DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Sainz sokat vár a fiától 2018-ban

Az ifjabbik Carlos Sainz idén első teljes évét fogja megkezdeni a Renault-nál. A csapat fejlődése és a spanyol lelkesedése miatt apja úgy gondolja, hogy fia nagyot léphet előre 2018-ban.

A Renault a 2017-es év vége felé közelebb került a riválisaihoz, és 2018-ban ezt a tendenciát szeretnék tartani. A franciák elmondhatják magukról, hogy remek pilótapárossal rendelkeznek, és ha az autó is egyre jobb lesz, nagy eredményeket érhetnek el a következő években. 

A Dakart nemrég másodszor is megnyerő Carlos Sainz úgy látja, fia teljesítménye sokat javulhat 2018-ban: „Nagy lelkesedéssel készül a szezonra. A tesztek elkezdődnek a következő héten, a Renault már bemutatkozott, így nagyon izgatott, és mi is mellette állunk. Ahogy beszél, rendkívül magabiztosnak tűnik, ami előrelépés hoz majd számára 2018-ban.”

 sainz-sokat-var-fiatol-2018



Az ifjabbik Sainzból tényleg árad az önbizalom, mióta a Renault kötelékébe került, ami a következő nyilatkozatából is kitűnik: „Az a benyomásom, hogy a csapatot körém is építik. Jó esélyünk van nagy dolgokat elérni együtt, és a célunk az, hogy közelebb kerüljünk a legjobbakhoz, de jelenleg lehetetlen megmondani, hol állunk.”

„Nem gondolkodunk sokat a bajnoki helyezésünkön, inkább a minél jobb teljesítményre koncentrálunk” - zárta az elsődleges céllal a fiatal spanyol.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: