DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Hülkenberg: Lassúk voltunk a fejlesztésben

A Renault jelenleg még a negyedik pozíciót foglalja el a konstruktőri tabellán, de Nico Hülkenberg szerint nehéz dolguk lesz, ha év végén is ezen a helyen szeretnének maradni.

Egyre jobban teljesít a Force India, de leginkább az idén nagyot ugró Haastól kell tartania a franciáknak. Mindössze nyolc pont a különbség a két alakulat között még a Renault javára, de az utóbbi versenyek mérlegét nézve tényleg nehéz feladat lehet a konstruktőri negyedik hely megtartása.

Nico Hülkenberg Carlos Sainzhoz hasonlóan az újítások mértékére és minőségére fogja a nehéz helyzetet: „Egy kicsit lassúak voltunk a fejlesztésben, és nem hozunk elég alkatrészt az autóra ahhoz, hogy a negyedik pozícióban maradjunk. Most még ott vagyunk, de ez egy nagyon kemény csata lesz a végéig. Mindent be fogunk vetni, amink van, de nagy kihívás lesz ez nekünk.”

 hulkenberg-a-fejlesztesekrol-2018



A német szerint a csapat mindent meg fog tenni a negyedik hely megtartásáért: „Természetesen fontos, és el akarjuk érni, egyértelmű, hogy nem adtuk fel a harcot: meg akarjuk tartani ezt a pozíciót, de nyilván már a 2019-es autó építése és fejlesztése is folyik a háttérben”

„Idén már nem várunk több újítást. A jelenlegi autóval kell harcolnunk, és a legjobbat kihozni belőle” – zárta gondolatait Hülkenberg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: