DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Sajtó: Stroll Ocont válthatja, aki a McLarenhez kerülhet

Amióta Lawrence Stroll átvette a Force Indiát, egyre felerősödnek a hangok, hogy fia, Lance is a csapat versenyzője lesz. Most úgy tűnik, Esteban Ocon helyét veheti át, aki a McLarenhez tart.

A francia La Derniere Heure lap értesülései szerint Lance Stroll már idén átveheti Esteban Ocon helyét a rózsaszín csapatnál, akit a McLarennel hoztak szóba. Érdekes, hogy nem Sergio Perez helyére érkezne, aki miatt adminisztrációs eljárás alá került a Force India.

Hatalmas keringő veheti kezdetét


A francia média értesülései szerint Ocon vagy a Williamsnél, vagy a McLarennél fejezheti be a 2018-as szezont. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy Stoffel Vandoorne ülését örökli meg, akivel nincs megelégedve a csapata, miután idén rendre elmarad Fernando Alonsótól a teljesítménye, sőt az eddigi 12 versenyhétvége során egyszer sem tudta legyőzni az időmérőkön a kétszeres világbajnokot.

A hírek szerint minderre már a Belga Nagydíj előtt sor kerülhet. Adódik a kérdés: ha Stroll elhagyja a Williams istállóját, Vandoorne vajon megpályázhatja az ő helyét, vagy esetleg Robert Kubicának adna bizalmat a brit csapat?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: