DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Verstappen: Minden verseny esély a győzelemre

A Red Bull optimizmusát Max Verstappen is átvette. A csapatnál nagyon pozitívan állnak a dolgokhoz a téli tesztek előtt, és a holland pilóta szerint minden futamon az első helyért küzdhetnek 2018-ban.

Az energiaitalos alakult másik versenyzője is optimistán tekint az idei szezonra, Daniel Ricciardo ugyanis elmondta, az első futamon hazai közönség előtt már a dobogón szeretne ünnepelni. 

Ezúttal Max Verstappen tett optimista kijelentést, miszerint minden hétvégén a győzelemért szeretne harcolni a Red Bull-lal. Az osztrák csapat tehát nem is kívánhatna jobb hozzáállású pilótákat, mint Ricciardo és Verstappen.

 verstappen-a-gyozelemrol-2018



A holland versenyző azzal kapcsolatosan mondta a fentieket, amikor megkérdezték tőle, mivel tartja fenn motivációját: „Az ember mindig megpróbálja kihozni a legjobbat magából. Nincs szükségem különleges célokra, hogy motiváljam magam, mert minden versenyen ott van az esélyem a győzelemre.”

„Természetesen néhányan jobbak nálunk egyes pályákon, ezt kell kiküszöbölnünk majd az új autónál” - mutatott rá Verstappen, mire kell koncentrálniuk a téli tesztek alatt.

A Red Bull pilótája az új modellel kapcsolatos elvárásait is megosztotta a nagyközönséggel: „A halo ronda lesz, egyáltalán nem várom. Összességében, remélem jól néz majd ki az autó, remélhetőleg gyors is lesz, és előreléptünk a tél alatt. Bízunk benne, hogy már az év elejétől kezdve jó autónk lesz, amit tavaly nem sikerült elérnünk. Ez most a legfontosabb számunkra.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: