DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Kezdés Ferrari-sikerrel - megjelent az április AFM

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely górcső alá veszi a 2018-as Formula-1-es szezon nyitányának történéseit és kérdéseit.

Eljött a pillanat, amire minden rajongó várt, megkezdődött egy újabb F1-es idény, méghozzá a Ferrari két igencsak népszerű győzelmével. Ilyenkor persze a mezőny minden pontján találunk érdekességeket az átrendeződött erőviszonyokban, ami pedig sokaknak feltűnt, az a McLaren továbbra sem átütő ereje, hiszen a wokingi csapat a nagyon várt motorváltás ellenére sem lépett előre annyit, mint szeretett volna. Hab a tortán, hogy a Honda-motorokkal felvértezve még a Toro Rosso is elkezdett borsot törni Fernando Alonsóék orra alá. Mi lehet a magyarázat? Lehet-e még mindig a Hondára fogni az elmúlt három év gyengélkedését? És egyáltalán, hogyan lehetne kiutat találni a jelenlegi helyzetből? Gobodics Tamás ezeket a kérdéseket vette terítékre a McLarenről szóló elemzésében.

Egy másik versenysorozatot is fokozott érdeklődés övezett az elmúlt hetekben, a frissen létrehozott Túraautó-világkupa rengeteg ismeretlennel, na meg tekintélyes magyar részvétellel készülődött első szezonjára. Kollegánk, Balogh Tamás repülőre ült egy barcelonai oda-vissza jeggyel a zsebében, hogy tűzközelből vegye szemügyre a WTCR mezőnyét a szezonnyitó előtt, és ha már ott járt, hát írt is róla egy helyszíni interjúkkal teli beszámolót a lapba. Olvassátok ezt is élvezettel, és persze ez még csak a töredéke annak, amit az Autósport és Formula Magazin legújabb száma kínál.

További témák a lapból:

- Hamilton felidézi mercedeses sikeréveit

- Whiting és társai: hogyan irányítanak egy nagydíjat?

- Tatiana Kolumbiából: Újabb hölgyversenyző az F1 környékén

- Ausztrál Nagydíj versenyriport

- Összeraktunk egy lehetséges 25 futamos naptárat

- Megemlékezés: 50 éve hunyt el Jim Clark

- MotoGP: Az erdő mélyén bolyong a Yamaha

- Tommi Makinen, a rali polihisztora

- ORB: Hadik András egri győzelmének története 

- Utasszállító drón a jövőből

- Hungexpóban jártunk, AMTS-t láttunk

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: