DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Vettel nem érezte igazán jól magát a Ferrariban

A négyszeres F1-es világbajnok hangsúlyozta, hogy sok tartalékuk van még és abban bízik, hogy hétvégére nagyobbat tud előrelépni, mint a riválisok, de egyelőre nem ők állnak a legjobban.

Nem sikerült tökéletesre a pénteki nap Sebastian Vettel számára, hiszen a német sem az első, sem a második szabadedzésen nem tudta igazán megközelíteni a Mercedesket, sőt, a második csak az ötödik helyet szerezte meg és kikapott csapattársától, Kimi Raikkönentől is. Saját bevallása szerint nincs minden rendben egyelőre, de sok tartalékuk van. 

vettel2018



"Igazság szerint próbáltunk változtatni az egyensúlyon egy kicsit, mert nem éreztem igazán komfortosnak. Szerintem elég sok teljesítménytartalékunk van és nem aggódom túl a helyzetet, mert tudom, hogy ha minden összeáll, akkor jobb formába lendülünk. Szorosnak tűnik a harc, ami jó hír, szóval csinálnunk kell valamit holnap" - értékelte a pénteki napot Vettel.

"Az autó rendben van, ugyan még nem tart ott, ahol én szeretném, dolgozni kell rajta, de ha kiegyenesedünk, akkor rendben lesz. Nem voltam elégedett a körömmel, a ritmussal, az egyensúllyal, szóval van még tartalékunk, de ez valószínűleg mindenkinél így van. Azt remélem, hogy nagyobbat tudok előrelépni, mint a többiek" - tette hozzá a német.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: