DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Verstappen: Nem leszek kevésbé agresszív, de...

A Red Bull holland F1-es pilótája azt mondta, hogy ezentúl azért jobban át fogja gondolni az adott szituációt, de nem fogja vissza magát túlságosan - jól alszik és már Bakura koncentrál.

Sokan kritizálták az utóbbi napokban Max Verstappent, hiszen túl agresszíven kezdte az idei szezont, a kínai "torpedózása" pedig különösen nagy hiba volt - meg is büntették érte, amellett, hogy a saját versenyét is elrontotta egy túl optimista előzési kísérlettel. Azóta mindenki lehúzta róla a keresztvizet és természetesen ő maga is elismerte, hogy ezt elrontotta - azt viszont most egyértelművé tette, hogy az agresszivitása továbbra is megmarad.

"Nem ez volt a legjobb futamom, de nem kell többet már erre gondolnom. Tanultam belőle és most már csak előre tekintek. Nem leszek ezután kevésbé agresszív, de jobban át fogom gondolni, meg fogom nézni az adott szituációt" - nyilatkozta Verstappen egy Zandvoortban tartott eseményen a holland médiának.

max



Azt is hozzátette aztán, hogy a rengeteg kritikusa közül nagyon kevés véleménye érdekli igazán, de abba a kevésbe beletartozik az apja, Jos Verstappen, valamint a Red Bull tanácsadója, dr. Helmut Marko is - egyébként ők ketten is egyértelművé tették (az idősebb Verstappen szavai itt, Markóé itt olvashatók), hogy mit gondolnak a kínai balesetről. "Ezek azok az emberek, akik tudják és értik, hogy hogyan működik a dolog. Nincs szükségem pszichológusra. Hogy jól alszom-e? Mindig jól alszom."

"Másképp kellett volna csinálnom, de ha tudnánk előre az eseményeket, az egész világot megváltoztathatnánk. Van egy pont, amikor már előre kell néznünk, úgyhogy én már Bakura koncentrálok" - zárta gondolatait a Red Bull versenyzője.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: