DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Magnussen szabályosan maradna „rosszfiú”

Kevin Magnussen 2017-ben többször is összetűzésbe keveredett a pályán riválisaival, így magára aggatta a „rosszfiú” jelzőt. A dán ezúttal arról beszélt, mit tenne másképp a soron következő szezonban.

A Haas pilótájának legemlékezetesebb incidense Nico Hülkenberggel történt, aki a Magyar Nagydíj 61. körében küldte ki a pályáról német vetélytársát. Ezt a versenybírák öt másodperces büntetéssel „jutalmazták”, és a két pilóta között heves szópárbaj alakult ki a futamot követően. 

„Én a következőképp nézem a dolgot: Ha büntetést kapok, hibáztam” - kezdte nyilatkozatát Magnussen, akit arról kérdeztek, változtat-e valamit a stílusán a 2018-as szezonban.

 magnussen-a-rosszfiusagrol-2018



A Haas versenyzője büntetések nélkül, de agresszivitását megtartva szeretné kezdeni a 2018-as évet: „Tavaly csak egyszer büntettek meg, így ebből le kell vonnom a következtetéseket. Idén is megpróbálok keményen vezetni, de ezúttal büntetések nélkül. Ez nem jelenti azt, hogy barátságosabb leszek a pályán.”

Magnussen jövője képével zárta mondandóját: „Boldog vagyok a Haasnál, és itt is akarok maradni. Nem stresszel a dolog, de természetesen jó lenne minél előbb megtudni, mi a helyzet.” 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: