Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 26. péntek
F1

Hamiltonnak szüksége van a kikapcsolódásra

A Mercedes F1-es világbajnoka szerint nem vonja el a figyelmét az, hogy mit csinál a versenyhétvégéken kívül, sőt, egyenesen ösztönzően hat rá - igaz, az utóbbi évekhez képest idén kevesebbet utazik.

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, az Olasz Nagydíj után sürgős dolga akadt Lewis Hamiltonnak, ugyanis Kínában bemutatta Tommy Hilfigerrel közös ruhakollekcióját, a TommyXLewist. A Szingapúri Nagydíj sajtótájékoztatóján aztán megkapta a kérdést, hogy nem vonja-e el túlságosan a figyelmét a versenyzéstől a pályán kívüli tevékenysége.

hammertime-italy

"Ahogy távozom a versenyekről, képes vagyok kikapcsolni. Nyilván más dolgaim is, amiket csinálok, de azért nem minden hetem zajlik úgy, ahogy a legutóbbi. Ez elég hektikus időszakom volt, nagyon sok minden történt a Formula-1-en kívüli világomban. Viszont tapasztalatból mondom, hogy tudok sokkat többet utazni és mégis jó állapotban megérkezni a futam helyszínére, ahol aztán versenymódba kapcsolni" - magyarázta.

"Nincs egyetlen olyan pillanat sem, amikor ne gondolnék a versenyzésre, a bajnokságra, de sok energiát merítek ezekből a dolgokból, amiket az F1-en kívül csinálok. Serkentően hatnak rám és az eredményeimen azt hiszem, hogy ez meg is mutatkozik az elmúlt években" - mutatott rá a négyszeres világbajnok.

"Utaztam már ennél sokkal többet is, mint idén, sőt, igazából az elmúlt öt évet figyelembe véve most utazom a legkevesebbet" - zárta le a témát Hamilton.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?