DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Ecclestone: Hamilton már nem a régi

Három versenyhétvége alatt egyszer sem tudott nyerni Hamilton, mialatt Vettel két győzelemmel nyitotta az évet. Ecclestone a brit gesztusaiból úgy véli, hogy belefáradt néhány dologba.

Ugyan nem nagy a lemaradása Lewis Hamiltonnak Sebastian Vettellel szemben, de a Mercedes versenyzője nem mutatott meggyőző teljesítményt az elmúlt futamokon. Háromból kétszer csapattársa, Valtteri Bottas is előtte végzett, ami jelzi, hogy valami nincs rendben a világbajnoki címvédővel.

Bernie Ecclestone a brit gesztusain is látni vél valamiféle változást, ami eddig nem volt jellemző a címvédőre: „Már nem tűnik annak a Lewisnak, aki korábban volt. Nem tudom, hogy csak nekem látszik-e így, de amikor az ember beszél vele és látja a cselekedeteit, érződik, hogy már nem az a versenyző, aki régen.”

 ecclestone-hamilton-nem-a-regi-2018



„Még mindig nagyon gyors, rendkívüli tehetség és egy remek fickó, de talán egy kicsit elfáradt az utazásokban és elege van a dolgokból” - szögezte le az F1 egykori mindenható ura.

A brit üzletember örülne Sebastian Vettel végső sikerének: „Azt gondoltam, hogy Lewis minden versenyt megnyer, de rosszul gondoltam. Jó lenne látni Sebastian győzelmét, mert a barátom és mindig támogatom őt. Remélem, el tudja végezni a feladatát.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: