DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Perez még nem döntött a jövőjéről

A Force India a csőd szélére került az elmúlt hetekben, amitől Lawrence Stroll mentette meg az istállót. Érthető, hogy most minden bizonytalan, így Perez sem tudja még, hol fog versenyezni 2019-ben.

Lance Stroll édesapja tehát megmentette az F1 egyik legdinamikusabban fejlődő csapatát: a Force India az utóbbi két évben ugyanis történetének legjobb eredményét érte: negyedikek lettek a világbajnoki összetettben. A felvásárlással azonban olyan pletykák is lábra keltek, miszerint az apát a fia is követi az alakulathoz.

Sergio Perez ülése inoghat meg a fentiek miatt, aki elmondta, maradt még opciója az F1-ben maradáshoz: „Szerencsés vagyok, hogy van néhány lehetőségem. Nyilván mindannyian a két topcsapatnál akarunk versenyezni, a Ferrarinál vagy a Mercedesnél. Elég valószínűtlen, hogy lenne bármelyiküknél helyem 2019-re, így azt kell megnézni, mi a lehető legjobb választás, ahol megmutathatom tehetségemet.”

 perez-2019-rol



„Az utóbbi két évben én voltam a három topcsapat után a legjobb a bajnokságban. Látni szeretném, mik a lehetőségeim a jövőre nézve, hol lesz üresedés, és csak aztán tudok dönteni” – folytatta a problémával a mexikói.

A helyzet jelenleg még nagyon bizonytalan a tulajdonosváltás után, de Perez a következők miatt szívesen maradna jelenlegi istállójánál: „Meg fogom várni, hogy mi fog itt (a Force Indiánál) történni, mert hiszem, hogy ebben a csapatban van a legtöbb lehetőség a három élcsapaton kívül.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: