bajnokság címvédője jövőre már az F2-ben tekeri a kormányt.

részletek

Egy héttel műtétje után Flörsch hazautazik

A horrorisztikus képsorok láttán talán senki sem hitte volna, hogy a fiatal német pilótalány története ennyire pozitív fordulatot vesz: nyolc nappal második születésnapja után elhagyja a makaói kórházat.

részletek

Russell győzelemmel lett az F2 bajnoka

Drámai rajt után, ahol egyetlen állva maradt ellenfele rögtön el is veszítette minden esélyét, a jövőre már az F1-ben debütáló George Russell stílusosan, az első helyen befutva vált a sorozat új bajnokává.

részletek

Flörsch már a visszatérését tervezi

Makaóban még gerincét törte egy Formula-3-as versenyen, de Sophia Flörsch máris biztosra veszi, hogy visszatér az autóversenyzéshez. Édesapja nem fogja ebben megakadályozni a német hölgyet.

részletek

Ticktum nagyot lépett a Formula-1 felé

Bár a Formula-3-as bajnoki címet elvesztette Mick Schumacher ellen, a fiatal brit makaói sikerével újra célba veheti a Toro Rosso Formula-1-es ülését. Semmit nem zár ki 2019-cel kapcsolatban.

részletek
Olvastad már?