DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

A Haas csapatfőnöke szerint Alonso mindig csak siránkozik

Fernando Alonso a Brit Nagydíj hétvégéjén pénteken és vasárnap is összeakadt a Haas dánjával, Kevin Magnussennel, és nem is volt elégedett. A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner már fenn sem akad ezen.

Úgy tűnik a nyilatkozatok alapján, hogy a mai Brit Nagydíj végeredményével a győztes Vettelen kívül talán senki sem elégedett igazán. Fernando Alonso is elmondta, örül a pontszerzésnek, de kezd neki egy kicsit sok lenni a haasos rosszfiú, Kevin Magnussen viselkedése.

Azután viszont, hogy Magnussen ismét pontot szerzett (Silverstone-i kilencedik helyéért egészen pontosan kettő jár), főnöke, Günther Steiner semmi okát nem látta annak, hogy kritizálja a dánt, sőt, Alonsónak bökött inkább oda a leintés után a Movistar spanyol tévécsatorna mikrofonja előtt.

00118012_126 (1)



„Fernando siránkozott egy picit, de ismerjük már ezt a tulajdonságát” - fogalmazott ironikusan a csapatfőnök. „Ő egy fantasztikus pilóta, de inkább csak vezetve előzzön, mint pityeregve.”

Alonso és Magnussen az egyéni vb-tabellán is egymás közvetlen közelében van, hiszen csak egyetlen pont választja el őket a lista nyolcadik és kilencedik helyén. Egyelőre Alonso áll jobban, 40-39-re vezet a dánhoz képest.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: