DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Megjelent a Száguldás és cirkusz 2018-2019

Idén is megérkezett a boltok polcaira Magyarország Formula-1-es szezonösszefoglaló kötete, amely elhozza a 2018-as évad összes történését a pályáról és a színfalak mögül, előretekintve már a következő idényre is.

A szezon végeztével, még időben a karácsonyi bevásárlás előtt megjelent az Autósport és Formula Magazin szerzői által készített, sokéves hagyománnyal rendelkező F1-es évösszefoglaló könyv. A Száguldás és cirkusz 2018-2019 a Formula-1-es világbajnoki csatározás dokumentálása mellett ezúttal is számos különleges és exkluzív tartalmat tartogat. Szakmai elismertségét jelzi, hogy ebben az évben a könyv előszavát a jövőre már a Red Bull színeiben versenyző Pierre Gasly, köszöntőjét pedig a négyszeres világbajnok Alain Prost írta.

oldalpárok



A könyvben a csapatok szezonjának értékelése és a részletes versenyleírások mellett elbúcsúztatjuk az F1-ből távozó Fernando Alonsót, bemutatjuk Robert Kubica útját a 2019-es visszatérésig, de például páros interjút közlünk az idősebb és ifjabb Carlos Sainzcal, és megszólaltatjuk a száguldó cirkusszal versenyről versenyre utazó egyetlen magyar mérnököt, a Haasnál a kerékcserékben is résztvevő Jánvári Zsoltot.

szaguldas-es-cirkusz-2018-2019-borito-web

A kiadvány a mai naptól, december 8-tól kapható a könyvesboltokban, valamint webshopunkban is elérhető 5490 forintos áron – ráadásul most egy különleges akció keretében az Autósport évkönyv 2018 című kiadvánnyal együtt 7990 forintért rendelhető meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: