DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

1000 eurót nyert (vissza) Ricciardo egy fogadással Helmut Markótól

Daniel Ricciardo nemrég korábbi munkatársával, a Red Bull tanácsadójával, Helmut Markóval fogadott, akkor ezt ezer eurója bánta. Most visszanyerte az összeget, majd eldöntötte, a csúcson ki is száll, és nem köt több fogadást.

Az első fogadást a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko és az akkor elvágyódó, és még csak a lehetőségeit feltérképező Daniel Ricciardo még télen fogadott egymással, aminél a fogadás tétje az volt, Valtteri Bottas marad-e a Mercedesnél. Marko arra tett, hogy igen, Ricciardo pedig arra, hogy nem, ezt az ausztrál ezer eurója bánta.

00119006_008



„Tényleg nyert ezer eurót” - ismerte el az ausztrál. „De még ez sem volt neki elég, mindig többet és többet akar fogadni! Amikor pedig fogadni akar, akkor mindig lehet gyanítani, hogy valószínűleg már tudja is a választ... Én viszont nem vagyok az a nagy fogadó, kaszinókba sem járok. 1000 euró azért már nem kevés, komoly kis nyomás volt ez Helmut részéről.”

Azóta Ricciardo egyébként visszanyerte az elvesztett eurómennyiséget, de egyúttal azt mondta, neki ebből a játékból elég is. „Melbourne-ben ismét tettünk egy fogadást, amelyben ő azt mondta, bemennek a top 3-ba az időmérőn, én pedig azt, hogy nem. Nem is mentek, szóval ebből meg én jöttem ki győztesen. De nem akarok vele többet fogadni. Mondjuk nincs ezzel baj, mindig is ilyen vicces volt a mi kapcsolatunk!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: