DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Megmutatta idei fényezését a Mercedes

Nem vár a délutáni bemutatóig a címvédő alakulat, és részletekben adagolják a W09-et a közönségnek. Egy délelőtti videóban a megújult festést mutatták meg.

Csütörtökön egy Silverstone-ban rendezett médianap keretében tartja autóbemutatóját a Mercedes: a W09 leleplezésén kívül sor kerül a versenygép megjáratására, sajtótájékoztatóra a pilótákkal és csapattagokkal. Az eseményeket élőben lehet követni a Mercedes csatornáin.



Az autóról a menetrend szerint 13:10-kor hull le a lepel, a Mercedes azonban nem akar minden részletet egyszerre megmutatni. Reggel már kijött egy fotó a W09 körvonalairól, néhány órával később pedig egy videó az autó festéséről. A képsorokon többször a 2017-os autó látható átfújva, de a felbukkanó rajzok és karosszériaelemek némelyike talán már az új modellhez köthető.

A fényezés követi a Mercedestől megszokott mintát apró változásokkal. A főszponzor, a Petronas jellegzetes türkiz színére festett részek némileg módosulnak: az autó oldalán négy csík kap majd helyet, melyek a négy világbajnoki címet szimbolizálják.

A Mercedes emellett oldalára néhány közeli fotót is feltöltött a 2018-as autóról:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: