DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Már előrendelhető a Száguldás és cirkusz 2018-2019

Idén is jelentkezünk a mögöttünk hagyott Formula-1-es szezont átfogóan bemutató kiadványunk, és olvasóink december 8-ig még kedvezményesen előrendelhetik a gyűjtemény újabb darabját.

szaguldas-es-cirkusz-2018-2019-borito-web



A Száguldás és cirkusz már hosszú évek óta foglalja össze az adott Formula–1-es idény minden eseményét és fordulatát. A 2018-as kötet is erre törekszik Lewis Hamilton és Sebastian Vettel szemtől szembeni összecsapásának második felvonását bemutatva, amely új történetszálak, viták és erőviszony-ingadozások mentén zajlott. A Ferrari újabb lépést tett a Mercedes felé, de a Red Bull is a hibrid korszak kezdete óta legerősebb szezonját zárta, a középmezőny legjobbjának csatározásaiba pedig a Renault mellé beszállt a Haas, valamint az egy év alatt két különböző inkarnációban is működő Force India. A 2018-as szezon is bővelkedett a különleges sztorikban a mezőny minden szintjén, emellett pedig kötetünk már a 2019-es évadra, annak új pilótáira és szabályaira is előretekint.

Az olvasók, akik mindenképpen szeretnének szert tenni a 2018-as évösszegző kiadványra, vagy már előre gondoskodnának a karácsonyi meglepetésről, webshopunkon keresztül előrendelhetik a Száguldás és cirkusz 2018-2019-et: ebben az esetben az 5990 forintos bolti ár helyett 4990 forintért juthatnak hozzá.

Az akció csak a december 8-i megjelenésig beérkező előrendelésekre érvényes, a könyvek kiszállítása az ettől számított 2-3 napon belül történik meg.

A megrendelés a Formula.hu webshopján keresztül ide kattintva lehetséges.

Más szezonzáró újdonságaink, mint az Autósport évkönyv és a 2019-es F1-es falinaptár szintén kedvezményes áron elérhetőek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: