DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Sajtó: Mégis maradhat Raikkönen?

Sajtóértesülések szerint Kimi Raikkönen mégis a Ferrari pilótája marad 2019-ben is, Leclerc pedig további egy évig pallérozódik még a Saubernél. Azért a fizetésért, amit a Ferrarinál kapna.

Először úgy tűnt, hogy Charles Leclerc váltja jövőre Kimi Raikkönent a Scuderiánál, aztán az a hír járta, hogy a finn mégis maradhat, sőt akár két évre is leszerződött volna vele a Ferrari, aztán mikor már mindenki a bejelentést várta, hirtelen megint Leclerc került nyerő pozícióba, hiszen az a szóbeszéd járta, hogy a Ferrari nemrég elhunyt elnökével, Sergio Marchionnével megegyezett az év korábbi szakaszában. Aztán az Olasz Nagydíjon Raikkönen kiváló szereplése ismét felkavarta az amúgy sem álló vizet, szóval, ha valaki még tudja követni ezt az egészet, most úgy fest, hogy Raikkönen mégis maradhat az olaszoknál.

Mégis maradni fog Raikkönen?


Azonban 2020-ban már valóban érkezhet a veterán finn helyére Charles Leclerc, addig is viszont a Sauber színeiben fog versenyezni, de azt a fizetést fogja kapni, amelyben az év során megegyezett a Ferrarival, legalábbis a Grand Prix Diary értesülései szerint ez a helyzet.

A szurkolók egyébként egy petíciót is indítottak, amelynek az a célja, hogy meggyőzzék a Ferrarit, hogy Raikkönen maradjon még jövőre is. Ha nem is ez volt a dolgok fő mozgatórúgója, úgy tűnik, vegülis elérték a céljukat Raikkönen drukkerei.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: