DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Sajtó: Perez marad a Force Indiánál, Ocon távozhat

Úgy fest, hogy Esteban Ocon helyét foglalja el Lance Stroll, amennyiben tényleg átigazol a Force Indiához - a mexikói szerződéshosszabbítása már csak napok kérdése.

Egyáltalán nem unatkozunk a Formula-1-es nyári szünetben, hiszen folyamatosan jönnek a nagyobbnál nagyobb hírek és bejelentések - Daniel Ricciardo Renault-hoz igazolása, Fernando Alonso visszavonulása, Carlos Sainz McLarenhez szerződése, Kimi Raikkönen pletykák szerinti kétéves hosszabbítása és az egyre szűkebb "alsóházi" piac is bőven szolgáltat beszédtémát.

Íme a legújabb: ugyan Lawrence Stroll érkezése miatt nagyon valószínű, hogy Lance Stroll 2019-ben már a Force Indiánál fog versenyezni, azt egyelőre homály fed, hogy ki lesz a csapattársa - persze egyelőre az sem hivatalos, hogy Stroll tényleg átigazol. A Fox újságírója, Jose Manuel Luiz azonban azt mondta egy mexikói eseményen, hogy ő már tudja, ki vezeti majd a másik Force Indiát.

pöri



"Most beszéltem Checóval és megerősítette, hogy már csak néhány nap van hátra a Force Indiával való automatikus szerződéshosszabbításáig" - mondta Luiz és Perez is arról beszélt, hogy "nagyon csábító csapat lesz 2019-ben" jelenlegi istállója. Márpedig ha Perez marad, akkor Esteban Ocon jó eséllyel távozik, de vajon hova?

Az Auto Motor und Sport forrásai szerint a McLaren már megkereste a franciát, hogy legyen Carlos Sainz csapattársa 2019-ben - így viszont akkor ők sem Lando Norrist, sem Stoffel Vandoorne-t nem tudják beültetni az autóikba. Norrisszal kapcsolatban egyre erősebbek a Toro Rosso-pletykák, míg Vandoorne-t sokan a Sauberrel párosítják.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: