DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Bemutatkozott az új Toro Rosso

Az idei mezőnyből másodikként a Toro Rosso leplezte le új, 2019-es festését - a Red Bull második csapata nyitotta meg a "bemutatók hetét" hétfő délután.

A Haas múlt heti bemutatója után másodikként a Toro Rosso mutatta meg 2019-es autóját a nagyközönségnek, ezzel megnyitotta a bemutatók hetét, amely során gyakorlatilag az összes csapat felfedi a "szabad szemmel is látható" lapjait. A Honda-motoros STR14 festésén első ránézésre nincsenek lényeges változások, ugyanaz a színvilág jellemzi, mint tavaly. Aerodinamikailag talán az eddigiektől eltérő oldaldobozok szúrnak szemet leginkább.

"A cél mindig az, hogy fejlődjünk és ezen a télen intenzíven dolgoztunk azon, hogy eszközöljünk néhány szervezeti változtatást, ami remélhetőleg segíti kiegyensíteni néhány hullámvölgyet, amit korábban tapasztaltunk. A többi csapathoz képest a Toro Rosso kevesebb emberrel dolgozgat, de a Red Bull-lal való együttműködés és az, hogy már ők is Honda-motort használnak, a mi embereink számára több időt biztosít arra, hogy a részletekkel foglalkozzanak. A különbség pedig a részletekben rejlik és ez megmutatkozik a teljesítményben" - idézi az Autosport Franz Tost csapatfőnököt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: