DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Öröm együtt dolgozni a Renault-pilótákkal

Bob Bell szerint Nico Hülkenberg és Carlos Sainz is jelentősen megkönnyíti az autó fejlesztését, a felmerülő problémák kijavítását - Hülkenberg szerint hasonló dolgokat várnak el egy autótól.

A Renault technikai részlegének vezetője, Bob Bell szerint Nico Hülkenberg és Carlos Sainz is jelentősen megkönnyíti az autó fejlesztését, mivel nagyon hasonló visszajelzéseket adnak a csapat számára. A két pilóta most versenyez először együtt egy teljes szezont, hiszen Sainz 2017 hajrájában érkezett a Renault-hoz, de Enstone-ban nagyon elégedettek ezzel a párossal.

"Ez a két pilóta brilliáns. Abszolút ugyanazt mondják el az autóról és nem azért, mert összebeszélnek. Az autónak vannak egyértelmű problémái és ők minden futam után teljesen összehangoltan mondják el nekünk ezeket. Ez jelentősen megkönnyíti a munkánkat, nagy öröm velük dolgozni" - idézi Bellt az Autosport.

hülkenberg2018paddock



"Valóban, úgy tűnik, hogy ugyanazt akarjuk az autótól. Az jó, ha mindkét pilóta ugyanazokat a dolgokat kéri, ugyanolyan visszajelzéseket ad, mert így könnyebb a csapatnak kijavítania a hibákat" - mondta erről az egyik érintett, Nico Hülkenberg, majd csapattársáról, Sainzról is hozzátett néhány szót.

"Jó vele dolgozni, őszintén szólva nincs szükség semmilyen folyamatra, működik a dolog minden ilyesmi nélkül. Mindketten elég profik vagyunk, tesszük a dolgunkat, tiszteljük a másikat. Mindketten próbáljuk a lehető legjobb munkát végezni a csapat és a saját karrierünk érdekében, ez pedig kiválóan működik."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: