DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Sainz: Alonso akkor tér vissza, amikor akar

Bár a kétszeres világbajnok 2018 végén visszavonult az F1-től, Carlos Sainz szerint Fernando Alonsónak bármikor lehetséges a Formula-1-es visszatérés, ha éppen kedve tartja.

Fernando Alonso Abu Dhabiban pont nélkül ugyan, de szépen búcsúzott a száguldó cirkusztól. Több kiváló versenyző is elmondta a visszavonulás után, hogy hiányolni fogja a kétszeres világbajnokot a Formula-1-ből.

A mezőnyben egyetlen honfitársa, Carlos Sainz sem érez másképp, mint Sebastian Vettel vagy Lewis Hamilton: „Alig várom, hogy találkozzak vele az uborkaszezonban. Kérdeznék tőle az F1-ről és a McLarenről, és nemcsak versenyzőként beszélnék vele, hanem egy kicsit barátként is.”

 sainz-alonsorol-2018_1



„Furcsa, hogy hirtelen búcsút kell mondani egy ilyen tehetséges versenyzőnek. Viszont előnyben van abból a szempontból, hogy bármikor visszatérhet, amikor akar. Ha úgy gondolja, egyszerűen csak visszajön.”

„Azt szeretném, ha boldog lenne, és megtalálná a helyet, ahol megmutathatja a tehetségét és közben jól is érzi magát” – kívánta a legjobbakat Alonsónak a jövőre már McLarent vezető spanyol pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: