DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Alonso is nézi a foci vb-t

Fernando Alonso a saját maga által vállalt sűrű program mellett egyébként sem unatkozik, de szabadidejében is talál magának elfoglaltságot: a futball-világbajnokság lelkes nézőjévé avanzsál.

F1, WEC, majd megint F1: ez Fernando Alonso legutóbbi heteinek programja. A kétszeres spanyol világbajnok komoly erőltetett menetet vállalt be azzal, hogy párhuzamosan versenyez a Formula-1-ben, valamint az endurance-világbajnokság futamain is, Kanadából Franciaországba repült, majd maradt is az országban, miután a száguldó cirkusz mezőnye 10 év után visszatér ide.

Azt hinné az ember, hogy a spanyol így örül, ha a legalapvetőbb létfunkcióit el tudja látni, de Alonso vérbeli latinként nem tud kibújni a bőréből: él-hal a fociért, most pedig még a labdarúgó-világbajnokság is itt van a nagy autósport-dózis mellett.

02518004_242



Azt Alonso nem egyszer elmondta, hogy nagy Real Madrid-drukker, és alighanem abban sincs meglepő, hogy Spanyolország sikeréért szorít a vb-n. Na de mi van akkor, ha a spanyolok kiesésnek? Erre már váratlanabb választ adott a Carburando YouTube-csatornának.

„Ha nem Spanyolország lesz a világbajnok, Messi miatt azt mondom, nyerjen Argentína. Pechito miatt is” - utalt két argentinra rövid válaszában Alonso. A mclarenes többször megjegyezte már, hiába hithű madridista, az argentin Lionel Messit tartja a világ legjobb focistájának, ezzel pedig valószínűleg még több jó pontot szerzett toyotás Le Mans-i márkatárs barátnál, a szintén argentin José María „Pechito” Lópeznél.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: