DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Brundle: Verstappennek vissza kell vennie

Az F1-es szakértő szerint finomítania kell viselkedésén a Red Bull pilótájának, mert ez a lila köd még visszaüthet a későbbiek során - bár egyúttal csodálja is az önbizalmát.

Martin Brundle, a Sky Sports F1-es szakírója is elmondta véleményét Max Verstappen interlagosi produkciójáról: a holland parádés futamot produkált, de az Esteban Oconnal történt ütközés miatt elveszítette a győzelmet, majd a verseny után meglökdöste francia ellenfelét és mondjuk úgy, hogy keresetlen szavakat használt vele kapcsolatban.

"A kockás zászló általában az akciók és események végét jelenti, de Max még mindig csak füstölgött. Nem szereti a tanácsokat, de én azért adnék neki párat: azt ajánlom, hogy ne fenyegessen újságírókat lefejeléssel a sajtótájékoztatón és ne szidja a pilótákat, amikor visszatér a bokszba. Ha mérgében ezt gondolja, csak tartsa magában" - írta Brundle.

maximum



"Volt egy kis lökdösődés a részéről a mérlegelésnél, semmivel sem több, mint amit egy foci-, vagy akár egy rögbimeccsen mindenki lát. Természetesen nem szabadott volna ezt csinálnia és közösségi munkát kell most végeznie, bármit is jelentsen ez az F1 világában" - folytatta, majd rátért a lényegre:

"Csodálom azt a golyóálló, könyörtelen, magát mindenki fölé helyező önbizalmát és magatartását, amit utána mutatott. A nagy sporthősök általában azt gondolják, hogy igazuk van és sokszor egyáltalán nem számolnak azzal, hogy tévedhetnek is, ezért nyernek. Szeretem a karaktereket és a szenvedélyt a mostani digitális világban, de Maxnak kezelnie kell ezt a lila ködöt, mert valamikor még vissza fog ütni."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: