DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Sajtó: Marchionne kómában van

Eddig is gyanúsan hirtelen váltották le pozíciójából Sergio Marchionne, egykori FIAT-elnököt, most viszont az olasz sajtó tudni véli, hogy a helyzet nagyon komoly, Marchionne mélykómában van.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy csak a jéghegy csúcsa volt az a hivatalos álláspont a Ferrari részéről egykori elnökük vállműtétjéről. Sokan már akkor is gyanakodtak, hogy itt valami másról lesz szó, gyakorlatilag kevesebb, mint egy hét leforgása alatt, viharsebességgel váltották le pozíciójából Marchionnét.

A hockenheimi versenynapon viszont elterjedt a paddockban, hogy Sergio Marchionne egészségi állapotával sokkal komolyabb a gond, mint amennyit bevallottak eddig a nyilvánosság előtt, az olasz szakember helyzete kritikus, mélykómában fekszik a kórházban. Ez sokkolta az F1 többi csapatát is és beárnyékolta a Német Nagydíj vasárnapját.

Vettel és Marchionne


A 66 éves olasz üzletemberről bizonyos források tudni vélik, hogy a vállműtéttel kapcsolatos információk csak elterelésként szolgáltak, valójában a tegnapelőtt leváltott elnököt egy rendkívül agresszív rákfajta támadta meg, ám a prosztatából (más források szerint a tüdejéből) azóta számos más helyre is átterjedt. 

Az Affaritaliani.it weboldal így értesült az események szomorú alakulásáról: „Ez nem egy szimpla vállműtét volt, sokkal összetettebb dologról van szó, ami egy komplex, klinikai beavatkozást igényelt. A prosztatából kiinduló, agresszív és gyorsan terjedő betegség támadta meg szervezetét, de sajnos csak nemrég fedezték fel az orvosok. A helyzet további, bonyolult műtéti beavatkozásokat igényel.”

A Twitteren pedig a Lettera43 szerkesztője megerősítette a hírt, hogy Marchionne mélykómában van. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: